Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Las Palmas

  jaana.rnauska 
  2.11.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4

  Olin Las Palmasissa kaksin 12-vuotiaan pojan kanssa lokakuun lopussa. Meille kohde osui nappiin. Upea ranta hotellin vieressä ja toisaalta iso kaupunki, jossa oli kaikki kuitenkin lähellä.

  Oltiin osa päivästä monesti rannalla, osa kaupungilla ja illat rantakadulla tai kaupungilla ihmisvilinää ihmett elemässä ja syömässä. Vuokrattiin polkupyörät ja viiletettiin meren rannassa kulkevaa pyörätietä kaupunki päästä päähän. Vanha kaupunki teki vaikutuksen samoin hotelli Catalinan upea puistoympäristö.

  Ravintolatarjonta oli monipuolinen ja kivoja kahviloita ja jätskipaikkoja riitti. Hotelli Cantur sijaitsi hyvässä paikassa ja hotelli oli siisti ja kohtuu viihtyisä.

  Vaikka Las Palmas on iso kaupunki, liikkuminen oli helppoa ja ihmiset ystävällisiä ja avuliaita. Menisin toistekin.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Las Palmas

  jukka.pasanen 
  31.10.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Majoituimme hotelli Las Lanzaz.Hotelli oli vaatimaton mutta sijainti hyvä.Matkaa upealle hiekkarannalle oli vain 100metriä.
  Nautimme lomalla auringosta,pilvistä,hiekasta,merestä ja hyvästä ruuasta ja viinistä.

  Matkan ajankohta lokakuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Las Palmas

  kortelainenniina 
  12.3.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Olimme viikon Bull hotel Astoriassa Las Palmasissa.Hotelli oli pienehkö pettymys, sängyt olivat kivikovat,sijainti oli epämiellyttävä, hotellin kulmalla norkoili epämääräisen oloista porukkaa ja näkymä ikkunasta oli melko karsea - jonkin slummitalon katolle, jossa pyykit olivat kuivumassa ja paikall iset miehet istuivat tupakalla. Ruokaa oli ylistetty etukäteen usealla sivustolla, tosiasiassa se oli hyvinkin keskinkertaista ja illallisella vedestäkin piti maksaa erikseen vaikka ns. puolihoito oli kyllä maksettu, eikä aamiaiselta ylijääneiden sämpylöiden päälle kannattanut turhaan voinokaretta etsiä. Siivous ei pelannut ainakaan meidän huoneessa, pyyhkeet ja lasit kyllä katosivat ilman puhtaiden tuontia tilalle, mutta itse siivous puuttui sängyn petaamista lukuunottamatta kokonaan, eikä ilmastointia saatu viikon aikaan toimimaan, eikä ikkunaa ollut mahdollista avata. Hyvin tunkkainen ilma huonessa.Kohteena itse Las Palmas oli mieleinen, shoppailu kohteita ympäriinsä sekä hyvät kulkuyhteydet ympäri saarta, joskaan kunnollisia opasteita ei ollut muualla kuin moottoritiellä. Nähtävyyksiä myös paljon.Jos kuntoilun parissa haluaa lomansa viettää löytyy useita kuntosaleja,patikointi-,pyöräily-reittejä.Las Canterasin pitkä rantakatu tuntui olevan paikallisten juoksulenkkeilijöiden suosiossa.Ravintoloita on vähän joka kulmalla, ei päässyt nälkä eikä jano iskemään, tosin taso vaihteli kovastikin eri ravintoloiden välillä. Yhdessä paikassa ei tahdo saada edes ruokalistoja pöytään, kun taas toisessa palvelu on täysi 10. Näkymät Las Palmasissa eivät juuri silmiä eikä sieraimia hivele ränsistyneine taloineen ja virtsan hajuisine katuineen. Rannalla tuuli niin kovasti, että oli tukka lentää päästä (poikkeuksena yksi päivä viikosta).Taksilla kulkeminen oli edullista sekä linja-autoilla.Hintataso yleisesti edullisempi kuin eteläsaaren "turistirysissä".

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345617