PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Las Palmas

  kortelainenniina 
  12.3.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Olimme viikon Bull hotel Astoriassa Las Palmasissa.Hotelli oli pienehkö pettymys, sängyt olivat kivikovat,sijainti oli epämiellyttävä, hotellin kulmalla norkoili epämääräisen oloista porukkaa ja näkymä ikkunasta oli melko karsea - jonkin slummitalon katolle, jossa pyykit olivat kuivumassa ja paikall iset miehet istuivat tupakalla. Ruokaa oli ylistetty etukäteen usealla sivustolla, tosiasiassa se oli hyvinkin keskinkertaista ja illallisella vedestäkin piti maksaa erikseen vaikka ns. puolihoito oli kyllä maksettu, eikä aamiaiselta ylijääneiden sämpylöiden päälle kannattanut turhaan voinokaretta etsiä. Siivous ei pelannut ainakaan meidän huoneessa, pyyhkeet ja lasit kyllä katosivat ilman puhtaiden tuontia tilalle, mutta itse siivous puuttui sängyn petaamista lukuunottamatta kokonaan, eikä ilmastointia saatu viikon aikaan toimimaan, eikä ikkunaa ollut mahdollista avata. Hyvin tunkkainen ilma huonessa.Kohteena itse Las Palmas oli mieleinen, shoppailu kohteita ympäriinsä sekä hyvät kulkuyhteydet ympäri saarta, joskaan kunnollisia opasteita ei ollut muualla kuin moottoritiellä. Nähtävyyksiä myös paljon.Jos kuntoilun parissa haluaa lomansa viettää löytyy useita kuntosaleja,patikointi-,pyöräily-reittejä.Las Canterasin pitkä rantakatu tuntui olevan paikallisten juoksulenkkeilijöiden suosiossa.Ravintoloita on vähän joka kulmalla, ei päässyt nälkä eikä jano iskemään, tosin taso vaihteli kovastikin eri ravintoloiden välillä. Yhdessä paikassa ei tahdo saada edes ruokalistoja pöytään, kun taas toisessa palvelu on täysi 10. Näkymät Las Palmasissa eivät juuri silmiä eikä sieraimia hivele ränsistyneine taloineen ja virtsan hajuisine katuineen. Rannalla tuuli niin kovasti, että oli tukka lentää päästä (poikkeuksena yksi päivä viikosta).Taksilla kulkeminen oli edullista sekä linja-autoilla.Hintataso yleisesti edullisempi kuin eteläsaaren "turistirysissä".

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Las Palmas

  lina_stenman 
  9.3.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  4

  Bodde på hotel Idafe. Hotellet låg på bra läge, rummen var fräscha fast det är gammalt, wifi på rummet. Solstolarna på takterass var ett stort plus när alla rum inte hade balkong. Enda jag saknade var en större spegel men det är en bisak och man klarar sig utan det.

  Att resa med Tjäreborg är enkelt o ch bra med information enda klagomålet är att jag önskar man kunde välja språk så man har allt på klart till 100%.

  Söker man sol o värme är inte Las palmas det rätta alternativet så tidigt på året men shoppingen är super och det finns flera olika aktiviteter/sevärdheter att bekanta sig med.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Las Palmas

  emmi89 
  15.2.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  Olimme ystäväni kanssa hotellissa Las Palmasissa ja vuokrasimme auton, jotta voisimme kierrellä hieman saarta ja nähtävyyksiä nopealla vauhdilla. Kysyimme hyvää autovuokra paikkaa ja ihana, Aloe Canteras, hotellimme respan työntekijä soitti autovuokraajan suoraan hotelliimme, eikä meidän tarvinnut l ähteä sen pidemmälle. Ajattelimme kiertää koko saaren, mutta menimme ensin paistattelemaan päivää Playa De Inglesiin, sillä hotellimme oli pohjois-puolella saarta ja siellä oli kylmää ja pilvistä, toisin kuin etelä-puolella. viiden aikaan pakkauduimme ruskettuneina autoomme ja aloimme saarenkierto matkamme. Ajelimme rannikkoa länsirantaa ylöspäin auringon painuessa mailleen, ihaillen upeita maisemia ja rannikkokyliä, jylhine vuorineen. Tie oli kaksi kaistainen, eikä hämärtyvä ilta haitannut menoamme. Minä ajoin ja ystäväni toimi kartturin virkaa pelkääjän paikalla (tämän reissun jälkeen, nimeäisin myös kuskin penkin samalla termillä). Yhtäkkiä risteyksessä, johon meidän piti kääntyä oli "tie poikki" kyltit. Jouduimme etsiä uuden reitin ja ystäväni vain ohimennen mainitsi, reitin menevän hieman keskempää saarta eikä rantaa pitkin, niin kuin olimme suunnitelleet. Tie vain kapeni kapenemistaan ja nousi koko ajan korkeammalle, niin että korvat meni lukkoon korkeuserojen vuoksi. Ajoimme monta tuntia pimeässä keskellä vuoria, ohi autioituneiden talojen, peläten joka mutkassa autojen tulevan vastaan, tien loppuvan tai jotakin muuta kamalaa, mitä kauhuleffojen katselu on saanut aikaan ajatuksissa. Tie oli niin kapea ja muutaman kymmenen metrin jälkeen tuli aina toinen neulansilmämutka, joten suurin vaihde, minkä pystyi aina silloin tällöin vaihtamaan oli kakkonen. Monen tunnin ajomatka pimeässä, ilman minkäänlaista valoa, pilvien korkeudelta laaksoihin, näimme ensimmäisen kylän ja bussipysäkin...silloin tiesimme, että selvisimme. Reissumme MasPalomasista LasPalmasiin kulutti meiltä noin neljä tuntia, litroittain hikeä ja kyyneleitä sekä pelkoa ja ahdistusta. Selvisimme turvallisesti hotelliin yömyöhään nälissämme, mutta huojentuneina. Emme siis suosittele kenellekään heikkohermoiselle tai itseasiassa parempi hermoisellekaan saaren ympäriajoa, varsinkaan pimeässä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345617