Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • La Gomera

  HannaL 
  6.5.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  1
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  5

  La Gomeran saari on henkeäsalpaavan kaunis, luonto on upea, matkakohteena rauhallinen, patikointi ja luonnossa oleminen on parasta antia. Jardin Tecina oli tasoltaan ok, paikka kaunis, palvelu ok, buffet-illallinen kyllästyttää parin illan jälkeen, aika paljon saksalaisia eläkeläisiä kanssamatkustaj ia - ja palvelu saksaksi. Teneriffalla pysähtyminen ja lennon odottelu oli hiukan tylsää. Tjäreborgin oppaat tuntuivat olevan hiukan hämillään La Gomeralle matkustajien opastamisesta: millä matkustetaan satamaan/yksin vai porukalla yms. Ehkä tästä voisi oppaita briiffata paremmin. Upea lomakohde, suosittelen!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta toukokuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • La Gomera

  t.r 
  12.2.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  1
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  2

  Petyin matkakohteeseen. Varmaan myös siksi, koska luin liian vaaleanpunaistenlasien läpi matkakertomuksia. Saarihan on kaunis ja vehreä, mutta hotelli ei mielestäni ollut todellakaan niin tasokas, kun antoi ymmärtää. Henkilökunta oli asiallisen ystävällisiä, mutta ei mukavia. Tarkoitan sitä, että si nne ei tuntenut itsensä tervetulleeksi. Toinen konkreettisesti silmiinpistävä oli torakat ja pienet muurahaiset. Huoneestani löytyi onneksi vain yksi torakka, mutta pieniä muurahaisia kuhisi pöydät ja wc. Ei mitään makeaa voinut jättää pöydälle. Ostin esim. karkkipussin joka sisälsi paperipäällysteisiä kovia karemellejä. Aukaisin pussi ja jätin pöydälle. Seuraavan kerran kun katsoin pussiin, se kuhisi täynnä pieni muurahaisia. Ja mitä torakoihin tuli, niin oli aika tolkuton määrä hotellin ulkokäytävillä. Koko ajan sai varoa, ettei astu niiden päälle. Illalla ei voinut pitää terassin ovea auki, ettei torakat tullut sisään. Hotellihuoneet olivat muuten suht siistit, mutta kuluneet. Ruoka oli hyvää. Mutta toista kertaa en mene kohteeseen.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
 • La Gomera

  uusimake 
  4.11.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  2
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  5

  Vietimme häämatkamme pienellä La Gomeran saarella, joka oli erittäin jylhä. Lokakuussa 2013 käytyämme saarella ei ollut satanut useaan kuukauteen, joten kasvillisuus oli erittäin kituvaa, lukuun ottamatta paikallisten/ hotellien kasveja ja keskellä saarta sijaitsevaa kansallispuistoa, joka on vehreä kuin mikä. Saari on erinomainen matkapaikka patikoijille tai muuten vaan maisemista nauttiville. Shoppailulomaa kaipailevan kannattaa haukeutua aivan toisaalle, sillä ruokakauppojen ja matkamuistokauppojen lisäksi juuri muuta ei ole.

  Saarella on lähes välttämätöntä vuokrata auto tai käyttää taksia, mikäli haluaa tutkia ympäristöään laajemmin. Auton vuokraaminen on niin helppoa ja edullista, ettei muuta kannata edes harkita. Bussit eivät kulje hyvin, eikä suurien korkeuserojen takia polkupyöräilykään houkuttele.

  Majoituimme hotelli Jardin Tecinassa,jonka kauneudelle on vaikea pukea sanoja. Hotellialue oli täynnä upeita kasveja ympäri maailmaa, hotellihuoneet olivat siistit, hyväkuntoiset ja näkymä niistä oli kerrassaan mahtava. Kaiken kaikkiaan hotellilla oli kaikki palvelut, mitä ihminen voi kuvitella tarvitsevansa matkalla: liikuntapalveluita (tennis, golf, squash, kuntosali, lentopallo jne.), laadukkaat ravintolat, autonvuokraus, muutama pieni kauppa, uima-altaat, huoneissa toimiva tuuletus ja joka ilta esiintyjiä.

  Palvelu oli ystävällistä. Englannilla pärjää, mutta aina parempi jos osaa espanjaa (tai saksaa), sillä edes henkilökunnan englanninkielentaito ei ole päätä huimaava.

  Hotellin All inclusive kattaa lähes kaikki urheilumahdollisuudet, kaikki ruoat ja suhteellisen laajan juomalistan, allasbaarin,
  2 a la carte illallista ja turvasäilön. Saatoin unohtaa jotakin. All inclusive oli lähes kaiken kattava ja teki matkasta huoletoman. Ehdottomasti rahansa arvoinen.

  Kaiken kaikkiaan kokemus oli mitä loistavin ja vaivaton. Niin Tjäreborgin kuin hotellin puolesta kaikki toimi hyvin, eikä minulla ole mitään valitettavaa.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12