Golf - La Gomera, La Gomera

Kun lähdet Tjäreborgin mukana golflomalle La Gomeralle, asut saaren parhaimmassa hotellissa, Jardin Tecinassa. Ja Tecina Golf -kenttä sijaitsee aivan hotellin vieressä.

Teneriffan rauhalliselle ja luonnonkauniille naapurisaarelle, La Gomeralle, saapuu aktiivisia, luonnosta kiinnostuneita ihmisiä, jotka yleensä mieluummin lähtevät liikkeelle luonnonhelmaan, eivätkä jää koko loman ajaksi lekottelemaan aurinkotuoliin. Luonto on henkeäsalpaava ja vaihteleva, korkeista ja mahtavista vuorista äkkisyviin rotkoihin. Garajonayn kansallispuistossa on jäljellä yksi Euroopan viimeisistä aarniometsistä ja siellä on myös hyviä vaellusreittejä. Mikäli olet innostunut golfaamisesta, niin silloin lomastasi tulee vieläkin parempi. La Gomeran ensimmäinen 18-reikäinen golfkenttä, Tecina Golf, valmistui syksyllä 2003, ja siitä lähtien monet alan harrastajat ovatkin päätyneet lomallaan tälle ihmeelliselle pikkusaarelle.

Lisää kohteesta La Gomera Piilota teksti

Tecina Golf
Golfkenttä sijaitsee Jardin Tecina -hotellin naapurissa. Myös sinä majoitut tähän mukavaan ja saaren parhaimpaan hotelliin, joka sijaitsee niemen kärjessä ja silmiäsi hivelevät ilmiömäiset maisemat Atlantille ja Teneriffalle, Teidelle päin. Heti hotellin alapuolella on mukava Playa de Santiagon ranta. Kenttäarkkitehti Donald Steelin suunnittelemalla erittäin ylellisellä golfkentällä on pituutta 6343 metriä. Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että ensimmäiseltä reiältä lähdetään pelaamaan alaspäin, ja kun saavut viimeiselle reiälle, on korkeuseroa ensimmäiseltä reiältä lähtien kertynyt 175 metriä! Avarat väylät ja hankalat bunkkerit aiheuttavat haasteita kaikentasoisille pelaajille. Kenttä on samalla myös kaunis ja kaikkialla näkyy kukkivia hibiskuksia, bougainvilleoita ja joulutähtiä. Par 71. La Gomeralle pääset lautalla Los Cristianosista, Teneriffalta (n. 50 min).

Muiden mielipiteet kohteesta La Gomera

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana 4,6

Perustuu 567 arvosteluun

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Suositut hotellit - La Gomera


Jardin Tecina – sinulle, joka haluat rauhaa ja hiljaisuutta.Näytä kuvia

Jardin Tecina, La Gomera
 

La Gomera, La Gomera

Luokitus: 4,5
Asiakkaidemme arvosana 4,6

Jardin Tecina on La Gomeran paras hotelli, joka on rakennettu kauniiseen ja perinteiseen kanarialaiseen...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari: 4 kpl
  • Ravintola: 5 kpl
  • Paikallinen keskusta: 700 m
  • Uimaranta: 50 m
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Jardin Tecina