La Gomera, Kanariansaaret

Kanariansaarten lumottu saari La Gomera vetää puoleensa omatoimisia, luontoa rakastavia lomailijoita. Nautit kaikkialla näyttäytyvistä upeista maisemista, jotka avautuvat myös tasokkaan hotellisi ikkunoista.

Lue lisää kohteesta La Gomera Piilota teksti

La Gomera on pikkuinen saariparatiisi, jossa välillä tuntuu siltä, että koko saari on varattu vain sinulle. Vain tunnin lauttamatka Etelä-Teneriffalta, ja saavut aivan erilaiseen tunnelmaan. Ero on häkellyttävä.
Saarta hallitsee Garajonayn luonnonpuisto, joka on Unescon maailmanperintölistalla. Luonnossa liikkuminen onkin yksi lomasi kohokohdista. Täällä ei tarvitse pitää kiirettä, voit pysähtyä tämän tästä reitin varrelle osuviin viehättäviin kyliin, joiden ravintoloissa tarjotaan yksinkertaista ja maukasta kanarialaista ruokaa. Mutta toki myös nykyaika ja hyvät palvelut ovat läsnä lomallasi.

Asu paremmin
Hotellimme Jardin Tecina on saaren paras. Perinteiseen kanarialaiseen tyyliin rakennetussa hotellissa on hyvät palvelut, useita ravintoloita, kauppoja, golfkenttä ja iltaohjelmaa.


Omatoimikohde!
La Gomera on omatoimikohde, jossa ei ole hotellitapaamisia. Tarvittaessa tavoitat Tjäreborgin suomalaisen oppaan puhelimitse Teneriffalta.

  • Matkakohteita:  1 kpl
  • Hotelleja:  1 kpl