Retket, Las Palmas

Tervetuloa lomalle! Lähde mukaan jollekin jännittävistä retkistämme. Henkilökuntamme on yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa koonnut ja testannut retkiohjelmamme, jota seuraamme huolella. Voimme myös tehdä uudistuksia asiakkaidemme avulla ja siksi teemmekin asiakaskyselyitä, joissa sinä ja muut vieraat voitte jättää kommentteja. Sen ansiosta voimme aina tarjota ajankohtaisia ja kiinnostavia kokemuksia.

On monta hyvää syytä varata retket Tjäreborgilta. Voit olla varma siitä, että kaikki vakuutukset ovat kunnossa ja myös kaikki turvallisuusmääräykset on huomioitu. Sen lisäksi retkien muutoksia ja peruutuksia koskevat ehdot ovat selkeät, ja mikäli ongelmia ilmaantuu tai olet tyytymätön retkeen, tiedät aina kenen puoleen voit kääntyä. Kaiken tämän saat kaupan päälle, kun varaat retket Tjäreborgilta.

Vaellusretki

Vaellusretki

Vaellusretkellä vapauden tunne on suunnaton! Lähde mukaan vaellukselle Rouqe Nubloon, Santa Lucian kylään tai pitkin Camino de la Plataa, "Hopeatietä". Retki on ohjelmistossa loka-toukokuussa.

Lue lisää Pienennä

Kauniita Gran Canarian luontomaisemia ei kannata jättää kokematta! Retken aikana saat paljon tietoa Gran Canarian kasvillisuudesta ja eläimistä, ja kuulet myös tarinoita siitä, kuinka alkuperäisasukkaat aikoinaan elivät. Valittavanasi on useita vaellusreittejä. Yhdessä Rocky Adventuren kanssa olemme valinneet kolme mielenkiintoista vaellusreittiä, jotka soveltuvat kaikenikäisille.

Vaelluksella, jolla kuljetaan Roque Nublo -luonnonsuojelualueen läpi, saat selkeän kuvan saaren erilaisista ilmastovyöhykkeistä. Samalla pääset nauttimaan upeasta luonnosta ja vaikuttavista maisemista.

Jos haluat lähteä vaeltamaan Santa Lucian kylään ja Guayadeque-laaksoon, saat tutustua ehkäpä Gran Canarian kauneimpiin maisemiin. Tämä vaellusreitti on aina varma valinta.

Sama pätee myös Rocky Adventuren kolmannen vaellusreitin kohdalla, sillä se on ollut todellinen klassikko vaellusreittien joukossa jo useamman vuoden ajan. Camino de la Plata eli Hopeatie, on vaellusreitti, jota pitkin saaren alkuperäisasukkaat kulkivat jo yli 2000 vuotta sitten. Reitti on käytössä edelleen ja samalla se on myös yksi suosituimmista vaellusreiteistä koko saarella. Ajamme aluksi bussilla reitin alkuun, yli 1000 metrin korkeuteen, josta lähdemme jatkamaan matkaa jalkaisin saaren korkeimmalle kohdalle 1949 metrin korkeuteen. Ylhäällä vuorilla hiljaisuus on suorastaan käsin koskettavissa ja totaalisen rentouttava! Voimme kaivaa eväsrepuistamme eväät esille (ei sisälly hintaan) ja samalla nautimme mahtavista näköaloista. Hyvällä ilmalla voit nähdä naapurisaarille ja jopa Afrikkaan asti.

Valittavanasi on myös muita vaellusreittejä. Kysy lisätietoja oppaaltasi.

Tämä upea luontokokemus säilyy muistoissasi pitkään ja sopii varsinkin vaellusretkistä kiinnostuneille!

Huom!
Ota mukaan vettä sekä aurinkovoidetta!

Hintaan sisältyy:
Kuljetus (poikkeus mainittu kohdassa Lisätiedot) ja opastus.

Ateriat & juomat:
Eivät sisälly hintaan.

Retken kesto:
Kokopäiväretki, n. klo 8.00–17.15

Opastus:
Skandinaavinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Vettä, eväät ja aurinkovoidetta. Laita hyvät kengät jalkaan!

Lisätiedot:
Voit itse päättää kuinka pitkälle haluat vaeltaa päivän aikana. Huomioithan, että reitti kulkee suhteellisen korkeassa ilmanalassa, joten hengittäminen ei ole yhtä helppoa kuin rannikolla. Las Palmasissa majoittuvien tulee järjestää omatoimisesti kuljetus vaellusreitin alkupäähän, Bahia Feliziin. Retki on ohjelmistossa loka-toukokuussa.

Yllätysten Gran Canaria

Yllätysten Gran Canaria

Viemme sinut yllätyksiä täynnä olevalle retkelle saaren pohjois- ja länsiosiin, jossa sijaitsevat kasvitieteellinen puisto, tulivuoren kraatteri sekä paikalliset markkinat. Lounas ja yksi juoma sisältyy hintaan.

Lue lisää Pienennä

Olemme valinneet muutamia saaren parhaimpia nähtävyyksiä, perinteitä, ruokaa ja juomaa, jotta saat kokea mielenkiintoisen yhdistelmän erilaisia elämyksiä turistikohteiden ulkopuolella.

Jardin Canario on yksi saaren tuntemattomimmista kasvitieteellisistä puutarhoista, ja sillä on ruotsalaiset juuret. Ruotsalainen kasvitieteilijä, nimeltään Erik Ragnar Svensson, otti tehtäväkseen kartoittaa Gran Canarian paikallista kasvistoa. Työn tuloksena löytyi yli 500 kasvia ja kukkaa sekä 400 eri puulajia. Kaikki tämä dokumentoitiin ja nyt ne ovat esillä kauniissa puutarhassa, joka todellakin on ilo silmälle.

Seuraava pysähdyspaikka on tulivuoren kraatteri, Bandama, joka sijaitsee 569 metriä merenpinnan yläpuolella. Kraatterilla on leveyttä 1000 metriä ja syvyyttä 200 metriä. Kraatterin musta laavamassa ja kraatterin sisällä ja sen ympäristössä kasvavat vihreät kasvit luovat yhdessä kauniin kontrastin. Pidämme täällä valokuvaustauon, joten sinulla on tilaisuus ikuistaa kaunis näkymä.

Saadaksemme enemmän paikallista tuntumaa, käymme San Mateon kylässä, joka on ollut monien vuosien ajan paikallisten tavaroiden kauppapaikka. San Mateossa syömme myös hyvän lounaan. Seuraavaksi ohitamme Terorin kaupungin, joka on saaren uskonnollinen keskus. Tästä on nähtävillä merkkejä myös keskellä kaupunkia sijaitsevassa suuressa kirkossa, joka voi ylpeillä Gran Canarian suurimmalla Madonnapatsaalla.

Gran Canaria tarjoaa useita yllätyksiä, josta olemme todella iloisia. Tälle retkelle kannattaa ehdottomasti tulla mukaan!

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ruoka ja juoma: Lounas ja yksi juoma sisältyy hintaan.
Hyvä ottaa mukaan: Mukavat kengät ja vaatteet. Vesipullo, aurinkorasvaa ja hieman käteistä rahaa.
Kesto: Kokopäiväretki: klo 09.00-16.00.
Opastus: Suomenkielinen opastus.