Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Costa Meloneras

  Katja 
  29.11.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Oltiin 3 hengen porukalla jälleen kerran ihanassa Meloneraksessa,kerran vuodessa pitää ehdottomasti päästä! Tämä oli jo 10:s kerta kanarialla ja 7:s Meloneraksessa.Tykätään syödä ravintoloissa iltaisin ja ollaan käyty myöskin Playa del Inglesin puolella syömässä eritoten LAS BRASAS nimisessä ravint olassa koska siellä on aina ollut hyvää ruokaa ja fantastinen henkilökunta!Tuttu paikka siis. No,tälläkin kertaa mentiin mahat muristen ja innolla odotettiin että saataisiin taas ne tutut suosikkiannokset mutta kuinkas kävikään....sisään astuessamme huomattiin että henkilökunta oli ihan eri ja ruokalistakin vaihtunut tutuista kotiruuista häränhäntään ja kanin lapaan...ei kehdattu lähteä pöydästä ja löydettiin kuin löydettiinkin omat annoksemme listalta(kallista!!!). Minä söin porsaan kyljyksiä ja toinen kavereista lohta ja toinen kanaa...ensinnäkin jos haluaa lohen kypsänä se pitäisi kypsänä siihen lautaselle tulla mutta takaisin se jouduttiin palauttamaan koska se oli raakaa..uutta annosta siinä sitten odoteltiin ja harmiksemme huomattiin että koko annos oli se sama,vain se lohi oli kypsennetty uudestaan...eli mun mielestä aika törkeää kun annoskin maksoi yli 20€....KOKONAAN UUSI ANNOS KIITOS jos kokki on mokannut...ei sekään se pahin ollut vaan 2 meistä sai paikasta RUOKAMYRKYTYKSEN!!!!!! EMME TODELLAKAAN SUOSITTELE tätä ravintolaa,ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET MENKÖ KYSEISEEN RAVINTOLAAN!!!!!! Ruoka on pilaantunutta ja kallista!!!!! Niin ihana paikka ennen omistajan vaihdosta ja totta tosiaan emme jalallammekaan enää astu tähän paikkaan! Kyseessä siis LAS BRASAS ravintola Playa del Inglesissä. T: Kaksi sairastunutta

  Lue lisää

  Matkan ajankohta marraskuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
 • Costa Meloneras

   
  7.4.2017

  Vaivaton ja mielyttävä matka

  Halusimme Gran Canarialle paikkaan, jossa on helppo liikkua ja josta on helppo tehdä reissuja. Siksipä varasimme matkan Melonerakseen Dyynien kupeeseen.

  Yllättäen muutoin esteettömästä paikasta löytyi matkan vaikeakulkuisin paikka. Hotellimme Lopesan Baobabin sisäänkäynti oli oikea tuulitunneli. Tuulisena päivänä oli oikein taisteltava päästäkseen ulos hotellista.

  Teimme heti toisena päivänä linja-autolla shoppailureissun Las Palmakseen. Tämä oli helppoa, sillä linja-autoreitin päätepysäkki oli lähellä hotelliamme. Pienen alkukankeuden ja palmaslaisten opastamana löysimme tiemme myös Primarkkiin edullisille vaateostoksille.

  Muistiini on taltioitunut miltä tuntuu auringon hellivä lämpö ja meren pärskeiden tuoma suolainen kosteus iholla juostessani pitkin leveää rantakatua: näkökentässä meri, palmuja, Faron majakka ja alati hymyileviä ihmisiä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Costa Meloneras

  Elämyksiäetsien 
  20.6.2016

  Matkasimme Meloneraksen alueelle tasokkaiden ravintoloiden sekä kauppojen vuoksi. Löysimme aivan mahtavan hotellin, Lobesan baobabin. Hotelli itsessään oli elämys, kuin afrikkaan olisi matkannut. Hotellissa huokui lämmin ja ystävällinen tunnelma, rento mutta ylellinen. Henkilökunta otti hienosti huo mioon asukkaat. Ruoka oli erinomaista, teemoihin sopivaa. Loman olisi pelkästään voinut viettää hotellilla, aktiviteettejä ja ohjelmaa riitti. Menemme varmasti uudelleen ja otamme lapset mukaan.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12