PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Costa Meloneras

  Elämyksiäetsien 
  20.6.2016

  Matkasimme Meloneraksen alueelle tasokkaiden ravintoloiden sekä kauppojen vuoksi. Löysimme aivan mahtavan hotellin, Lobesan baobabin. Hotelli itsessään oli elämys, kuin afrikkaan olisi matkannut. Hotellissa huokui lämmin ja ystävällinen tunnelma, rento mutta ylellinen. Henkilökunta otti hienosti huo mioon asukkaat. Ruoka oli erinomaista, teemoihin sopivaa. Loman olisi pelkästään voinut viettää hotellilla, aktiviteettejä ja ohjelmaa riitti. Menemme varmasti uudelleen ja otamme lapset mukaan.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Costa Meloneras

  perttilaaksonen 
  18.12.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Ruoka & juoma
  5

  Matkasimme Turusta la 29.11. Lento lähti ja oli perillä aikataulussa. Las Palmasin lentokentällä alkoi sekoilu: Ensimmäinen opas ilmoitti bussin olevan numero 131. sellaista ei löytynyt. Seuraava opas ilmotti bussiksi 132. Kuljetta ei huolinut meitä mukaan. Sitten ilmestyi 131 ja seurasin vierestä k un opas ja kuljettaja vertasivat hotellilistaa. Yhtään samaa hotellia ei heidän listoissaan ollut. Kaikki laiturille jääneet tungettiin samaan isoon autoon ja lähdettiin. Kävimme varmasti 12 - 13 hotllin luona jättämässä matkustajia. Lopulta olimme vaimon kanssa viimeiset matkustajat. Kello oli 00.15.
  Hotellissa yöpäivystäjällä oli iloinen yllätys. Saisimme ravintolasta kylmän päivällisen. Olimme syöneet lentokoneessa noin klo 18.
  Sitten alkoi hotellin H 10 sekoilu.
  Meidät ohjattiin huoneeseen 523. Olimme pari vuotta sitten melkein naapurihuoneennssa ja tiesimme näköalan. Menimme heti tekemään valituksen yöportieerille, joka ilmoitti ettei voi vaihtaa huonettammne. Näköalamme oli: lasten leikkipaikka, lastenallas ja allasbaari. Meri siinteli jossain kaukana.
  Ei siis merinäköalaa. Sitten huoneen pöydällä komeili lappunen jossa luki: Tervetuloa perhe Israelsson! Vaimonilähti heti taas kysymään että oliko meidät laitettu jonkun toisen huoneeseen. Ei kuulemma ollut.
  Seuraavana aamuna vaimoni, joka on sisukas ihminen, lähti yksin vaihtamaan huonetta. Häntä palveli portieeri Inma joka oli kuulemma aivan törkeä. Pitkän riitelyn jälkeen hän sai hiukan asiaansa eteenpäin ja hänelle luvattiin huone 509. Ja sen siivoaminen kesti pitkään. Ja nyt meillä oli allasnäkymä meri siinteli taas taustalla. Tämä viides kerros on vain yhden kerroksen allasalueen yläpuolella. Emme mielestämme lopultakaan saaneet sellaista huonetta jonka olimme mielestämme varanneet!
  Israelsson oli tainnut saada meidän huoneemme.
  Meille annettiin mitä käteen oli jäänyt.
  Olivatko he maksaneet jotain ja kenelle?
  Kuka nyt korvaa hinnan merinäköalasta?
  Emme suosittele H 10:tä kenellekään!
  Hotellin muut toiminnot olivat hyviä Aamiainen ja päivällinen olivat erittäin runsaita, mutta kaikkeen jäi katkera maku huonesekoilusta.
  Ja velä pari päivää ennenkuin poistuimme hotellista olimme remontin keskellä! Naapurihuoneissa porattiin ja kolisteltiin pitkin päivää.
  Huone pidettiin siivoojien toimesta erittäin siistinä.
  Kun poislähdön aika tuli meille oli ilmoitettu että bussi 132 noutaa klo 5.20. Näin tapahtui täsmälleen ja olimme lentokentällä ennen klo 6:ta. Kotinpaluu sujui myötätuulessa: lentoaika 5 tuntia 10 minuuttia.
  Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla ja olisimme toivoneet vielä rauhallista huonetta
  ,joka ei sitten toteutunut.
  Hotllilla on myös hyvin hoidetut kaktusistutukset ulkoalueillaan.

  Tästä jäi nyt sellainen olo ettei koskaan enää Hotellia H10.

  18.12.2014
  Pertti Laaksonen

  Lue lisää

  Matkan ajankohta marraskuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
 • Costa Meloneras

  Ilowra 
  25.6.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  5

  Olen matkustanut vuosien varrella jonkun verran ns.kaukomatkoillakin. Olen kokenut Thaimaan paratiisin muutaman kerran ja eksoottinen Meksikokin on koettu. Jostain syystä kuitenkin olen aina palannut Kanarian saarille. Teneriffa on ollut ykkössuosikkini kaikista Kanarian kauniista saarista. Tänä vuo nna päätin kuitenkin että on aika palata Gran Canarialle, jossa olen kokenut ensimmäiset lomariemuni nuorena. Päätin samalla että tällä kertaa satsaan hotellin. Hyviltä ystäviltäni sain vinkin: Costa Meloneras on Resort josta löytyy kaikki. Ja tästä on helppo omin sanoin jatkaa..Uskomattoman hieno hotelli, mahtavat uima-altaat ja auringonottoalueet. Palmuja tuhat määrin. Jos sattuu olemaan pilvinen päivä, ei hätää. Mahtavat kylpyläpalvelut ottivat vastaan ystävällisesti tarjoillen kaikkea mahdollista hoitoa. Siellä todella tunsi itsensä kuninkaalliseksi. Palvelu koko alueella oli todella ystävällistä ja huomioon ottavaa. Vaikka hotellikokonaisuus on valtava, niin jostakin syystä siellä tunsi olonsa kotoisaksi. Osa syynsä oli varmasti itse asiakkaat, joiden kansalaisuus oli monenkirjava. Joka näin tuotti oman värinsä positiivisella tavalla kokonaisuuteen. Varmasti johtuen hyvästä olosta, jota Meloderas tuotti, heijastui ystävällisyytenä joka taholta. Canarian aurinko kun laskeutui, mahtavat ruokapaikat odottivat kivenheiton päässä. Hotellin omat ravintolat sekä rantabulevaardin sadat ruokaravintolat kutsuivat tuoksuillaan makuelämyksiin. Ihanassa ruokahumalassa oli kiva palata allasterassille, jossa joka ilta oli tarjolla kansainvälistä todella tasokasta ohjelmaa. Ohjelma oli monipuolista..Tanssia, laulua, bändejä, taikureita, lasten ohjelmia ja niin edelleen. Ihanat espanjan pojat, olen vaaleatukkainen suomalaisneito, joka huomataan ja bongataan, vaikka nuoret miehet ovat kuumaverisiä, heillä on kuitenkin kyky käyttäytyä tyylikkäästi ja arvostaen. Jos jatkan tästä tarinaani mennään intiimeille alueille, joten on kai paras että se alue jää teille mielenkuvituksen varaan.
  Kuulen usein sanottavan, kun puhutaan matkasuunnitelmista "No, me mennään vain Canarialle". Tämä matkakertomus todistaa jotain aivan muuta. Canaria on ollut ja on edelleen yksi parhaista matkakohteestani, joten ei muuta kun "Hyvää matkaa!". P.S. Jos haluat matkaseuraa, toimituksessa löytyy puhelinnumeroni (Hii-hi!).

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234