Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Costa Meloneras

   
  7.4.2017

  Vaivaton ja mielyttävä matka

  Halusimme Gran Canarialle paikkaan, jossa on helppo liikkua ja josta on helppo tehdä reissuja. Siksipä varasimme matkan Melonerakseen Dyynien kupeeseen.

  Yllättäen muutoin esteettömästä paikasta löytyi matkan vaikeakulkuisin paikka. Hotellimme Lopesan Baobabin sisäänkäynti oli oikea tuulitunneli. Tuulisena päivänä oli oikein taisteltava päästäkseen ulos hotellista.

  Teimme heti toisena päivänä linja-autolla shoppailureissun Las Palmakseen. Tämä oli helppoa, sillä linja-autoreitin päätepysäkki oli lähellä hotelliamme. Pienen alkukankeuden ja palmaslaisten opastamana löysimme tiemme myös Primarkkiin edullisille vaateostoksille.

  Muistiini on taltioitunut miltä tuntuu auringon hellivä lämpö ja meren pärskeiden tuoma suolainen kosteus iholla juostessani pitkin leveää rantakatua: näkökentässä meri, palmuja, Faron majakka ja alati hymyileviä ihmisiä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Costa Meloneras

  Elämyksiäetsien 
  20.6.2016

  Matkasimme Meloneraksen alueelle tasokkaiden ravintoloiden sekä kauppojen vuoksi. Löysimme aivan mahtavan hotellin, Lobesan baobabin. Hotelli itsessään oli elämys, kuin afrikkaan olisi matkannut. Hotellissa huokui lämmin ja ystävällinen tunnelma, rento mutta ylellinen. Henkilökunta otti hienosti huo mioon asukkaat. Ruoka oli erinomaista, teemoihin sopivaa. Loman olisi pelkästään voinut viettää hotellilla, aktiviteettejä ja ohjelmaa riitti. Menemme varmasti uudelleen ja otamme lapset mukaan.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Costa Meloneras

  perttilaaksonen 
  18.12.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Ruoka & juoma
  5

  Matkasimme Turusta la 29.11. Lento lähti ja oli perillä aikataulussa. Las Palmasin lentokentällä alkoi sekoilu: Ensimmäinen opas ilmoitti bussin olevan numero 131. sellaista ei löytynyt. Seuraava opas ilmotti bussiksi 132. Kuljetta ei huolinut meitä mukaan. Sitten ilmestyi 131 ja seurasin vierestä k un opas ja kuljettaja vertasivat hotellilistaa. Yhtään samaa hotellia ei heidän listoissaan ollut. Kaikki laiturille jääneet tungettiin samaan isoon autoon ja lähdettiin. Kävimme varmasti 12 - 13 hotllin luona jättämässä matkustajia. Lopulta olimme vaimon kanssa viimeiset matkustajat. Kello oli 00.15.
  Hotellissa yöpäivystäjällä oli iloinen yllätys. Saisimme ravintolasta kylmän päivällisen. Olimme syöneet lentokoneessa noin klo 18.
  Sitten alkoi hotellin H 10 sekoilu.
  Meidät ohjattiin huoneeseen 523. Olimme pari vuotta sitten melkein naapurihuoneennssa ja tiesimme näköalan. Menimme heti tekemään valituksen yöportieerille, joka ilmoitti ettei voi vaihtaa huonettammne. Näköalamme oli: lasten leikkipaikka, lastenallas ja allasbaari. Meri siinteli jossain kaukana.
  Ei siis merinäköalaa. Sitten huoneen pöydällä komeili lappunen jossa luki: Tervetuloa perhe Israelsson! Vaimonilähti heti taas kysymään että oliko meidät laitettu jonkun toisen huoneeseen. Ei kuulemma ollut.
  Seuraavana aamuna vaimoni, joka on sisukas ihminen, lähti yksin vaihtamaan huonetta. Häntä palveli portieeri Inma joka oli kuulemma aivan törkeä. Pitkän riitelyn jälkeen hän sai hiukan asiaansa eteenpäin ja hänelle luvattiin huone 509. Ja sen siivoaminen kesti pitkään. Ja nyt meillä oli allasnäkymä meri siinteli taas taustalla. Tämä viides kerros on vain yhden kerroksen allasalueen yläpuolella. Emme mielestämme lopultakaan saaneet sellaista huonetta jonka olimme mielestämme varanneet!
  Israelsson oli tainnut saada meidän huoneemme.
  Meille annettiin mitä käteen oli jäänyt.
  Olivatko he maksaneet jotain ja kenelle?
  Kuka nyt korvaa hinnan merinäköalasta?
  Emme suosittele H 10:tä kenellekään!
  Hotellin muut toiminnot olivat hyviä Aamiainen ja päivällinen olivat erittäin runsaita, mutta kaikkeen jäi katkera maku huonesekoilusta.
  Ja velä pari päivää ennenkuin poistuimme hotellista olimme remontin keskellä! Naapurihuoneissa porattiin ja kolisteltiin pitkin päivää.
  Huone pidettiin siivoojien toimesta erittäin siistinä.
  Kun poislähdön aika tuli meille oli ilmoitettu että bussi 132 noutaa klo 5.20. Näin tapahtui täsmälleen ja olimme lentokentällä ennen klo 6:ta. Kotinpaluu sujui myötätuulessa: lentoaika 5 tuntia 10 minuuttia.
  Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla ja olisimme toivoneet vielä rauhallista huonetta
  ,joka ei sitten toteutunut.
  Hotllilla on myös hyvin hoidetut kaktusistutukset ulkoalueillaan.

  Tästä jäi nyt sellainen olo ettei koskaan enää Hotellia H10.

  18.12.2014
  Pertti Laaksonen

  Lue lisää

  Matkan ajankohta marraskuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234