PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Costa del Silencio, Teneriffa

Costa del Silencio on pieni alue, joka sijaitsee lähellä Los Cristianosia ja Playa de las Américasia Teneriffan etelärannikolla. Siihen yhtäläisyydet päättyvätkin, sillä Costa del Silencio on merkittävästi pienempi ja rauhallisempi kylä, jossa pääset nauttimaan paikallisesta elämästä meren äärellä.

Costa del Silenciossa on saaren ensimmäinen luonnon kalliopuisto, jossa kalliot toimivat aurinkotuoleina ja raput johtavat sinut suoraan alas kirkkaaseen veteen. Alue on todella suosittu sukeltajien keskuudessa ja jos haluat kokeilla sukeltamista, voit kääntyä sukelluskeskuksen puoleen. Ravintoloita ja putiikkeja on vähänlaisesti, mutta jos kaipaat enemmän tarjontaa, Las Galletasin kylä on vain kahden kilometrin päässä. Lähde kävelylle katselemaan uskomattoman kauniita näkymiä rantapromenadilta, joka kulkee koko matkan Costa del Silenciosta Las Galletasiin. Perillä voit vierailla kalamarkkinoilla, kuljeskella satamassa ja katsella veneitä kahvilasta, jossa voit nauttia kanarialaisesta charmista ja paikallisista herkuista. Las Galletasissa on myös mukava luonnon muovaama hiekkaranta Beach Club Alboradon vieressä.

Lisää kohteesta Costa del Silencio Piilota teksti

Näe enemmän Teneriffasta
Jos haluat nähdä enemmän Teneriffan monimuotoista maastoa, on parasta vuokrata auto. Saarella on paljon nähtävää, mm. Teiden nukkuva tuolivuori, saaren vilkas pääkaupunki Santa Cruz sekä useita suosittuja vaelluspolkuja. Costa del Silenciosta voi myös lähteä paikallisbussilla moniin muihin kaupunkeihin kuten pohjoisen Puerto de la Cruziin Playa de las Américasin kautta.

Yhdistä matkakohteet
Jos haluat saada lomastasi mahdollisimman paljon irti, voit yhdistää lomallasi useamman matkakohteen. Voit lisätä vierailuusi Costa del Silenciossa esimerkiksi viikon Puerto de la Cruzissa, Santa Cruzissa, Los Cristianosissa, Playa de las Américasissa, San Miguel de Abonassa tai Playa Paraisossa.

Muiden mielipiteet kohteesta Costa del Silencio

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana 3,4

Perustuu 96 arvosteluun

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Costa del Silencio


Hotelli Parque Carolina ¬– Tjäreborgin valitsemaNäytä kuvia

Parque Carolina, Costa del Silencio
 

Costa del Silencio, Teneriffa

Luokitus: 2,5
Asiakkaidemme arvosana 3,4

Parque Carolina on yksinkertainen huoneistohotelli Costa del Silenciossa. Tilavissa huoneistoissa...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Paikallinen keskusta: 850 m
  • Uimaranta: 400 m
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Parque Carolina

  Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.