PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Corralejo

  Joni 
  13.4.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Loma oli erittäin antoisa kaikkineen. Hotelli Arena Suites oli kaikkiineen meille mieluisa, henkilökunnalle erityiskiitos!

  Matkan ajankohta huhtikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Corralejo

  pirjo.pirnes 
  14.2.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  4

  Kevätpakkasista viikoksi aurinkoon Corralejon pikkukaupunkiin Fuerteventuralle vei JetTime koneellisen lämpimään halajavia, mukana minä ja ystäväni. Hotellimme oli Surfing Colors, huoneemme oli parveke ympäristöön päin; siispä myös aamiainen sisältyi matkapakettiimme. Ihan riittävä ja sopivasti vaih telua sisältävä alku päivien touhuihin.
  Corralejo on pikkuinen kaupunki, joten se tulee viikon aikana jo tutuksi matkaajalle. Lisää kokemuksia saimme Armas-lautalla tehdystä päivän vierailusta naapurisaari Lanzarotelle, sekä toisena päivänä matkasta Oasis Park-eläintarhaan, jonne oli ilmainen kyyti.
  Sää saarella oli vaihteleva; välillä hyvinkin lämmin, ja välillä varsin tuulinen. Olipa yhtenä päivänä vallan myrskyinenkin, meri vaahtosi suurin aalloin, jota oli mahtava katsoa. Vain kerran kävin meressä uimassa, punaiset liput varoittivat muina päivinä uimaria, mutta hotellin altaassa pääsi uimaan ja aurinkoakin sai. Matkastamme jää hyvä muisto.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Corralejo

  ansku93 
  23.1.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Matkustimme joulukuun puolessa välissä viikoksi Corralejoon, Surfing Colors hotelliin. Odotimme kovasti itärannikon mahtavia hiekkarantoja, joita olimme ihailleet etukäteen Tjäreborgin sivuilta. Pelkkä ajatuskin rentouttavasta lomasta sai hymyn huulille keskellä kylmää ja sateista marraskuuta.

  Todel lisuudessa rannat osoittautuivat vielä kauniimmiksi kuin kuvissa! Vuokrasimme auton kahdeksi päiväksi, ja kiersimme saaren eteläosaan. Ehdottomasti näkemisen arvoinen oli Sininen laguuni, josta matkaoppaamme meille vinkkasi. Reitit olivat todella helppoja ajaa ja käytössämme oli yksinkertainen kartta, mutta löysimme helposti perille. Ostosmahdollisuudet olivat hyvät Puerto de Rosariossa, jossa pysähdyimme syömässä ja shoppailemassa.

  Ruoka oli todella hyvää! Ehdottomasti plussaa vegaanivaihtoehdoista, joita todella monet ravintolat pizzerioista hienompiin ravintoloihin tarjosivat. Ehdimme kokeilla vain kourallisen ravintoloiden tarjonnasta, mutta jokaisella kerralla syömämme ruoka oli todella maukasta!

  Vuokrasimme myös pyörät ja kävimme tutustumassa kauniiseen Corralejon luonnonpuistoon. Dyyneillä oli ihana pysähtyä syömään eväitä ja nauttimaan hyvästä säästä. Vuodenajasta riippumatta sää suosi meitä koko matkan! Lämmintä oli noin +24 astetta, juuri sopiva auringonotttoon mutta ei liian kuuma.

  Suosittelemme kohdetta myös erityisesti nuorille soveltuvana! Paljon nuorille suunnattuja aktiviteetteja ja esimerkiksi todella hyvät vegaanivaihtoehdot! Ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto Thaimaan rannoille, lyhyemmän lentomatkan päässä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2016

  2 kommenttia
  paula.peltonen kirjoitti
  6.5.2017
  Kuulostaa niin mukavalta, että seuraava reissu tuonne!
  6.5.2017
  Kommentti poistettu käyttäjän toimesta (tai ylläpidon toimesta mikäli asiaton viesti).
  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345