Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Corralejo

  sanna.turunen 
  18.1.2018

  Olimme todella tyytyväisiä smartline Playa park hotelliin, sijainti hyvä ja rauhallinen n. Kilometrin matka corralejon keskustaan. Aivan hotellin vieressä myös pieni ostoskeskus, jossa mm. ruokakauppa ja apteekki. Taksit ja autonvuokraus edullista!

  Matkan ajankohta tammikuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
 • Corralejo

  Joni 
  13.4.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Loma oli erittäin antoisa kaikkineen. Hotelli Arena Suites oli kaikkiineen meille mieluisa, henkilökunnalle erityiskiitos!

  Matkan ajankohta huhtikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Corralejo

  pirjo.pirnes 
  14.2.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  4

  Kevätpakkasista viikoksi aurinkoon Corralejon pikkukaupunkiin Fuerteventuralle vei JetTime koneellisen lämpimään halajavia, mukana minä ja ystäväni. Hotellimme oli Surfing Colors, huoneemme oli parveke ympäristöön päin; siispä myös aamiainen sisältyi matkapakettiimme. Ihan riittävä ja sopivasti vaih telua sisältävä alku päivien touhuihin.
  Corralejo on pikkuinen kaupunki, joten se tulee viikon aikana jo tutuksi matkaajalle. Lisää kokemuksia saimme Armas-lautalla tehdystä päivän vierailusta naapurisaari Lanzarotelle, sekä toisena päivänä matkasta Oasis Park-eläintarhaan, jonne oli ilmainen kyyti.
  Sää saarella oli vaihteleva; välillä hyvinkin lämmin, ja välillä varsin tuulinen. Olipa yhtenä päivänä vallan myrskyinenkin, meri vaahtosi suurin aalloin, jota oli mahtava katsoa. Vain kerran kävin meressä uimassa, punaiset liput varoittivat muina päivinä uimaria, mutta hotellin altaassa pääsi uimaan ja aurinkoakin sai. Matkastamme jää hyvä muisto.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345