Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Arguineguín

  jukka 
  4.12.2018

  Arguineguin lausuttuna Kanarian tapaan on hakusessa. Glass Bottom Ferry Puerto Ricoon seitsemän euroa. Sunwing – joo, kyllä sujuu: ”sanvuing argingin siifront”. Taksi toi takaisin hotellille kuusi euroa Puerto Ricosta. Mahtavat rannat, lämpöä kaksytkuus ja auringosta silmät sokaistuina. Tää on 2018 marraskuun viimeinen viikko. Ei uskois. Suomessa pimeää, nollakeli, räntää ja räpäskää. Meikäläisen lomareissu toteutui pikku vipillä ja vuoden kestäneen säästämisen tuloksena. Nyt on kevyt olo. Tekis hyvää toi kirjoituspalkkio 200 euroa. Sais velkoja vähän maksettua.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta marraskuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
 • Arguineguín

  emmjulya 
  25.9.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  3

  Lähdimme ystäväni kanssa reissuun auringonpaistetta metsästäen ja siinä onnistuen. Sää oli upea koko viikon ajan Gran Canarialla: Päivällä lämpöä oli 27-30°C ja yöllä sää oli viileämpää, noin 20°C. Pääsääntöisesti olimme GC:n eteläpuolella, matkustimme Arguineguinista Puerto Ricoon, Puerto de Mogani in, Faro de Maspalomasiin... Vaikka luonto eteläpuolella oli melko kuiva, olivat palmut ja kaktukset ihanaa vaihtelua Suomen koivuihin ja mäntyihin. Pohjoisemmassa luonto oli selkeästi vihreämpää, kun kävimme Las Palmasissa shoppailureissulla. Bussilla pääsi Las Palmasiin näppärästi alle 10€/suunta. Bussimatka kylläkin kesti hieman pitkään: 1,5-2 tuntia suuntaansa.

  Hauskin muisto liittyy Puerto Ricon kävelymatkaamme, joka oli noin 4 kilometrin pituinen. Luulimme, että pääsemme nopeasti kävelytietä pitkin Puerto Ricoon, mutta eihän se aivan niin mennytkään. Jouduimme kävelemään tien pientareella, kun autot ajoivat 80km/h ohitsemme. Joskus myös kävelimme tien sivulla olevalla jyrkänteellä. Lopulta pääsimme perille hikeä valuen ja kauhistuneena kävelymatkastamme. Emme ehkä suosittelisi kävelyreissua Arguineguinista Puerto Ricoon, jollei kaipaa pientä jännitystä elämään!

  Parasta lomallamme oli hotellimme uima-altaassa rentoutuminen. Ostimme heti matkan alussa uimarenkaat, joiden kanssa kelluimme altaalla nauttien lämmöstä ja auringosta. Stressistä ei ollut altaalla eikä koko reissun aikana tietoakaan!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta syyskuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
 • Arguineguín

  Eija 
  24.6.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ruoka & juoma
  4

  Matkan ajankohta maaliskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234569