Istumapaikat ja otteluliput

Istumapaikat Anfield-stadionilla

Liverpool FC vastaa istumapaikkojen jaosta Anfield-stadionilla. Määrättyjä istumapaikkoja ei voi varata tai toivoa etukäteen. Tjäreborg tekee parhaansa, jotta samalla varauksella olevat henkilöt tai yhdessä matkustavat seurueet saavat paikat mahdollisimman läheltä toisiaan. Lapset, jotka matkustavat aikuisen kanssa, sijoitetaan aina vierekkäisille paikoille.

Sinun tulee olla Liverpoolin kannattaja

Ostaaksesi lipun kauttamme tulee sinun olla Liverpoolin kannattaja, koska kaikki kauttamme varatut paikat ovat Anfield-stadionin kotikatsomossa. Henkilöt, jotka kotikatsomossa kannustavat vastapuolen joukkuetta, poistetaan useimmiten katsomosta/stadionilta. Kyseisissä tapauksissa Tjäreborg ei ole korvausvelvollinen.

Liikuntarajoitteiset

Anfieldin stadionilla on 22 pyörätuolipaikkaa. Saadaksesi pyörätuolipaikan tulee sinun täyttää hakemus hyvissä ajoin ennen ottelua.
Lue lisää

Otteluliput

Liput otteluun noudetaan Anfield-stadionin lippupisteestä, jonka tunnistat nimestä ”Ticket Office”. Lippupiste sijaitsee kotikatsomon, The Kop, luona lähellä fanikauppaa.

Liput on noudettavissa seuraavasti:

Maanantai-torstai ottelut: Lippupiste avataan 3 tuntia ennen ottelun alkua ja liput on lunastettava viimeistään tuntia ennen ottelua.
Lauantain ottelut: Liput voi noutaa perjantaina klo 13.00-15.45 välisenä aikana tai ottelupäivänä. Lippupiste avataan ottelupäivänä 3 tuntia ennen ottelun alkua ja liput on lunastettava viimeistään tuntia ennen ottelua.
Sunnuntain ottelut Liput voi noutaa perjantaina klo 13.00-15.45 tai lauantaina klo 10.00-12.00 välisenä aikana tai ottelupäivänä. Lippupiste avataan ottelupäivänä 3 tuntia ennen ottelun alkua ja liput on lunastettava viimeistään tuntia ennen ottelua.

Suurin osa paikoistamme sijaitsee katsomossa Main Stand (toinen stadionin pitkistä sivuista). Suosituimmissa otteluissa paikat voivat myös sijaita lähellä Reds Baria tai Anfield Road -katsomossa (toinen stadionin päätysivuista).