Ennen ottelua ja sen jälkeen

Tunnelman kohottaminen jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua on vannoutuneelle Liverpoolin kannattajalle ensiarvoisen tärkeä tapahtumasarja. Ja sehän ei kohoa mihinkään ilman samanhenkistä kaveriporukkaa ja kunnon tarjoilua. Parhaita tunnelman nostattajia ovat stadionin läheisyydessä sijaitsevat pubit, The Albert Pub ja The Park. Niihin kannattaa mennä sekä ennen ottelua että sen jälkeen ns. jälkipeleihin.

The Albert

The Albert Pub

Tämä legendaarinen pubi sijaitsee kuuluisan The Kop –katsomon vieressä. Jos sydämesi sykkii Liverpoolin punaiselle, on The Albert Pub kuin nakutettu sinulle. Koska paikka on hyvin suosittu, saattaa pintin tilaaminen kestää tovin jos toisenkin. Mutta mitäpä tuosta, aikanaan se huurteinenkin sieltä saapuu innokkaiden fanien käydessä jo lupaavilla kierroksilla. Pubin osoite on 185 Walton Breck Road, Liverpool.

The Park

The Park

The Park –pubissa kaikki pelaa. Niin tarjoilu kuin jälkipelitkin. Melu voi nousta joskus melkoisiin lukemiin, mutta se ei haittaa menoa tippaakaan. Pubin uskolliset kanta-asiakkaat ovat kuin yhtä perhettä, johon huomaat liittyneesi kuin tuosta vain. Tämä eläväinen “huoltoasema” sijaitsee osoitteessa 77 Anfield Road, Liverpool.