Hotellit (32)

Matkat – Israel

Israelissa on mielenkiintoista historiaa, ihania rantoja, vilkasta huvielämää ja hyvät ostosmahdollisuudet. Tjäreborgilla matkustaessasi asut Tel Avivissa. Koska Israel on suhteellisen pieni maa, siihen on helppo lähteä tutustumaan omin päin.

Israel on mainio viikonloppukohde, ja täällä lämpöä riittää maaliskuusta marraskuuhun. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Voit siis hyvin viipyä täällä pidennetyn viikonlopun, kokonaisen viikon tai viettää vaikka pidemmänkin loman - valinta on täysin sinun.

Kaupunki- ja rantalomailua Israelissa

Dynaaminen suurkaupunki Tel Aviv sijaitsee Välimeren rannalla Israelissa, ja keskellä kaupunkia on kilometrejä pitkä, ihana hiekkaranta. Tel Aviv on erinomainen kohde silloin, kun kaipaat sekä kaupunkilomailua että rannalla loikoilua – täällä voit yhdistää nämä molemmat. Tel Avivissa on myös vilkas viihde-elämä, paljon ravintoloita sekä hyvät ostosmahdollisuudet.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Israelissa?
Israelin säätilat vaihtelevat sen mukaan ollaanko vuoristoalueilla vai rannikolla. Tjäreborgin hotellit sijaitsevat Tel Avivissa, jossa vallitsee välimerellinen ilmasto eli talvet ovat leutoja ja kesät kuivia ja lämpimiä. Kesällä, heinäkuusta syyskuuhun, päivien keskilämpötilat ovat 30 asteen paikkeilla, mutta myös keväällä on lämmintä, maaliskuun 20 asteesta kesäkuun 28 asteeseen. Syksyllä on edelleen lämmintä ja lokakuussakin noin 27 astetta ja lokakuussakin 24 astetta. Vuoden viileimmät kuukaudet ovat joulukuusta helmikuuhun, jolloin päivien keskilämpötila on 17-19 astetta. Silloin myös sataa eniten. Kesäkuun ja syyskuun välillä sateet ovat yleensä todella harvinaisia, ja toukokuusta syyskuuhun merivesi on uimakelpoista, ja veden lämpötila on n. 20-28 astetta.

Matkakohteet – Israel

Tel Aviv
Tel Aviv on täydellinen yhdistelmä suurkaupunkia ja rantakohdetta. Päivisin rannoilla on sekä matkailijoita että paikallisia ja rantapromenadilla riittää vilskettä myöhään yöhän asti.

Tee matkahaku – Israel