Majoitus

Kylpyhuone

Huoneissa/huoneistoissa on kylpyhuone jossa on suihku ja wc mikäli muuta ei ole mainittu. Huomaa, että veden paine voi joissain hotelleissa tai ajoittain olla huono.

Valaistus/sähkö

Sähkön toimitus saattaa olla epäsäännöllistä tai rajoitettua. Joissain huoneissa valaistus on vähäinen ja esim. yövalot voivat puuttua. Usein sähkö/valaistus vaatii avainkortin asettamista huoneessa olevaan alustaan. Katuvalaistus voi olla vähäistä tai puuttua kokonaan joissain kohteissa.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone kahdelle, jossa on kaksierillistä vuodetta tai parivuode. Kylpyhuone, jossa wc, suihku ja/taikylpyamme.

Yhden hengen huone

Useissa hotelleissa on vain rajoitettu määräyhden hengen huoneita. Yhden hengen huone on yleensä kalliimpi kuin kahdenhengen huone. Yhden hengen huoneet ovat yleensä pienempiä ja vaatimattomampiakuin muut huoneet. Lisämaksusta voi tietyissä hotelleissa ostaa kahdenhengen huoneen yhdelle.

Huoneisto

Huoneistoissa on kylpyhuone, jossa on wc,suihku tai kylpyamme. Keittiö tai keittonurkkaus olohuoneen yhteydessä. Keittovarustus on yleensähyvin yksinkertainen. Kaikissa huoneistoissa ei ole erillistä ruokailutilaatai ruokailutila voi olla parvekkeella/terassilla. Joissain hotelleissahuoneistojen sisustus ja koko saattavat vaihdella. Huoneistoissa siivoukseenei sisälly astioiden tiskaus.

Siivous

Joka hotellin tietojen kohdalla on ilmoitettu siivouspäivien määrä. Tähän lukumäärään kuuluu sekä saapumis- että lähtöpäivän siivous. Normaaliin siivoukseen kuuluu lattian ja tasojen pyyhkiminen, kylpyhuoneen siistiminen ja roskien vienti. Tiskaus ei kuulu siivoukseen eikä tiskausvälineet kuulu huoneiston varustukseen. Siivous voi tapahtua joko aamu- tai iltapäivällä. Lakanat vaihdetaan yleensä kerran tai kaksi kertaa viikossa, saapumispäivä mukaan luettuna. Pyyhkeet vaihdetaan myös yleensä kaksi kertaa viikon aikana. Useissa hotelleissa pyritään ympäristöystävälliseen toimintaan ja pyyhkeet vaihdetaan vain, mikäli ne on jätetty lattialle merkiksi vaihtopyynnöstä. Matkajokerimatkoilla ei huoneita välttämättä siivota lainkaan. Pitkillä lomilla lakanat ja pyyhkeet vaihdetaan harvemmin.

Vuoteet

Vuoteet eivät välttämättä vastaa samaa tasoa kuin kotimaassa. Vuoteen pituus voi olla alle 2 metriä. Myös petauspatjat saattavat puuttua. Grand lit-parivuode on leveydeltään 110-140 cm ja käsittää yhtenäisen patjan kahdelle. Lisävuoteena voi olla vuodesohva, avattava nojatuoli, kerrossänky tai erillinen avattava vuode ja lisävuoteiden mukavuus ja koko ei välttämättä vastaa normaalisänkyä. Lisävuode tulee pedata itse. Huomaa myös, että lisävuode pienentää huoneen/huoneiston pinta-alaa. Osassa hotelleista on normaalia leveämmät ns. Queensize tai Kingsize-vuoteet, jolloin useamman kuin kahden hengen majoittuessa huoneeseen ei erillisiä lisävuoteita välttämättä ole saatavissa. Pinnasänky on useimmiten lisämaksullinen.

Internet

Nettiyhteydet useissa kohteissa eivät ole yhtä nopeat ja luotettavat kuin kotimaassa, joten toimintahäiriöt ovat mahdollisia.
Tjäreborg ei vastaa hotellitiedoissa mainittujen verkkoyhteyksien toimivuudesta.