Varaa suosikkihuoneesi

Varaa
suosikkihuoneesi

Varaa tietty huone hotellissa

Minkälaisen huoneen haluaisit lomallasi? Huoneen uima-altaan läheltä? Tai ehkä huoneen vähän sivummalta, mahdollisimman rauhallisella sijainnilla? Nyt voit varata tietyn huoneen hotellista osassa hotelleistamme. Varaamalla varmistat juuri sopivimman huoneen lomallesi.

Näin varaat huoneen
Valitse huoneesi

Vaihe 1

Jos olet varannut hotellin jossa tietyn huoneen varaaminen on mahdollista, saat meiltä sähköpostia noin viikko ennen matkaasi. Valitettavasti emme voi taata, että kaikki saavat tämän mahdollisuuden, koska varattavia huoneita on rajoitettu määrä.

Vaihe 2

Saamassasi sähköpostissa on linkki joka vie varaussivulle. Kirjaudu sisään antamalla varausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Vaihe 3

Varaussivulla näet saatavilla olevat huoneet sekä hinnat kyseisille huoneille. Varattuasi ja maksettuasi huoneen saat vahvistuksen sähköpostitse.

Vaihe 4

Kun saavut hotellille voit varmistua siitä, että huoneesi on juuri toiveidesi mukainen. Vaihda vapaalle ja nauti lomastasi!

Toiveet hotellille

Mikäli et halua varata tiettyä huonetta, voit toki edelleenkin jättää toiveen esim. huoneen sijainnista Omilla sivuillasi. Pyrimme täyttämään toiveesi, mutta huomaathan, että emme voi luvata tiettyä huonetta tai toiveiden toteuttamista.
Suosittelemme

Voit tehdä tietyn huoneen varauksen mm. näissä hotelleissa