Hyvätasoinen hotelli kohtuuhintaan

smartline on hyvätasoinen ja kohtuuhintainen hotelli, joka sopii myös hieman tiukemmalle lomabudjetille. Siitä huolimatta sinun ei tarvitse tinkiä laadusta lainkaan.Lue lisää Hotellit ovat aina 3-4 sydämen hotelleja, ne sijaitsevat hyvällä paikalla ja niissä on rento tunnelma. Lisäksi niissä on tarjolla kaikki oleelliset asiat, mitä mukavaan aurinkolomaan tarvitset. smartline-hotellin ideana on tarjota sinulle hintaansa nähden mahdollisimman paljon mukavuutta.

Koska eri hotellien välillä on eroja, suosittelemme, että tutustut vaihtoehtoihimme ja valitset niistä sinulle parhaiten sopivan.
 
Kaikki smartline-hotellimme

Piilota

Aina smartline-hotellissa

  • Kohtuuhintainen
  • Perheomisteinen hotelli
  • Hauska design
  • Rento tunnelma
  • Ilmainen WiFi huoneessa
  • All Inclusive lisämaksusta tietyissä hotelleissa
  • Huoneita jokaiseen makuun
Aina smartline-hotellissa

TUTUSTU TARKEMMIN SMARTLINE-HOTELLEIHIN

smartline - Aina hyvä sijainti

Hyvä sijainti kaikkialla maailmassa

smartline-hotelleja on tarjolla useimmissa suosituimmista kohteistamme Välimereltä ja Kanariansaarilta vähän kauempana oleviin unelmakohteisiin, Gambiaan ja Malediiveille. Hotellit sijaitsevat aina hyvällä paikalla, lähellä rantaa, keskustaa tai sekä että.

smartline - Perheen kanssa tai ilman

Perheen kanssa tai ilman

Tietyt smartline-hotellimme sopivat sinulle, joka matkustat perheesi kanssa. Osa hotelleista on suunnattu aikuisille, ja silloin voit keskittyä täysillä pelkästään rentoutumiseen. Perhehotelleissa on tarjolla usein suuret, perheille sopivat huoneet, aktiviteetteja, lastenaltaat, leikkipaikat ja toisinaan myös vesiliukumäkiä.

smartline - Ateriapaketit

Ateriapaketit

Tee lomailusta helppoa ja ruokailuhetkistä nautinnollisia ja valitse sellainen smartline-hotelli, jossa hintaan sisältyy All Inclusive tai sen voi ostaa lisämaksusta. Kaikki ateriat tarjoillaan hotellin ravintolassa ja sinun ei tarvitse ajatella lomalla ruuanlaittoa lainkaan. Tarkat tiedot All Inclusiven sisällöstä näet jokaisen hotellin kohdalta erikseen.

smartline - Huoneet

Huoneita jokaiseen makuun

smartline-hotelleissamme kaikki huoneet ovat mukavia ja niissä on mukavia yksityiskohtia, kuten ilmainen WiFi. Tarjolla on myös perhehuoneita sekä huoneistoja, joten riippumatta siitä lähdetkö lomalle perheesi kanssa tai kahdestaan matkakumppanisi kanssa, löydät varmasti juuri teille sopivan smartlinen.

smartline - Design

Hauska design

smartline-hotellien värikäs design ja leikkisät kalusteet saavat aikaan valoisat ja avarat tilat, joissa sekä aikuiset että lapset viihtyvät

SMARTLINE HOTELLIMME

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia
Suodata
Hotellin luokitus
Asiakkaiden arvosana
 
3,0
5,0
Paikallinen keskusta
 
25 m
> 10 000 m
Uimaranta
 
25 m
> 10 000 m
Lentokenttäkuljetuksen kesto
 
0.5 t
4.5 t