SENTIDO

Haluamme, että asuminen SENTIDO-hotelleissa ylittää kaikki odotuksesi.

Siksi olemme asettaneet niille erittäin korkeat vaatimukset sekä tilojen, palvelujen että asumisen suhteen. Asettuessasi asumaan SENTIDO-hotelliimme huomaat heti sen hienot allasalueet, kansainvälisen ilmapiirin ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Lue lisää Ilmainen WiFi on käytössäsi kaikkialla hotellissa. Hyvin varustetuissa huoneissa on joko terassi tai parveke, hotellissa on myös baari sekä vähintään kaksi ravintolaa, joista voit valita mieleisesi. Tietyissä SENTIDO-hotelleissa on lisäksi kuntosali ja spa sekä pidennetty aamiaisaika klo 12.00 saakka.
 
SENTIDO-hotelleja on tarjolla useimmissa suosikkilomakohteistamme, ja aina parhailta paikoilta. Osa hotelleista on suunniteltu lapsiperheille ja osassa on ikäraja, jolloin ne sopivat mainiosti sinulle, joka matkustat ilman lapsia. Kaikissa SENTIDO-hotelleissa sisältyy hintaan myös SENTIDO Holiday Plus -palvelut. SENTIDO Holiday Plus -palvelun sisältö saattaa vaihdella. Joitakin esimerkkejä ovat ilmaiset Tai Chi-, jooga- ja pilatestunnit, opastettu kierros, jonka aikana näytämme sinulle lähiympäristön nähtävyydet, sekä laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja koko perheelle.
Piilota

SENTIDO

Ilmainen WiFi koko hotellissa - Myöhäinen aamiainen - Kansainvälinen ilmapiiri - Ravintoloita ja baareja - Aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa

Suodata
Hotellin luokitus
Asiakkaiden arvosana
 
3,0
5,0
Paikallinen keskusta
 
25 m
> 10 000 m
Uimaranta
 
25 m
> 10 000 m
Lentokenttäkuljetuksen kesto
 
0.5 t
4.5 t
2 aikuista
Lähtö
Helsinki
1 viikko
Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Tjäreborg suosittelee
Suodata
0 / 0 hotellia