Easy Travel – helppoa matkustamista

Matkustamisen on oltava helppoa. Senpä vuoksi haluamme tarjota useita lomailua helpottavia yksityiskohtia sinulle, joka lennät lomalle omalla Thomas Cook Airlines Scandinavian lennolla Helsingistä, olet varannut lentokenttäkuljetukset ja asut O.B.C.-hotellissa.

Easy Travelin ansiosta lomailu on entistäkin helpompaa. Sinun ei tarvitse jonottaa lentokentällä lähtöselvityksessä vaan voit lähtöselvittää matkatavarasi paluulennolle jo omassa hotellissasi. Sinulla saa olla myös 10 kiloa enemmän matkatavaroita - ilman lisämaksua. Jos olet varannut lentokenttäkuljetukset etukäteen, pääset bussilla lentokentältä omaan hotelliisi suorinta reittiä, ilman kiertoteitä muiden hotelleiden kautta.

O.B.C by Sunwing - Easy-travel

Helppoa matkustamista

  • 10 kiloa ylimääräistä matkatavaraaäistä matkatavaraa
  • Suojamuovi rattaille
  • Suora bussikuljetus lentokentältä hotelliisi ja takaisin kentälle, kun lennät Helsingistä Thomas Cook Airlines Scandinavialla ja olet varannut lentokenttäkuljetukset
  • Matkatavaroiden lähtöselvitys paluulennolle hotellissasi

LÄHTÖSELVITÄ MATKATAVARAT KAIKESSA RAUHASSA

O.B.C by Sunwing - Easy-travel lähtöselvitys

10 kiloa ylimääräistä matkatavaraa ja suojamuovi rattaille

O.B.C.:n vieraat voivat ottaa mukaan 10 kg enemmän matkatavaraa henkeä kohti ilman ylimääräistä maksua, sekä meno- että paluulennolle, kun lennät Thomas Cook Airlines Scandinavialla Helsingistä. Tämä pätee myös, kun olet varannut yhdistelmämatkan ja yhdistät O.B.C. -hotellin johonkin toiseen hotelliin/lomakohteeseen. Tarvittaessa saat käyttöösi rattaille suojamuovin, joka suojaa lastenvaunuja lentomatkan aikana. Voit käyttää suojamuovia myös paluulennolla.

Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa

O.B.C-hotelleissamme voit lähtöselvittää matkatavarasi paluulennolle kaikessa rauhassa jo omassa hotellissasi. Toimitat vain matkatavarasi lähtöpäivänä Thomas Cook Airlines Scandinavian edustajalle, ja voit nauttia lomastasi viimeiseen hetkeen. Lentokentällä voit mennä suoraan turvatarkastukseen, eikä sinun tarvitse seisoa pitkissä lähtöselvitysjonoissa.

Matkatavarat voi lähtöselvittää hotellissa lennoille, jotka lähtevät paikallista aikaa klo 11.00 jälkeen. Poikkeuksena lähtöselvityksen voit tehdä Ocean Beach Club - Gran Canaria -hotellissa kaikille lennoille Helsinkiin. Ennen klo 11.00 lähteville lennoille matkatavarat on toimitettava lähtöselvitykseen lähtöä edeltävänä iltana, ja huomioithan silloin myös käsimatkatavarasäännöt. Lähtöselvitysajat hotellissasi ja kotimatkatiedot voit tarkistaa hotellin omilta MyO.B.C.-infosivuilta sekä Easy Travel -lähtöselvitystiskiltä hotellin Resort Servicesta. Matkatavaroiden lähtöselvitys on voimassa ainoastaan Thomas Cook Airlines Scandinavian Helsingin lennoilla.

Matkatavaroiden lähtöselvitys paluulennolle tehdään hotellissa yleensä aamulla/aamupäivällä, riippumatta paluulennon aikatalusta.

Turvallisuussyistä hotellissa ei voi lähtöselvittää suuria matkatavaroita, vaan niiden lähtöselvitys tehdään erikoismatkatavaroiden tiskillä lentokentällä.

OMAN O.B.C-HOTELLISI PALVELUT:

Ocean Beach Club - Kypros

Matkakohde: Ayia Napa, Kypros
Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa: Kyllä
+10 kg ylimääräistä matkatavaraa: Kyllä
Suora bussikuljetus: Kyllä
Kausi: Huhtikuu-lokakuu

Ocean Beach Club – Gran Canaria

Matkakohde: Playa Del Cura, Gran Canaria
Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa: Kyllä
+10 kg ylimääräistä matkatavaraa: Kyllä
Suora bussikuljetus: Kyllä
Kausi: Lokakuu-huhtikuu

Ocean Beach Club – Kreeta

Matkakohde: Makrigialos, Kreeta
Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa: Ei
+10 kg ylimääräistä matkatavaraa: Ei
Suora bussikuljetus: Ei
Kausi: Huhtikuu-lokakuu

TUTUSTU TARKEMMIN O.B.C.-HOTELLEIHIN