Holiday Service 24 hrs

Holiday Service 24 hrs

Holiday Service 24 hrs – aina tavoitettavissa


Meille on ensiarvoisen tärkeää, että kun matkustat Tjäreborgin järjestämälle lomalle, voit nauttia siitä sydämesi kyllyydestä. Tämän varmistamiseksi olemme kehittäneet opaspalvelujamme niin, että voit olla meihin yhteydessä juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Tapaat oppaamme lentokentällä koneesi laskeuduttua lomakohteeseen sekä myös palvelutoimistollamme tai hotelleissa kohdekansioon merkittyinä tapaamisaikoina. Lisäksi voit sopia oppaan kanssa erikseen ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen toivomanasi ajankohtana.

Ainutlaatuisen opaspalvelumme kautta saat nopean vastauksen kysymyksiisi sekä ennen lomaa että loman aikana, kun soitat palvelunumeroomme, lähetät meille tekstiviestin tai otat meihin yhteyden sähköisesti.

Holiday Service 24 hrs palvelee kellon ympäri. Sinun tarvitsee vain matkaa varatessasi ilmoittaa meille sähköpostiosoitteesi sekä matkapuhelinnumerosi.

Holiday Service 24 hrs pähkinänkuoressa:


Ennen lomaa

Noin viikkoa ennen lomasi alkua saat Tjäreborgilta Viimehetken vinkit -kirjeen. Voit lähettää siinä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen kysymyksiäsi esim. nähtävyyksistä, uimarannoista, sääolosuhteista, ostosmahdollisuuksista, ravintoloista jne. Saat myös tietoa retkistämme ja apua auton vuokrauksesta. Kaikki kysymyksesi ovat tervetulleita ja vastaamme niihin vuorokauden sisällä.

Loman aikana

Antaessasi meille matkapuhelinnumerosi saat meiltä hyviä ja ajankohtaisia käytännön vinkkejä ja neuvoja lomasi aikana. Samoin pystymme lähettämään tärkeitä tietoja kotimatkaan liittyen (vaihtelee kohteittain). Voit myös lähettää tekstiviestin Tjäreborgin oppaille tai olla yhteydessä sovelluksemme kautta ja tilata retkiä, vuokra-auton tai sopia tapaamisesta hotellillasi. Kaikki onnistuu! Saapuessasi lomakohteeseen saat tekstiviestinä Holiday Service 24 hrs -palvelumme puhelinnumeron, johon voit soittaa mihin vuorokaudenaikaan hyvänsä.

Palvelu ei koske matkoja reittilennoilla.