PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Tjäreborgin Lomaluotto

Voit hakea Lomaluottoa Nordea Rahoitukselta, jos sinulla on Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, Säästöpankin, POP Pankin, Handelsbankenin, S-Pankin tai Ålandsbankenin verkkopankkitunnukset.

Tutustu huolellisesti luottoehtoihin.

Täytä hakemuslomake täydellisesti. Lomake on näytössä täydennettävä web-lomake eli voit täyttää sen sähköisesti. Kentästä toiseen pääset siirtymään tabulaattorilla.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, paina Jatka-painiketta. Tällöin siirryt hakemuksen lähetyssivulle, jossa voit tunnistautua Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, Säästöpankin, POP Pankin, Handelsbankenin, S-Pankin tai Ålandsbankenin verkkopankkitunnuksilla. Pankin suorittama tunnistus vastaa allekirjoitustasi.
Kun olet tunnistautunut, tarkista pankin lähettämät tunnistetiedot. Kun hyväksyt ne Hyväksy-painikkeella, hakemus lähtee käsiteltäväksi Nordea Rahoitukseen.

Lähetämme sinulle tiedon luottopäätöksestä noin viikon kuluessa ja kortin sen jälkeen noin kahden viikon kuluessa postitse kotiisi.

Tjäreborg Lomaluotto on myös käteistä rahaa. Puhelinpalvelun avulla siirrät rahaa tilillesi ja hoidat luottoosi liittyviä asioita puhelimitse jonottamatta 24 h/vrk.
Lisätietoja Nordea Rahoituksen puhelinpalvelusta

Voit olla yhteydessä Nordea Rahoituksen asiakaspalveluun lähettämällä palvelupyynnön On-line –palvelun kautta. On-line palvelun käyttöön tarvitset oman pankkisi pankkitunnukset.
Kirjaudu palveluun tästä