Peliajat


Tietyissä lomakohteissa on runsaasti golfin pelaajia, siksi varaamme peliajat jo noin vuosi etukäteen. Peliajat maksetaan etukäteen ja niitä ei voi muuttaa enää paikan päällä. Varatessasi golfmatkasi saat heti tietää mitkä pelipäivät milläkin kentällä sisältyvät greenfee-pakettiisi, poikkeuksia toki saattaa ilmaantua.

Tarkat peliajat saat tietää saapuessasi perille kohteeseen, joko heti lentokentällä tai sitten hotellin avainlokeroosi on laitettu viesti, johon ajat on merkitty. Koska useimmat kentät ovat 100 %:sti käytössä, peliaikoja jaetaan aikaisesta aamusta iltapäivään. Pyrimme toki aina siihen, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaimmat ja suosituimmat peliajat aamulla ja aamupäivällä. Saatat joutua pelaamaan myös muiden kuin suomalaisten kanssa. Peliajat ja pelipäivät saattavat muuttua esimerkiksi kentillä järjestettävien golfkisojen tai muiden vastaavien tapahtumien vuoksi, joihin emme voi vaikuttaa. Mikäli niin tapahtuu, pääset pelaamaan toiselle kentälle, mikäli se vain on mahdollista, tai sinulle palautetaan käyttämättömien greenfee-maksujen osuus. Yleensä varatessasi greenfee-paketin neljäksi tai viideksi päiväksi heti alussa on pelivapaa päivä tai pelikierros alkaa vasta iltapäivällä. Näin sinun ei tarvitse kiirehtiä stressaantuneena ensimmäiselle tiiauspaikalle.

Jos peliaikasi on aikaisin aamulla, hotellisi aamiaistarjoilu ei vielä välttämättä ole avoinna siihen aikaan. Tietyissä hotelleissa saattaa olla mahdollista saada erikseen pyytämällä mukaan aamiaispaketti. Väliin jäänyttä aamiaista ei hyvitetä.

Jos haluat varata golfpaketin lähellä matkan alkua, olemme mahdollisesti jo antaneet varaamatta jääneet peliajat takaisin golfklubille. Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme, jotta voimme ottaa yhteyttä kohteeseen ja kysyä, voiko golfpaketin vielä varata.

Voit peruuttaa varaamasi greenfee-paketin ja peliajat veloituksetta, kun matkan alkuun on yli kaksi viikkoa. Mikäli sairastut matkakohteessa kattaa matkavakuutus käyttämättä jääneet tiiausajat/greenfee-maksut. Lääkärintodistus vaaditaan.

Ennakkoon varattu peliseura

Mikäli haluat pelata samassa ryhmässä muun matkaseurueesi kanssa, tai haluat ehkä aikaisemman tai myöhäisemmän peliajan, ilmoita toiveistasi meille jo matkavarauksesi yhteydessä. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan täyttämään toiveesi, mutta emme kuitenkaan pysty takaamaan niiden toteutumista.

Ylimääräiset peliajat

Mikäli haluat varata ylimääräisiä peliaikoja tai pelata muilla kuin golfpakettiin kuuluvilla kentillä, voit tutustua tajontaan nettisivuillamme. Sinun tulee kuitenkin itse ottaa yhteyttä suoraan kentille ja varata haluamasi peliajat.

Kokopäivän greenfee

Mikäli vielä 18 reiän jälkeen sinulla on peli-intoa jäljellä, niin siinä tapauksessa kokopäivän greenfee sopii sinulle erinomaisesti. Nimensä mukaisesti se oikeuttaa pelaamaan enemmän kuin 18 reikää ilman ylimääräisiä kuluja. Sinun ei tarvitse varata ylimääräistä tiiausaikaa etukäteen, ja ylimääräinen kierros edellyttää tietenkin, että kentällä on tilaa. Ylimääräinen kierros varataan vapaiden paikkojen puitteissa siinä vaiheessa, kun olet ensin pelannut koko edellisen kierroksen loppuun. Yleensä ylimääräisen kierroksen tiiausajan varaaminen on arkipäivinä helpompaa kuin pyhinä.