Golfbägit

Golfbägit lasketaan lennolla erikoismatkatavaroihin, ja usein niille täytyy myös varata paikka lennolle etukäteen. Golfvarusteet eivät sisälly normaaliin matkatavaroiden painoon. Lentoyhtiöt veloittavat golfbägin kuljetuksesta yleensä erillisen lisämaksun (tarkempaa tietoa alempana).

Mikäli olet varannut etukäteen lentokenttäkuljetuksen ja golfpaketin, golfvarusteiden kuljetus lentokentän ja hotellin välillä sisältyy matkan hintaan. Muissa tapauksissa golfbägin kuljetus lentokentältä hotelliin ja takaisin ei sisälly hintaan, vaan se on kustannettava itse. Golfbägit otetaan lentokenttäbussiin vain, mikäli bussissa on tilaa ja silloin niistä veloitetaan pieni lisämaksu.

Golfbägin kuljetus eri lentoyhtiöillä

Alla on lueteltuna vain osa käyttämistämme lentoyhtiöistä. Muiden lentoyhtiöiden kuljetusehdot ja saat lentoyhtiöltä.

Thomas Cook Airlines
Kuljetuksen varaus matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 3 vrk ennen matkalle lähtöä. Golfbägin kuljetus maksetaan matkan loppumaksun yhteydessä.

Golfbagin kuljetuksesta
ilmoitus ja maksu lentoyhtiölle

Golfbagin kuljetuksesta
ilmoitus Tjäreborgille ja
maksu lentoyhtiölle

Golfkärryt

Tilanpuutteen vuoksi kärryjä ei voi ottaa mukaan lennoille. Niitä on vuokrattavissa kaikilla kentillä perillä paikan päällä, mikäli kentillä kärryjen käyttö on sallittu. Hinta n. 6–12 euroa.

Softspikes-kengät

Softspikes, pehmeät piikit, ovat käytössä useimmilla kansainvälisillä kentillä ja golfklubeilla. Teräspiikkejä ei saa käyttää millään kentällä Gran Canarialla eikä myöskään useimmilla muilla ohjelmistossamme olevilla kentillä. Syy siihen miksi golfklubit haluavat sinun käyttävän softspikes-kenkiä on se, että kenttien kuluminen vähenee, ja ennen kaikkea puttaaminen on helpompaa, kun greenillä ei ole piikkien jättämiä jälkiä. Usein voit vaihtaa teräspiikit pehmeisiin piikkeihin klubirakennuksen shopissa, mutta kätevintä olisi tehdä se jo ennen matkaa.