Gambian rumpu- ja tanssimatka
Tanssi- ja rumpumatka
Gambiaan

Tanssia ja rytmejä Gambiassa

Ajankohta: 2. - 16.2.2018
Kohde: Gambia
Hinta: alk. 1 639,- /hlö

Tempaudu mukaan kuumiin rytmeihin ja anna musiikin viedä mukanaan, lähde tanssi- ja rumpumatkalle aina aurinkoiseen Gambiaan.

Länsiafrikkalaisessa musiikissa ja tanssissa yhdistyvät pitkät perinteet, yhteisöllisyys, uutta luova taide, taituruus, fyysisyys, henkisyys ja ennen kaikkea ilo!
Länsiafrikkalainen tanssi ja musiikki sopii kaikille. Vaikka se on edistyneemmällä tasolla todella haastavaa, voi aivan aloittelijakin päästä heti nauttimaan rytmin huumasta. Gambiassa pääset tanssin ja musiikin ohella nauttimaan uskomattomista luontokokemuksia ja virkistävästä kulttuurikylvystä.


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Banjuliin
 • Ateriat lennolla
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus Senegambia Beach -hotellissa ja puolihoito.
 • Tanssin ja rummunsoiton opetusta yhteensä n. 30 tuntia.
 • Matkanjohtajina Outi Kallinen ja N'Fanly "Alya" Camara.
 • Afrikkalaiseen kulttuuriin tutustumista (retki perinteiseen juhlaan, konsertit ja esitykset, oma loppujuhla).

Lisätietoa matkasta

Tanssitunneilla opitaan perinteisiä länsiafrikkalaisia tansseja, tanssitunteja säestävät paikalliset muusikot. Opit seuraamaan ja kuulemaan eri rytmejä ja tuntemaan niihin kuuluvat askeleet ja laulut. Pääset tutustumaan myös rummunsoittoon ja perinteisiin rytmeihin. Tanssi- ja rumpukurssit sopivat sekä aloittelijoille että edistyneemmille!
Tanssi- ja soittotuntien ohjaajina ja pääopettajina toimivat Outi Kallinen ja N’Fanly “Alya” Camara. Vierailevia opettajia on lukuisia; pääset tutustumaan sekä Gambian, Guinean että Senegalin tanssiperinteeseen!
Matkan lopuksi järjestämme juhlan, jossa kurssilaiset pääsevät kokeilemaan osaamistaan paikallisten ammattimuusikoiden ja tanssijoiden kanssa.Tunnit ovat pääosin hotellin alueella aamupäivisin pari tuntia kerrallaan ja yhtenä iltapäivänä. Pääset tutustumaan opettajiemme kanssa huikeisiin esityksiin ja paikalliseen elämään myös vapaa-ajalla.

Outi Kallinen ja N'Fanly "Alya" Camara Gambian tanssimatkalla
Ohjaajat

Matkanjohtajamme ovat kokeneita ja pidettyjä pedagogeja, joiden kokemuksen ja paikallistuntemuksen ansiosta pääset kokemaan todellisen kulttuurielämysmatkan!
Outi Kallinen on tanssin ja musiikin moniosaaja: opettaja, esiintyjä ja koreografi. Tanssija/koreografi/muusikko N'Fanly "Alya" Camara on kotoisin Guineasta ja saanut koulutuksensa Guinean kansallisbaletissa Djolibassa.
He ovat opettaneet harrastajia ja ammattilaisia jo 80-luvulta lähtien tanssi- ja musiikkikouluissa, ammattioppilaitoksissa ja festivaaleilla ja järjestäneet peräti 20 tanssi- ja rumpukurssia Guineassa ja Gambiassa.

Senegambia Beach

Majoitus viihtyisässä Senegambia Beach -hotellissa, joka levittäytyy Senegambia-kadulta aina meren rantaan saakka. Hotellissa on suuri ja vehreä puutarha ja kaksi allasaluetta.

Muuta huomioitavaa

 • Huone omaan käytöön + 290,-
 • Mahdollisuus myös viikon matkaan, alk. 1 219,-
 • Suosittelemme matkavakuutusta
 • Malarian estolääkitys tarvitaan

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti

sähköposti: ryhmat@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Matkanjärjestäjällä on yleisten valmismatkaehtojen kohdan 12.1. perusteella oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut sen toteuttamiseen edellyttämää matkustajamäärää. Peruuttamisesta ilmoitetaan viim. 21 vrk ennen matkan alkua.