Family Garden - Asuminen

Family Garden - Asuminen

Hyvää tilaa Family Garden -hotelleissa


Family Garden -hotelleissamme asuminen on tehty niin helpoksi, että koko perhe viihtyy siellä koko loman ajan mahdollisimman hyvin. Hotelliluokitus on aina vähintään 3+ ja kaikkissa hotelleissa on tarjolla huoneita tai huoneistoja, joissa on tilaa vähintään neljälle hengelle, tietyissä jopa seitsemälle.

Varaa itsellesi lisää mukavuutta

Tietyissä Family Garden -hotelleissa sinulla on mahdollisuus varata itsellesi hieman lisää mukavuuksia, jolloin lomastasi tulee vieläkin rentouttavampi. Jokaisen hotellin kohdalla on erikseen mainittu juuri siinä hotellissa tarjolla olevat palvelut. Mikäli olet lähdössä matkalle pienten lasten kanssa ja haluat välttyä tilaa vievien tavaroiden pakkaamiselta, kannattaa varata jo etukäteen Vauvapaketti. Silloin lastensänky, yksinkertaiset sateenvarjorattaat ja syöttötuoli ovat valmiina odottamassa, kun saavutte hotelliin. Halutessasi voit myös varata pelkän lastensängyn. Varattavissa on myös Mukavuuspaketti, johon sisältyy siivous ja astioiden pesu päivittäin, aamutakit koko perheelle sekä tervetulopaketti - kukkia, hedelmäkori, snacksejä, viiniä, olutta ja virvoitusjuomia. Yksi paketti/huoneisto/viikko.

Orkideahuoneistot

Sinulle, joka haluat maksimoida lomamukavuutesi, suosittelemme hyvin varustettuja Orkidea-huoneistoja. Näissä huoneistoissa on kaikki mahdolliset mukavuudet mitä vain ikinä voi toivoa, kuten kahvinkeitin, mikroaaltouuni, tv, hiustenkuivaaja, ranta- ja allaspyyhkeet, aamutakit aikuisille sekä aurinkotuolit parvekkeella. Huoneistoihin sisältyy myös tervetulopaketti - kukkia, hedelmäkori, juotavaa sekä snacksejä. Orkideahuoneistoja on tarjolla vain tietyissä Family Garden -hotelleissa.

Tutustu hotelleihin ja varaa