Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Torremolinos

  kaarinapihtila 
  9.5.2016

  Hyvä reissu kertakaikkiaan. Ilmat olivat suosiolliset. Hotelli Bajandillo muuten hyvä mutta kylpyamme vaarallinen , liian kapea pohjasta ja liukas. Kaaduin kerran onneksi ei käynyt pahemmin vain selkä oli kipeä pari-kolme päivää. Suihkuverho pelasti pahimmilta vaurioilta.Suihku muutenkin alkeellinen ei saanut veden lämpötilaa sopivaksi ja paine huono.Silti olisin valmis tulemaan uudelleen Torremolinokseen.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta huhtikuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Torremolinos

  j.r 
  18.3.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Matkasimme hiihtolomaksi Torremolinokseen ja hotelli oli Sol Timor. Hotellilla kaikki sujui mainiosti vaikka emme osanneet englantia paljon. Hotelli oli rauhallinen ja viihtyisä, aamupala hyvä ja monipuolinen, myös gluteenitonta ruokaa sai. Hotellin sijainti joka paikkaan oli hyvä, ja mikä parasta, ihana pitkä ranta aivan vieressä. Oli ensimmäinen matkamme ja menemme uudestaan samaan paikkaan, osa sydämmestä jäi sinne...

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Torremolinos

  maisa 
  27.10.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  Oli oikein mukava paikka, lämmintä riitti. Taksit pelasivat hyvin. Kohteliasta palvelua. Pikku tippiä antamalla havaitsimme palvelun tason nousevan erinomaiseksi. Vesipuisto oli oikein hyvä, tekemistä riitti. Gibraltarille tehtiin retki, jossa kävimme tippukivi luolassa ja apinavuorella. Apinat oliv at hauskoja. Rannat olivat siistejä. Ihmiset olivat erittäin ystävällisiä. Ruoka paikkoja oli paljon ja ruoka oli hyvää. Olisi mukavaa käydä siellä uudelleen mutta porukkamme on hieman kasvanut siitä, niin raha olisi tarpeen.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta syyskuu 1998

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 123