PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sitges, Costa Dorada

Suosittu ja eläväinen rantalomakohde Sitges houkuttelee niin lapsiperheitä, eläkeläisiä kuin juhlimisesta pitäviä nuoriakin matalilla kultaisilla hiekkarannoillaan, hienoilla golfkentillään sekä vilkkaalla viihdetarjonnallaan.

Sitges on kuvankaunis rantakohde, jonka vanhempi osa koostuu pienistä kävelykaduista, joita reunustavat kauniit kukkaistutukset. Sen lisäksi, että täällä on vuodessa keskimäärin 300 aurinkoista päivää, kaupunki ylpeilee todella hyvillä ravintoloillaan, trendikkäillä vaateliikkeillään ja kauniilla, palmujen reunustamalla rantapromenadillaan. Suurimman osan vuodesta kaupungissa vallitsee rauhallinen ilmapiiri, mutta kesäkuusta syyskuuhun Sitges muuttuu vilkkaaksi matkailualueeksi baareineen ja yökerhoineen. Avoimen ilmapiirinsä ansiosta Sitgesistä on tullut suosittu matkakohde homoyhteisön keskuudessa, ja monien hotellien sekä baarien ulkopuolella liehuvatkin sateenkaariliput. Jos haluat kokea suurkaupungin sykkeen Barcelonassa, pääset sinne junalla suoraan Sitgesistä vain n. 45 minuutissa.

Lisää kohteesta Sitges Piilota teksti

Ruoka ja juoma Sitgesissä
Jos pidät hyvästä ruuasta, Sitges on todellinen herkkusuiden mekka. Hyvin valmistettu Välimeren ruoka on paikan erikoisuus ja se onkin saanut kiinnitettyä ruokaa rakastavien huomion juuri Sitgesiin. Kokeile myös perinteisiä espanjalaisia tapaksia jossakin rantapromenadin varrella sijaitsevista ravintoloista. Jos haluat nauttia paikallisesta espanjalaisesta viinistä, alueella on useita tunnettuja viinialueita, kuten Cava ja Priorat.

Huvielämä Sitgesissä
Sitges on hyvin tunnettu vilkkaasta yöelämästään. Aloita ilta lasillisella jossakin monista ukoterasseista rantapromenadin varrella. Hieman myöhemmin illalla, voit jatkaa matkaa suurelle juhlakadulle "Street of Sin" (Carrer del Pecat), jossa on yökerhoja vieri vieressä. Monet sateenkaarilipuilla merkityt gay-baarit ovat vieretysten Carrer Sant Bonaventuralla vain 5 minuutin päässä rannalta.

Golf, pyöräily, tennis ja vesiurheilu
Sitgesissä on paljon tekemistä, jos pidät liikkumisesta. Alue soveltuu hyvin pyöräilyyn, joten miksipä et vuokraisi polkupyörää ja lähtisi tutustumaan ympäristöön? Täällä on myös paljon hyviä golf- ja tenniskenttiä. Jos viihdyt ennemmin vedessä, voit osallistua erilaisiin vesiurheilulajeihin suuremmilla rannoilla.

Tjäreborgin Sitges
Voit matkustaa Sitgesiin ympäri vuoden. Reittilennoilla tehtävillä matkoillamme voit vapaasti valita haluamasi matkan pituuden, joten voit muokata lomastasi täysin sinulle sopivan.

Voit valita haluatko asua huoneessa tai huoneistossa. Monet hotelleistamme sijaitsee lähellä keskustaa ja rantaa. Ilman lapsia matkustaville aikuisille suosittelemme ylellistä Signature Dolce Sitges -hotellia tai Prime Select Estela Barcelona -hotellia.

Muiden mielipiteet kohteesta Sitges

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana puuttuu

Alle 50 henkilöä on arvostellut hotelleja

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Sitges


 • Signature kaikille
Rentoudu spa-hotellissa - Dolce Sitges.Näytä kuvia

Dolce Sitges, Sitges
 

Sitges, Costa Dorada

Luokitus: 5

Elegantissa Dolce Sitges -hotellissa lomailu on hieman parempaa. Täällä on houkutteleva allasalue,...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola: 3 kpl
  • Paikallinen keskusta: 4 km
  • Uimaranta: 2,5 km
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Dolce Sitges
  • Prime Select
  Estela Barcelona – vain aikuisille.Näytä kuvia

  Estela Barcelona, Sitges
   

  Sitges, Costa Dorada

  Luokitus: 4

  Tervetuloa hotelliin, jolla on taiteellinen sielu. Estela Barcelona sopii täydellisesti aikuisille...

   • Allas
   • Baari
   • Ravintola
   • Paikallinen keskusta: 4 km
   • Uimaranta: 100 m
   • Internet
   Näytä hotelli kartalla
    
   Valitse Estela Barcelona

   Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.