Golf - Santa Ponsa, Mallorca

Santa Ponsa on ihanteellinen kohde viettää golflomaa. Voit yhdistää golfin sekä Palman kaupungin laajan kulttuuritarjonnan.

Santa Ponsa sijaitsee kauniissa ja suojaisessa lahdessa Palmanlahden länsipuolella. Tämä moderni ja kansainvälinen merenrantakohde muistuttaa hyvin paljon Palma Novaa, mutta on huomattavasti pienempi ja kotoisampi kuin itäinen naapurinsa. Kun asut Santa Ponsassa, Ponienten ja Santa Ponsan golfkentät ovat aivan lähellä, samoin kuin Palman kaupunki, jonne pääsee kätevästi moottoritietä pitkin 15 minuutissa.

Lisää kohteesta Santa Ponsa Piilota teksti

Golf Club Son Termens
Palman ja Valdemossan kylän välissä sijaitsee yksi Mallorcan hienoimmista kentistä – Son Termens. Kenttä avattiin vuonna 1998 ja se on rakennettu täysin ekologisesti, mm. kasteluvesi kierrätetään. Kenttä on hyvin kumpareinen ja puut rajaavat paikoin varsin kapeita väyliä. Tosin sillä ei juurikaan ole merkitystä, koska useimmat par 4 -rei´istä ovat alle 300 metriä pitkiä. Kannattaa varoa tuulta, joka voi yllättää ja tehdä sinulle kepposen.

Golf Santa Ponsa
Santa Ponsa on suhteellisen kovatasoinen ja hyvin tunnettu mestaruustason kenttä. Vaikka väylät ovat sekä leveitä että houkuttelevia, on kentällä myös haasteita: korotettuja viheriöitä, pitkiä väyliä, vesieste kymmenellä reiällä ja toisinaan haittaava tuuli. 10. reikä on todellinen haaste – se on 560 metrin päässä keltaisesta ja 470 metrin päässä punaista tiiauspaikasta.

Golf de Poniente
Golf de Poniente sijaitsee noin viisi kilometriä Magalufista pohjoiseen. Se on kumpuileva metsä- ja puistokenttä, joka sopii kaikille huolimatta sen kuudesta suuresta vesiesteestä ja lukuisista bunkkereista. Sommittelultaan Poniente on kenties Malloracn paras kenttä. Ja Pepe Gancedon, Espanjan tunnetuimman kenttäarkkitehdin mukaan, kentän 10. reikä on yksi parhaista par 4 -rei´istä! Kentällä on myös erittäin mukava klubirakennus. Sen suurella terassilla voit nauttia olutta tai hyvän lounaan kierroksen jälkeen.

Golf Park Puntiró
Golf Park Puntirón on suunnitellut Jack Nicklaus (Nicklaus Design). Puntiró on keskivaikea kenttä, jossa on monia mukavia ja haastavia reikiä. Täällä on hyvät harjoittelumahdollisuudet ja mukava klubirakennus, jossa on viihtyisä ravintola. Kenttä sijaitsee lähellä lentokenttää, yhdeksän kilometriä Palman itäpuolella.

Son Antem
Tämä erinomaisen hyväkuntoinen kenttä sijaitsee lähellä lentokenttää, Palman itäpuolella. Kenttä on amerikkalaistyylinen, mikä ei ole ihme, sillä maailman kaikkien aikojen paras golfari, Jack Nicklaus, toimi neuvonantajana sitä rakennettaessa. Kentällä on ovelia dogleg-väyliä, joilla sinun on lyötävä aloituslyönti ylös 200 metriin päästäksesi viheriölle, sekä hankalia par 3-reikiä - mm. yksi, joka on "vain" 112 metriä pitkä! Kentällä on myös suuri driving range sekä mukava, vanhassa mallorcalaisessa maatalossa sijaitseva klubirakennus.

Muiden mielipiteet kohteesta Santa Ponsa

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana 4,2

Perustuu 1039 arvosteluun

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Suositut hotellit - Santa Ponsa


0 / 10 matkakohteen golfhotelleista näkyvillä
Kaikki hotellit
0 / 10 matkakohteen golfhotelleista näkyvillä
Kaikki hotellit