Retket, Puerto de Sóller

Tervetuloa lomalle! Lähde mukaan jollekin jännittävistä retkistämme. Henkilökuntamme on yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa koonnut ja testannut retkiohjelmamme, jota seuraamme huolella. Voimme myös tehdä uudistuksia asiakkaidemme avulla ja siksi teemmekin asiakaskyselyitä, joissa sinä ja muut vieraat voitte jättää kommentteja. Sen ansiosta voimme aina tarjota ajankohtaisia ja kiinnostavia kokemuksia.

On monta hyvää syytä varata retket Tjäreborgilta. Voit olla varma siitä, että kaikki vakuutukset ovat kunnossa ja myös kaikki turvallisuusmääräykset on huomioitu. Sen lisäksi retkien muutoksia ja peruutuksia koskevat ehdot ovat selkeät, ja mikäli ongelmia ilmaantuu tai olet tyytymätön retkeen, tiedät aina kenen puoleen voit kääntyä. Kaiken tämän saat kaupan päälle, kun varaat retket Tjäreborgilta.

Son Amar

Son Amar

Juhlava ilta ja maailmanluokan viihdettä legendaarisessa Son Amarissa.

Lue lisää Pienennä

Tämän vuoden illallisshow on nimeltään "Hot Nights Cool Moves" ja sitä voidaan parhaiten kuvailla sanoilla dynaaminen, elinvoimainen, värikäs, hauska ja aistillinen.

Son Amarin historiallinen kartano on jo vuodesta 1963 ollut monien arvostettujen ja näyttävien iltaesitysten pitopaikka, ja katsojat ovat pääseet nauttimaan kiehtovista kokemuksista. Son Amarissa vierailee artisteja kaikkialta maailmasta, ja yhdessä he tarjoavat katsojilleen mahtavan annoksen viihdettä ja unohtumattomia elämyksiä illan aikana.

Vuoden taianomainen koreografia koostuu taitavasti yhdistetyistä eri tyyleistä ja kulttuureista, idästä länteen. Esitys tunkeutuu syvälle sydämiimme ja sieluumme, ja samalla pääset nauttimaan kansainvälisestä tanssista ja musiikista, henkeäsalpaavista akrobaattiesityksistä, hauskoista koomisista elementeistä, kuumista flamencoshown pyörteistä ja luvassa on myös paljon muuta mukavaa.

Maailmanluokan upea Son Amar -show on ainoa laatuaan – lähde mukaan fantastiseen show-maailmaan!

Useimmista lomakohteissamme on myynnissä GOLD-lippu, johon sisältyy kuljetus.

Ruoka ja juoma:
Kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen

Kesto:
Lähtö hotelleilta n. klo 17.30-18.30, Son Amarissa n. klo 19.00–24.00

Opastus:
Englanninkielinen opastus