PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunprime Waterfront

Hotellin luokitus: 4,5

  • Ikäraja 16 vuotta
  • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
  • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
  • Rannalla
  • Lähellä keskustaa
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
  • Sunprime Bike Sation
  • Jääkaappi huoneessa

Tervetuloa Sunprime Waterfrontiin - loistava valinta sinulle, joka haluat asua rannalla ja lähellä Palman kaupunkia.

Sunprime Waterfront sijaitsee suoraan rannalla, kauniin rantapromenadin varrella Playa de Palmassa. Tarkemmin sanottuna kyseessä on kuitenkin Can Pastillan kylä, joka muistuttaa vanhaa Mallorcaa ja mukana on ripaus modernia nykyaikaa. Täällä on venesatama ja monia viihtyisiä ravintoloita, baareja ja kauppoja. Palman kaupunkiin on vain 10 minuutin matka autolla tai bussilla ja lentokentälle matkaa on enintään viisi minuuttia.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Sunprime Waterfrontin allasalue jotain tavallisesta poikkeavaa. Täällä voit nauttia upeasta merinäköalasta, rentoutua mukavilla aurinkotuoleilla tai virkistäytyä altaassa. Jos haluat päästä suolaisiin aaltoihin, on pieni ranta ja uimapoukama suoraan hotellin ulkopuolella ja suurempi ranta löytyy pienvenesataman toiselta puolelta muutaman sadan metrin kävelymatkan päästä.

Sunprime Restaurant -ravintolassa ruoka on hyvinvalmistettua ja viinilistalta löydät sekä vanhoja että uusia suosikkejasi. Halutessasi tehdä lomastasi erityisen mukavan, voit ostaa jo etukäteen Sunprime All Inclusiven tai jonkun toisen edullisista ateriapaketeistamme. Hotellin Lounge houkuttelee nauttimaan maukkaista juomista, hyvästä musiikista ja rennosta ilmapiiristä. Luonnollisesti täällä, kuten muuallakin hotellissa, on ilmainen WiFi.

Perinteisten klassikkolajien hotelli
Sunprime Waterfront on hotelli, jossa on todella erinomaiset mahdollisuudet harrastaa neljää perinteistä urheilulajia - uintia, juoksua, rullahiihtoa sekä pyöräilyä. Hotellissa on myös kuntosali sekä hierontapalvelut.

Lue lisää urheiluhotellista.

Hotellin Fitness-osastolla voit käydä treeanaamassa kuntosalilla sekä myös osallistua koulutettujen ohjaajien ryhmäliikuntatunneille. Bike Station -pyöräasemaltamme voit myös käydä vuokraamassa itsellesi laadukkaan Cannondale-polkupyörän, ja samassa paikassa on myös pyörävarasto. Lomasi aikana suosittelemme, että käyt myös nauttimassa ihanista hoidoista Sunprime Spassa. Siellä on tarjolla on kaikkea mahdollista pedikyyristä ja hieronnasta ylelliseen Premium Decleor Spa -pakettiin, joka sisältää 100 minuuttia vapaavalintaisia hoitoja. Hoitopaketti kannattaa varata mahdollisimman pian, sillä paketteja on vain rajoitettu määrä ja niitä voi ostaa ainoastaan etukäteen.

Mikäli haluat lähteä pidemmälle kävelylenkille, niin Palman kaupunki ja sen ostosmahdollisuudet ovat vain 6-7 kilometrin päässä. Golfaamisesta kiinnostuneille lähistöllä on neljä golfkenttää, ja halutessasi voit myös varata Tjäreborgin kautta golfpelipaketit.

*Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja lähtöselvitys hotellissa ovat voimassa, mikäli lennät Thomas Cook Airlines Scandinavian lennolla Helsingistä. Lue lisätietoja kohdasta Hotellitiedot.

Lue lisää hotellista Sunprime Waterfront Piilota teksti Osoite

Sunprime Waterfront
Carrer dels Pins 15
07610 Can Pastilla
P. +34 971 262 350
waterfront@sunprime.net

Tarjonta Sunprime Waterfront

Lähdöt ja hinnat