PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Playa de Palma

  paivi.torronen 
  1.8.2017

  Vietimme mieheni kanssa kaksi viikkoa Sunprime Waterfontissa. Hotelli ol todella hyvä ja siisti,
  huoneemme oli pienempi, mutta kaikki tarvittava löytyi, oli myös näköala merelle. Loistavaa oli myös se, että pyörävuokraamo oli hotellin yhteydessä, mieheni oli varannut pyörän koko loman ajaksi ja pyörä ilikin joka päivä.
  Allas-alue oli todella hyvä, iso uima-allas ja erittäin puhdasta ja siistiä. Meillä oli vaim aamias-buffet , eikä kyllä valittamasta tarjonnasta ollut. Ainut negatiivinen asia oli , että aamiaiselle tulivat suoraan kuntosalilta hikisinä, ei kiva.
  Ja aivan loistava palvelu oli lähtiessä lähtöselvitys jo hotelilla, matkalaukut lähtivät siitä ja päästiin suoraan turvatakastukseen.
  Suosittelen hotellia ja paikkaa lämpimästi kaikille. Itse asiassa olemme varaamassa jo ensi kesälle samaan hotelliin heti , kun matkat tulee myyntiin.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta kesäkuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de Palma

  Ninni 
  5.7.2017

  Hotellissa Sunprime Palma Beach seinät ohuet, kaikki peruspuhe kuuluu naapurista. Puolihoidolla viikon ja tuliaisina Cambylo Bakteeri. Ainoastaan hotellin ravintolassa tuli syötyä. Ravintolan henkilökunta ystävällistä paitsi afrotaustainen nainen joka välillä todella törkeä käytökseltään. En suositt ele!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta kesäkuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de Palma

  saritelmii@gmail.com 
  30.6.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  1
  Ruoka & juoma
  2
  Harrastukset
  3

  ryhmämatkamme kohteena las arenas hotelli. huoneet sekoittuneet, mutta hlö.kunta järjesti asian seuraavana päivänä hyvin. ilma mahtava, vaikkakin suomalaiseen ihoon liian kuuma. hyvä ilmastointi huoneessa auttoi asiaan loistavasti. siistijät tekivät moitteetonta työtä koko hotellissa olomme ajan. al l incluse-pakettiin kuului notkuvat pöydät upean ravintolahlö.kunnan kera. upea paikka!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta kesäkuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234