PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Playa de Palma

  erja 
  10.5.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  1
  Ostokset
  1
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  3

  Tällä kertaa varasimme All inclusive -loman hotellissa Sunprime Waterfront. Olimme varanneet myös kuljetukset mennen tullen, vaikka hotelli oli lähes lentokentän vieressä (lentomelu ei pahemmin häirinnyt lomailua). Meidät ohjattiin lentokentällä bussiin, joka vei suoraan hotellin ovelle. Sisäänkirja utuminen hotelliin meni sujuvasti, huoneemme oli normaali kahden hengen huone merinäköalalla. Sisäänkirjautumisen yhteydessä saimme rannekkeet, joita näyttämällä ravintolan tarjonta oli vapaasti käytettävissä. Baarissa oli drinkkilistaan merkitty all inclusiveen sisältyvät juomat. Buffetruoka oli ihan hyvää, jonkin verran vaihtelua päivittäin, ettei ehtinyt viikon aikana kyllästymään tarjontaan. Hotellin henkilökunta oli asiallista ja ystävällistä, ainoa miinus menee tarjoilijalle, joka ei suostunut puhumaan meille espanjaa (jota kyllä sujuvasti puhui työkavereidensa kanssa), vaan oli vakaasti päättänyt, että olemme ruotsinkielisiä :)
  Uima-allas oli lämmitetty, allasalue suuri ja aurinkotuoleja paljon. Allasalueella oli pari kertaa päivässä allasjumppa, jonka ohjaus ja musiikki aiheuttivat jonkin verran meteliä.
  Aurinko paistoi koko viikon, lämpötila oli 22-26 astetta, meille juuri sopiva sää.
  Rantakadulla kulkevan minijunan kyydissä kävimme rannan toisessa päässä, ja yhtenä päivänä menimme taksilla Palmaan, siellä ajeltiin kaupunkikierros turistibussilla, sekä teimme tuliaisostokset. Muuten vietimme aikaa uima-altaalla sekä tutustuimme kävellen hotellin lähialueisiin. Nopeasti taas viikko kului lämmöstä nauttien. Kotimatkalle lähdettiin tekemällä lähtöselvitys jo hotellissa, lentokentällä sitten suoraan turvatarkastukseen, erittäin kätevä systeemi tämä Easy Travel.
  Matkakohteemme on perus rantalomakohde. Palman kaupunki on kuitenkin niin lähellä, että ostoksia ja nähtävyyksiä kaipaavallekin Playa de Palma on ihan hyvä majoittumispaikka.


  Lue lisää

  Matkan ajankohta toukokuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de Palma

  kallu.uusitalo 
  20.8.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  Kiitokset matkaopas Tomille, joka auttoi lentokentälle kadonneen matkalaukun kanssa kuin bussissa varastetun lompakon raportin teossa.

  Hotelli Smartline Lancaster on hyvällä paikalla, lentokentältä lyhyt matka ja myös meren ranta lähellä sekä bussilla pääsee helposti mm. Palmaan. Hotellin henkilökun ta oli ystävällisiä, mutta hotelli ei sovellu perheellisille tai varttuneemmille matkalaisille, se on selvästi nuorten saksalaisten menomesta ja meno sen mukaista, meteliä ja huutoa aamuyöhön saakka joka ilta.Uima altaalle ei mitään asiaa,sen oli saksalaisnuoret ottaneet haltuunsa pelaamalla vesipalloa isolla ryhmällä joka päivä.
  Olimme hotellissa ainoat Suomalaiset,siinä tunsi itsensä vähän ulkopuoliseksi.
  Muuten hotelli siisti ja hyvä sijainti.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de Palma

  ttukia 
  29.6.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Olimme juhannuksen jälkeisen viikon Sunprime Palma Beachissa. Hotellissa oli ihan mukava sisäpiha siisteine auringottotuoleineen mutta enimmäkseen otimme aurinkoa rannalla, joka alkoi viiden metrin päästä hotellin ulko-ovelta. Lisäksi lämmin ja kirkas merivesi oli vain muutaman kymmenen metrin pääss ä. Ranta oli siisti ja kävimme uimassa ja SUPpailemassa monta kertaa vaikka emme yleensä intoudu matkoillamme uimaan. Kävimme matkan loppupuolella myös Mallorcan toisella puolella, Alcúdiassa, jossa vesi oli vielä lämpimämpää ja tuuliolosuhteet suotuisampia kokemattomalle SUPpailijalle. Tämä onnistui hyvin hotellin kautta vuokratulla autolla (alle 40€ päivä). Samalla reissulla pysähdyimme ulkoilma-Outlet-kauppakeskukseen (Festival Park), joka sijaitsi matkan varrelle. Ihan hyvä paikka, jos kaipaa merkkivaatteita edullisemmin.

  Eniten pidimme kuitenkin itse Palman kaupungista, johon pääsi bussilla (1,50€) noin vartissa. Kävimmekin viikon aikana kaupungissa jopa kolmesti. Kaupungissa on nähtävyyksia mutta itse olimme eniten kiinnostuneita shoppailusta. Kaupungissa riitti mainiosti niin merkkiliikkeitä kuin paikallisia muotiliikkeitäkin. Etenkin espajalaisia kenkiä oli tarjolla kohtuu edullisesti mutta myös italialaisia ja eettisesti tuotettuja vaatteita ja kenkiä löytyi Suomeen verrattuna yllin kyllin.

  Kaiken kaikkiaan erittäin mukava kokemus. Hotellin runsaasta ja tuoreesta aamupalasta plussaa. Myös jumppatunnit olivat mukavaa vaihtelua ja toivat aktiivisuutta päivään (etenkin aamujooga hotellin katolla aamuauringossa).

  Lue lisää

  Matkan ajankohta kesäkuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 123