PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Playa de Palma

  kallu.uusitalo 
  20.8.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  Kiitokset matkaopas Tomille, joka auttoi lentokentälle kadonneen matkalaukun kanssa kuin bussissa varastetun lompakon raportin teossa.

  Hotelli Smartline Lancaster on hyvällä paikalla, lentokentältä lyhyt matka ja myös meren ranta lähellä sekä bussilla pääsee helposti mm. Palmaan. Hotellin henkilökun ta oli ystävällisiä, mutta hotelli ei sovellu perheellisille tai varttuneemmille matkalaisille, se on selvästi nuorten saksalaisten menomesta ja meno sen mukaista, meteliä ja huutoa aamuyöhön saakka joka ilta.Uima altaalle ei mitään asiaa,sen oli saksalaisnuoret ottaneet haltuunsa pelaamalla vesipalloa isolla ryhmällä joka päivä.
  Olimme hotellissa ainoat Suomalaiset,siinä tunsi itsensä vähän ulkopuoliseksi.
  Muuten hotelli siisti ja hyvä sijainti.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de Palma

  ttukia 
  29.6.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Olimme juhannuksen jälkeisen viikon Sunprime Palma Beachissa. Hotellissa oli ihan mukava sisäpiha siisteine auringottotuoleineen mutta enimmäkseen otimme aurinkoa rannalla, joka alkoi viiden metrin päästä hotellin ulko-ovelta. Lisäksi lämmin ja kirkas merivesi oli vain muutaman kymmenen metrin pääss ä. Ranta oli siisti ja kävimme uimassa ja SUPpailemassa monta kertaa vaikka emme yleensä intoudu matkoillamme uimaan. Kävimme matkan loppupuolella myös Mallorcan toisella puolella, Alcúdiassa, jossa vesi oli vielä lämpimämpää ja tuuliolosuhteet suotuisampia kokemattomalle SUPpailijalle. Tämä onnistui hyvin hotellin kautta vuokratulla autolla (alle 40€ päivä). Samalla reissulla pysähdyimme ulkoilma-Outlet-kauppakeskukseen (Festival Park), joka sijaitsi matkan varrelle. Ihan hyvä paikka, jos kaipaa merkkivaatteita edullisemmin.

  Eniten pidimme kuitenkin itse Palman kaupungista, johon pääsi bussilla (1,50€) noin vartissa. Kävimmekin viikon aikana kaupungissa jopa kolmesti. Kaupungissa on nähtävyyksia mutta itse olimme eniten kiinnostuneita shoppailusta. Kaupungissa riitti mainiosti niin merkkiliikkeitä kuin paikallisia muotiliikkeitäkin. Etenkin espajalaisia kenkiä oli tarjolla kohtuu edullisesti mutta myös italialaisia ja eettisesti tuotettuja vaatteita ja kenkiä löytyi Suomeen verrattuna yllin kyllin.

  Kaiken kaikkiaan erittäin mukava kokemus. Hotellin runsaasta ja tuoreesta aamupalasta plussaa. Myös jumppatunnit olivat mukavaa vaihtelua ja toivat aktiivisuutta päivään (etenkin aamujooga hotellin katolla aamuauringossa).

  Lue lisää

  Matkan ajankohta kesäkuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de Palma

  antsku- 
  12.5.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Olimme poikaystävän kanssa kaksi viikkoa Sunprime Palma Beach hotellissa huhtikuussa 2014. Hotelli vastasi hyvin odotuksia, henkilökunta oli mukavaa ja lähtöselvitys hotellin aulassa ennen lähtöä oli todella nopea ja kätevä. Playa de palman alueella oli runsaasti saksalaisia ja se näkyikin ravintola valikoimassa. Mielestäni mukavaa aluetta rannan lähellä. Paljon on turistikauppoja, mutta Palman kaupunkiin pääsee bussilla helposti ja edullisestikin. Lähettyvillä ei hirveästi ole nähtävää, mutta Palman keskustasta pääsee melkeinpä joka suuntaan bussilla tai junalla helposti. Ensimmäistä kertaa varasin Tjäreborgin kautta ja se osoittautui hyväksi valinnaksi.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta huhtikuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12