Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Palma

  sinisamu 
  19.7.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  4

  Valitsimme lomakohteeksi Mallorcan, koska halusimme yhdistää kaupunkiloman ja rantaloman ja Palma oli siihen täydellinen vaihtoehto. Halusimme paljon ostosmahdollisuuksia ja niitä riitti! Iso porto pi ostoskeskus oli oikea ostosparatiisi ja Palman muotiostoskadut oli pelkkää taivasta shoppailijalle. Ilmat suosivat meitä koko viikon +40c. Valitsimme Tryp Bosque hotellin ja hotelliin olimme ihan tyytyväisiä. Allasosasto oli ihana, lukuunottamatta hulluja englantilaisia, jotka saapuivat onneksi lomamme lopussa vasta hotellille. Tjäreborgin sivuilla oli epäselvyyksiä Tryp bosquen puolihoidosta. Luin mahdollisuudesta valita päivällinen joko buffetista tai sitten menusta. Olin hyvin pettynyt kun selvisi, että menu mahdollisuutta ei ollutkaan, vaan söimme koko viikon buffetissa, vaikka valitsin puolihoidon sen takia, että saisi vaihtelua. Onneksi ruoka oli kuitenkin maistuvaa, joskin hedelmäsalaatista löytyi lisämausteena iso lasinsirpale, joka kävi jo suussa. Tarjoilija vain kiitteli ja nauroi asialle. Henkilökunta hotellissa ei ollut kovin iloista. Ilmoittautuessamme hotelliin vastassa oli todella koppava nainen, eikä hän ollut lainkaan iloinen tai toivotellut hyvää lomaa. Siivoupalvelusta ei voi olla kuin tyytyväinen! He siivosivat joka päivä huolella heti aamusta. :) Hotellilta oli jonkun verran matkaa sekä rannoille, että palman keskustaan. Onneksi oli hyvät ja helpot bussiyhteydet, joita käytimme päivittäin. Päätimme myös yhtenä päivänä lähteä retkelle "Mallorcan maisemia", jota opas meille suositteli. Retki oli aivan kamala suoraansanottuna. Esittelyssä oli, että retkellä runsaasti omaa aikaa ja uintimahdollisuus, pötypuhetta! 4h bussissa, 2h villaesittely paikassa (esittelyssä luki että lounaan yhteydessä esitellään villatuotteita) ja vain 2h vapaata aikaa kahdessa eri paikassa. Ajattelin ettei skandinaavinen opastus ei haittaa kun retkellä on paljon vapaa-aikaa, mutta voi kun olisin tiennyt tarkemmin mitä retkellä tapahtuu. Villaesittelyssä oli todella kiusallista istua 2h kun ei ymmärtänyt sanaakaan ja olo oli kuin koulunpenkillä ja se oli kaukana ihanasta lomasta. En suosittele retkeä kenellekkään. Vaikka tästä matkakertomuksesta ei saa kovin positiivista kuvaa, niin meillä oli tosi ihana ja rentouttava loma. :) Matkakohde oli täydellinen ja lennot ja kuljetukset sujuivat hienosti. Varmasti menen tjäreborgin kautta joskus toiste matkalle!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta heinäkuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Palma

  anna.k.suominen 
  5.11.2011

  Lasten kanssa matkustaville täytyy suositella lasten parturia "Pelokuras", johon ihan sattumalta eksyimme. Parturissa oli tytöille ja pojille omat autot, dvd:itä, leluja ja rekvisiittaa, ja parturi itse osasi toimia tosi mukavasti ja ripeästi lasten hiustenleikkuussa (mikä voi joskus olla aika haast avaa).

  Pelokuras Peluquería infantil
  Calle iglesia santa eulalia, 9, 07001 Palma
  697 23 01 79 ‎

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2011

  Kommentoi matkakertomusta
 • Palma

  kirsi.lindroos 
  18.7.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Lyhyt noin 4 tunnin lento. Hyvä kaupunkikohde,paljon erilaisia kauppoja, hyviä ravintoloita, nähtävää,vain oma ranta puuttuu. Juna yhteys Solleriin ja Incaan, paikallisbusseilla esim.Palmanovan rannalle 30 min. Laiva yhteys esim. Menorcaan, Ibitzaan, Barcelonaan.

  Matkan ajankohta heinäkuu 2011

  3 kommenttia
  17.3.2014
  Kommentti poistettu käyttäjän toimesta (tai ylläpidon toimesta mikäli asiaton viesti).
  17.3.2014
  Palma/kesäk.alku,2013 Aivan ihana kaupunki,historiaa,satamaa,ostosparatiisia,suurkaupugin meininki,viihdyin ja nautin alkukesän ilmatkin suosi.Palvelut ja palvelu miellyttivät.Hotelli vaan suuri pettymys ,huoneen vaihdon jälkeenkin.
  17.3.2014
  Kommentti poistettu käyttäjän toimesta (tai ylläpidon toimesta mikäli asiaton viesti).
  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12