Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Palma Nova-Magaluf

   
  13.4.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  2
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  5

  Matkustin viime kesänä mallorcan palma Novalle siskoni ja lapsen kanssa. Lomalta odotin aurinkoista säätä, ostoksia, rentoutumista ja hiekkarantoja. Ranta olikin mitä ihanin pienen lapsen kanssa, sileästä hiekasta sai tehtyä upeita linnoja. Leikkipaikat yllätti minut positiivisesti. Oli pomppulinnoj a ja paljon muuta kivaa. Ostoksia sai tehtyä turisti kaupoissa, mutta odotin enemmän. Täytyi suunnata palmaan joka olikin suuri Lapin tytölle. Eksyä meinattiin kyllä. Kaikin puolin loma oli kuitenkin mahtava. Säät salli sekä rentoutuminen onnistui rannalla sekä altaalla. Hintataso oli ihan suhteellinen. Voisin matkustaa uudestaan, mutta on paljon kohteita vielä näkemättä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta heinäkuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Palma Nova-Magaluf

  Monica 
  20.9.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  2

  Vi var i PalmaNova 12.9 - 19.9.2017 o bodde på hotell Ponent Mar. Mycket bra hotell, rent o snyggt, vänlig betjäning o personalen mycket hjälpsam om man hade nåt att fråga. Stor pool o rent o snyggt runt omkring poolen. Bra fungerande poolrestaurang o poolpub. Vi hade inte all inclusive, åt några gå nger på hotellets restaurang o var bra mat. Det enda som vi var lite missnöjda med är att Wifi inte fungerar som den ska, trots att vi betalade för den. Kan för övrigt rekommendera hotellet.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta syyskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Palma Nova-Magaluf

  Kassiopeja 
  10.8.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  5

  Olimme perheeni kanssa toista kertaa Malloecalla. Viime vuonna olimme Santa Ponsassa ja tänä vuonna Palma Nova -Magallufssa.
  Meillä oli molemmilla kerroilla vuokra-auto jolla kiersimme saarta.
  Vuosi sitten tutustuimme tippukivi luolaan, eläintarhaan,vesihuvipuistoon sekä eri ostospaikkoihin, sillä ihan hotellikohteessa on vain niitä hieman hintavampia turisteille viritettyjä ranta kauppoja, tosin niistäkin voi tehdä löytöjä.
  Kaiken kaikkiaan olemme olleet erittäin tyytyväisiä tämän vuoden hotelli valintaamme, Rosa del Mar, niminen hotelli oli kyllä mielestämme todella hyvä hotelli. Vain uima-allas olisi saanut olla isompi. Hotelli oli siisti ja siellä oli päivittäin yllätysohjelmia, joista tosin olisi ollut kiva tietää etukäteen, jotta niihin olisi voinut paremmin osallistua.
  Meillä oli hotellilla vain aamupala, mutta sekin oli varsin maukas ja vaihtoehtoja riitti jokaiseen makuun, oli makeammasta suolaiseen sekä hedelmä pitoista tarjontaa.
  Hotellilla on kaksi uima-allas aluetta,pienille lapsille sekä lapsille ja aikuisille. Jos taas kaipaa merenrantaa, sekin löytyy melkein kiven heiton päästä. Ranta näkyy hotellin uima-allas tasanteelta.
  Ruokapaikkoja on monen laisia. Me kävimme niistä kolmessa ja kaksi niistä saa kiitettävän merkinnän. Ihan siinä hotellin vieressä on pizza paikka ,josta saa erinomaista pitsaa, joka jopa maistuu pizzalle ja näyttääkin siltä.
  Sitten siinä n,100m päässä hotellilta tienristeyksessä on siisti ravintola, josta saa ihan syötävää ruokaa, tosin jos possua tilaa se voi olla aika mautonta, mutta pöydästä löytyy maustekori. annokset ovat tuossa paikassa aika pieniä, mutta jaksaa ne ainakin syödä.
  Siitä jos jatkaa Catamandoo huvipuistoon päin, joka näkyy risteykseen hyvin, niin sieltä löytyy ravintola jossa on katossa tuulettimia ja niitä tehostetaan vesihöyryllä,niin sielä kävimme kaksi kertaa ja ruoka oli ihan ok, annokset taas pieniä, mutta tilauksen tuleminen tuntui kestävän aika kauan.
  Tjärebokin oppaita ei näkynyt koko matkan aikana,kuin kerran tulopäivänä. Mutta heidät saa tarvittaessa kiinni kännykällä,tekstaten tai soittaen. Paluumatkalla olisi ollut kiva nähdä Suomenkielistä opasta, mutta hänet korvasi kentällä ruotsia möngertävä miesopas.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 123456