Golf - Palma Nova-Magaluf, Mallorca

Kun matkustat Palman Novaan tai Magaluffiin Tjäreborgin mukana, pääset nauttimaan golflomastasi täysin siemauksin.

Ensiluokkaiset golfkentät, edulliset greenfee-paketit ja lukuisat hyvät hotellit tekevät Palma Nova-Magalufista golfaajien unelmakohteen. Palma Nova-Magaluf on yksi Välimeren suosituimmista lomakohteista, sekä nuorten että vähän varttuneempienkin keskuudessa. Keskikesällä, kesäkuusta elokuuhun, se on todellinen nuorisokohde. Eri puolilta Eurooppaa saapuu nuoria nauttimaan auringosta ja rantaelämästä, puhumattakaan vauhdikkaasta yöelämästä. Muina aikoina tunnelma on huomattavasti rauhallisempaa. Kevät ja syksy ovat golfaajien suosikkiajat.

Lisää kohteesta Palma Nova-Magaluf Piilota teksti

Golf Park Puntiró
Golf Park Puntirón on suunnitellut Jack Nicklaus (Nicklaus Design). Puntiró on keskivaikea kenttä, jossa on monia mukavia ja haastavia reikiä. Täällä on hyvät harjoittelumahdollisuudet sekä siisti klubirakennus, jossa on viihtyisä ravintola. Kenttä sijaitsee lähellä lentokenttää, yhdeksän kilometriä Palman itäpuolella.

Golf de Poniente
Golf de Poniente sijaitsee noin viisi kilometriä Magalufista pohjoiseen. Se on kumpuileva metsä- ja puistokenttä, joka sopii kaikille huolimatta sen kuudesta suuresta vesiesteestä ja lukuisista bunkkereista. Sommittelultaan Poniente on kenties Malloracn paras kenttä. Ja Pepe Gancedon, Espanjan tunnetuimman kenttäarkkitehdin mukaan, kentän 10. reikä on yksi parhaista par 4 -rei´istä! Kentällä on myös erittäin mukava klubirakennus, jonka suurella terassilla voit nauttia olutta tai hyvän lounaan kierroksen jälkeen.

Golf Santa Ponsa
Santa Ponsa, samannimisessä merenrantakohteessa, on suhteellisen kovatasoinen ja tunnettu mestaruustason kenttä. Vaikka väylät ovat sekä leveitä että houkuttelevia, on kentällä myös haasteita: korotettuja viheriöitä, pitkiä väyliä, vesieste kymmenellä reiällä ja toisinaan peliä haittaa myös tuuli. 10. reikä on todellinen haaste – se on 560 metrin päässä keltaisesta ja 470 metrin päässä punaista tiiauspaikasta.

Golf Club Son Termens
Palman ja Valdemossan kylän välissä sijaitsee yksi Mallorcan hienoimmista kentistä – Son Termens. Kenttä avattiin vuonna 1998 ja se on rakennettu täysin ekologisesti, mm. kasteluvesi kierrätetään. Kenttä on hyvin kumpareinen ja puut rajaavat paikoin varsin kapeita väyliä. Tosin sillä ei juurikaan ole merkitystä, koska useimmat par 4 -rei´istä ovat alle 300 metriä pitkiä. Kannattaa varoa tuulta, joka voi yllättää ja tehdä sinulle kepposen.

Son Antem
Tämä erinomaisen hyväkuntoinen kenttä sijaitsee lähellä lentokenttää, palman itäpuolella. Kenttä on amerikkalaistyylinen, mikä ei ole ihme, sillä maailman kaikkien aikojen paras golfari, Jack Nicklaus, toimi neuvonantajana sitä rakennettaessa. Kentällä on ovelia dogleg-väyliä, joilla sinun on lyötävä aloituslyönti ylös 200 metriin päästäksesi viheriölle, sekä hankalia par 3-reikiä - mm. yksi, joka on "vain" 112 metriä pitkä! Kentällä on myös suuri driving range sekä mukava, vanhassa mallorcalaisessa maatalossa sijaitseva klubirakennus.

Son Muntaner
Arabella Golf Son Muntaner sijaitsee vehreillä kukkuloilla Son Vidan ja Palman kaupungin välillä. Korkeatasoista kenttää pidetään yhtenä koko saaren kauneimmista. Son Muntaneria ympäröivät mahtavat männyt ja muu kasvillisuus. Mainitsemisen arvoinen on esimerkiksi tuhat vuotta vanha oliivipuu " Sa Capitana", joka sijaitsee reiällä 15. Tämä oliivipuu on vanhin rekisteröity oliivipuu koko saarella. Järvet, monet lintulajit ja kaunis kasvillisuus luovat kentälle uskomattoman luontokokemuksen.

Son Vida
Son Vida on saaren vanhin kenttä ja tämä perinteikäs kenttä on saanut isännöidä European Tour –kilpailuja kahdesti. Monille eurooppalaisille golfaafille kentällä pelaaminen on yksi kiertueen kohokohdista. Mäkinen kenttä on kauniisti luonnon ympäröimä. Son Vida rakennettiin vuonna 2001 ja sen on suunnitellut saksalainen Kurt Rosskneckt. Son Vida kuuluu ehdottomasti saaren kauneimpien golfkenttien joukkoon.

Son Quint
Son Quint on yksi saaren uusimmista golfkentistä. Son Quint on avoimempi ja tasaisempi kuin Son Vida ja Son Muntaner, joten huonot lyönnit saa helpommin anteeksi. Kenttä sopii sekä aloittelijoille että kokeneille golfaajille. Kentällä on useita upeita ja monipuolisia väyliä, joilta on hienot näkymät Palman kaupunkiin.

Muiden mielipiteet kohteesta Palma Nova-Magaluf

Vieraiden arvosanat matkakohteelle Arvosana
Nähtävyydet
3,1
Ostokset
3,1
Ruoka & juoma
3,6
Harrastukset
3,4

Arvosana 4,1

Perustuu 4092 arvosteluun

Suositut hotellit - Palma Nova-Magaluf


2 / 21 matkakohteen golfhotelleista näkyvillä
Kaikki hotellit
Ponent Mar – Golfhotelli hyvillä golfmahdollisuuksilla.Näytä kuvia

Ponent Mar, Palma Nova-Magaluf
 

Palma Nova-Magaluf, Mallorca

Luokitus: 4
Asiakkaidemme arvosana 4,5

Ponent Mar on suosittu, rauhallinen ja lapsiystävällinen huoneistohotelli hyvällä paikalla,...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari: 2 kpl
  • Ravintola: 3 kpl
  • Paikallinen keskusta: 400 m
  • Uimaranta: 300 m
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Ponent Mar
  • SENTIDO
  SENTIDO Cala Viñas – vain aikuisille.Näytä kuvia

  SENTIDO Cala Viñas, Palma Nova-Magaluf
   

  Palma Nova-Magaluf, Mallorca

  Luokitus: 4
  Asiakkaidemme arvosana 4,1

  SENTIDO Cala Viñas on suuri ja suosittu hotelli, joka sopii ilman lapsia matkustaville aikuisille....

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari: 3 kpl
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 2 km
  • Uimaranta: 200 m
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse SENTIDO Cala Viñas
  2 / 21 matkakohteen golfhotelleista näkyvillä
  Kaikki hotellit