PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Deià, Mallorca

Pittoreski Deià on yksi Mallorcan parhaiten varjelluista jalokivistä. Hotellimme sijaitsee hyvällä paikalla kylässä, ja pääset myös nauttimaan olostasi hotellin hienolla allasalueella.

Nyt voit matkustaa Tjäreborgin kautta Deiàan joustavasti reittilennoilla. Voit siis matkustaa milloin haluat ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Samalla voit myös valita parhaista hotelleistamme juuri sinulle sopivan, osallistua retkillemme sekä käyttää palvelujamme. Lyhyesti sanottuna, voit itse suunnitella juuri sinulle sopivan loman!

Lisää kohteesta Deià Piilota teksti

Taitelijakylä
Deiàn imago on "boheeminen taiteilijakylä". Ensimmäisenä liikkeellä oli kirjailija Robert Graves, joka saapui tänne 1920-luvulla. Hänen viimeinen leposijansa on nykyisin ylhäällä kylän ihanan pienellä hautausmaalla. Monet maailman tunnetuista artisteista ja näyttelijöistä ovat myös lomailleet Deiàssa - Pierce Brosnan, Antonio Banderas, Bruce Springsteen, Rod Stewart… Ja Michael Douglas yhdessä vaimonsa Catherine Zeta Jonesin kanssa omistavat oman talon vuoren rinteellä heti kylän ulkopuolella.

Vuorenhuipulla
Deiàssa on asukkaita noin 850, joista suurin osa on taiteilijoita, kirjailijoita tai muita kulttuuripersoonia eri puolilta maailmaa. On todella helppo ymmärtää miksi he ovat asettuneet juuri tänne asumaan. Kylä sijaitsee henkeäsalpaavan kauniilla paikalla vuorenhuipulla ja okranväriset talot kipuavat painovoimaa uhmaten ylös rinteitä. Ympärillä kohoaa mahtavien kulissien tavoin Tramuntanavuoristo. Kylään saavutaan kiemuraista rannikkotietä pitkin, joko Sóllerin tai Port de Andratxin kautta.

Kivitaloja ja puutarhoja
Koko kylä muistuttaa taulua. Kylän keskustasta pääsee kiemuraista kylätietä pitkin ylös Sant Joan Baptista -kirkolle, jossa järjestetään usein myös konsertteja. Matkan varrella tietä reunustavat pienet kivitalot kukkivine puutarhoineen. Kirkolta avautuvat mahtavat näköalat yli laakson, vuorille ja merelle. Kylässä on jonkin verran ravintoloita, baareja, tredikkäitä liikkeitä sekä gallerioita.

Kourallinen hotelleja
Huolimatta lukuisista "hippitekijöistään" Deià on säilyttänyt oman viehätyksensä ja rauhallisuutensa. Kylässä on vain muutamia hotelleja ja rakentamista koskevat tiukat säädökset. Kukaan ei saa rakentaa kolmekerrosta korkeampia taloja ja rakentamiseen saa käyttää ainoastaan saaren omia materiaaleja ja värejä. Seuraamalla pientä tietä läpi appelisiini- ja sitruunalaaksojen saavut alas Dèian omaan idylliseen pieneen satamaan. Täällä voit käydä meressä uimassa ja nauttia lounaan pitkän kaavan mukaan pienen rannan tuntumassa.

Mitä muuta täällä voi tehdä?
Kiertele kylässä, lähde patikoimaan vuorille tai tee retkiä muihin ihastuttaviin lähellä oleviin vuoristokyliin, esimerkiksi Sólleriin ja Chopinin Valldemossaan. Päätieltä pääsee patikkareittiä pitkin Sólleriin, ja matkaan kannattaa varata aikaa kolmisen tuntia. Heinä- ja elokuussa Deiàssa järjestetään omat musiikkifestivaalit, Festival de Deià.

Muiden mielipiteet kohteesta Deià

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana 4,9

Perustuu 36 arvosteluun

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Deià


 • Prime Select
Costa D´Or – vain aikuisille.Näytä kuvia

Costa D´Or, Deià
 

Deià, Mallorca

Luokitus: 4
Asiakkaidemme arvosana 4,9

Costa d´Or -hotellissa asut vanhanaikaisessa mallorcalaisessa hotellissa, jonka alkuperäiset...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 2,5 km
  • Uimaranta: 1,5 km
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Costa D´Or

  Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.