PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Cala Ratjada

  Haisuli 
  8.7.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  5

  Cala Ratjada on viihtyisä lomakohde, josta ainakin omaan makuun löytyy kaikki tarpeellinen.
  Uimarantoja ja pieniä uimapoukamia löytyy useita, esim. Cala Agulla on iso hiekkaranta ja Cala Gat pieni viehättävä ranta luonnon helmassa. Kannattaa tutustua useampaan rantaan, saa vaihtelua rantapäiviin. Ve si on ihanan kirkasta ja mm. Cala Gatin rannalta kannattaa snorkkelien kanssa lähteä uiskentelemaan.

  Majoituimme Green Garden hotellissa, joka oli siisti kolmen tähden hotelli. Meillä oli huoneisto, jossa oli pikkuinen keittiö ja kokkailimmekin siellä paljon. Siivoojat oli tehokkaita, wifi toimi ja sijainti oli hyvä. Ei mitään moitittavaa.

  Cala Ratjada on suhteellisen pieni paikka. Kävellen pääsee joka paikkaan. Kerran viikossa torilla on markkinat, jossa myydään vaikka mitä. Aika hulina, kannattaa käydä katsomassa. Muutama ostoskatukin löytyy, ei kuitenkaan mikään shoppailijan paratiisi.

  Jos haluaa patikoimaan ja ihailemaan upeita maisemia, kannattaa lähteä kävelemään Cala Agulla rannan päästä Cala Mesquidan suuntaan isoa polkua/tietä. Jos pysyy isoimmalla polulla, ei voi eksyä ja päätyy Mesquidan rannalle. Näiden rantojen välissä kohoaa joku vuoren tapainen. Kiipesimme myös sen laelle ja huh kuinka upeat maisemat, suosittelen!

  Cala Ratjadasta löytyy muutama hyvä ruokakauppa. Ihan parin korttelin päässä hotelliltamme oli Eroski kauppa, josta löytyikin kaikki tarpeellinen. Hinnat on selvästi halvemmat kuin Suomessa. Toisella puolella kaupunkia on iso Mercadona.

  Ainoa meitä hieman häiritsevä asia Cala Ratjadassa oli paikan valloittaneet saksalaiset. He käyttäytyvät kyllä hyvin ja ovat ystävällisiä, mutta välillä harmitti kun englannilla ei pärjännyt. Saksalaisia asuu alueella paljon ja he ovat perustaneet yrityksiä (ravintoloista autovuokraamoihin). Englannin kanssa ei aina pärjännyt, olisi pitänyt osata saksaa tai espanjaa. Mutta pärjäsimme elekielen avulla, joten eipä tuo suuri murhe ollut. :)

  Auton vuokraaminen on helppoa ja edullista. Navin saa matkaan muutamalla eurolla ja Palmaankin ajelee reilussa tunnissa. Vuokrasimme päiväksi auton ja ehdimme shoppailla Palman liepeillä ja tutustua matkalla nähtävyyksiin.

  Lähtisin uudelleen ja suosittelen!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta