PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Cala Mayor

  sirutomm 
  25.9.2011

  Seurasimme 2 viikon ajan paikallisten autonkuljettajien ajotapoja. Oli aivan uskomatonta nähdä, miten olematon peruutustaito lähes kaikilla oli. Esimerkiksi taxikuskit vekslasivat moneen kertaan puoli metriä kerrallaan, kun yksikin kerta olisi riittänyt! Aivan kuin ratti ei kääntyisi pakkivaihteella .
  Ennätyksen teki kuitenkin nuori nainen, joka "sijoitti" autoaan pysäköintikieltomerkin alle peruuttamalla ainakin 20 kertaa 20-50 cm kerrallaan kääntelemättä rattia juuri lainkaan. Auton perä "nojasi" vähänväliä opastauluun, joka oli kieltomerkin vieressä. Voivoi! Sakkohan siitä tuli, kun poliisi sattui paikale pian parkkeerauksen jälkeen.
  Logistiikassa olisi myös paljon toivomisen varaa. Jakeluautojen kuskit tekivät valtavasti turhaa työtä, kun lavoille pakatut tavaramäärät purettiin pikkukärryille (ja usein kuorma kaatui). Oli se niin turhauttavan näköistä touhua, ettei voi ihmetellä sitä tavaroitten paiskimista. Kaikkihan ne niitä laatikoita siellä heittelivät. Ihmettelimme, että eikö laatikkoita voi LAITTAA siihen kuljetuskärryyn, vaan se pitää HEITTÄÄ!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta syyskuu 2011

  Kommentoi matkakertomusta