Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Cala Mayor

  carola.wollsten 
  2.10.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  3

  Hei,ostin Tjäreborgin kautta sekä lentolipun Palma de Mallorcalle että erikseen Hotel Bue Bay Cala Mayor -St.Agustin alueella ylhäällä vuorella kohti Genovan kylä. Näköala hotellista mahtava, hotelliin ja Palmaan kulkivat bussit 20 ja 46, kätevää. Hotellilla iso uima-allas ja allasalue ja ravintolat . Kuljin joka päivä portaita alas n. 5 minuuttia Misan ohi aamiaiselle Mojo Beach kahvilaan jota voin suositella, mahtava palvelu, ruoka puhumattakaan merinäköalasta. Palman kapunki on syyskuussa täynnä tapahtumia, 8a Trobada d'Havaneres konsertit Puerto de Sollerissa juhlittiin 100-vuotis juna- ja Tramvia ratojen yhteys Palmasta Solleriin. Iso outlet Festival Park, sieltä löytyi niin Levi's farkut, Ralph Lauren juhlaleninki kuin kauniit Michael Kors kiilakorko-kengät. Joka kuukauden viimeinen torstai siellä on superalennukset. Pyöräilijöille löytyy niin kaupungista kuin vuoristosta reittejä kuntoilijoille ja muille. Kävelin Paseo Maritimosta Ciudad Jardin alueelle ja siellä syötiin ensin maukas lounas. Rannalla pidettiin siestaa, ihailtiin mahtavaa aallokkoa, ennen kuin käveltiin takaisin Palmaanpäin kahvitauon kera, hyvää vahvistavaa kahvia. Meren turkoosinvärinen kirkas vesi, aallokko kun rauhoittuu iltaa kohti,kalat, mitä muuta voisi toivoa.
  Paikallista Ultima Hora lehteä Tabaccalerasta Illetaksen tienhaaraan kävelin usein, kuntoilua ja raitista ilmaa. Taiteiden yönä Palmassa pääsi tutustumaan eri Art gallerioihin. Viimeisenä viikonloppuna 23.-24.9 oli Fitness tapahtuma Katedralin ympäristössä, liikuntamuotoja koko perheelle vauvasta vaariin, kiipeilyä, pyöräilyä, judosta pallopeleihin,osallistuin zumbaan.
  Odotan koska pääsen taas matkalle, löydän joka kerta uutta ja mielenkiintoista Mallorcan saaresta, rakastan vuoriketjua, Pt.Pollenca, Palman kaupunkia.
  Matkan jälkeen minulla on aina hyvä ja iloinen mieli.
  Abrazos, Carola Wollsten

  Lue lisää

  Matkan ajankohta syyskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Cala Mayor

  sirutomm 
  25.9.2011

  Seurasimme 2 viikon ajan paikallisten autonkuljettajien ajotapoja. Oli aivan uskomatonta nähdä, miten olematon peruutustaito lähes kaikilla oli. Esimerkiksi taxikuskit vekslasivat moneen kertaan puoli metriä kerrallaan, kun yksikin kerta olisi riittänyt! Aivan kuin ratti ei kääntyisi pakkivaihteella .
  Ennätyksen teki kuitenkin nuori nainen, joka "sijoitti" autoaan pysäköintikieltomerkin alle peruuttamalla ainakin 20 kertaa 20-50 cm kerrallaan kääntelemättä rattia juuri lainkaan. Auton perä "nojasi" vähänväliä opastauluun, joka oli kieltomerkin vieressä. Voivoi! Sakkohan siitä tuli, kun poliisi sattui paikale pian parkkeerauksen jälkeen.
  Logistiikassa olisi myös paljon toivomisen varaa. Jakeluautojen kuskit tekivät valtavasti turhaa työtä, kun lavoille pakatut tavaramäärät purettiin pikkukärryille (ja usein kuorma kaatui). Oli se niin turhauttavan näköistä touhua, ettei voi ihmetellä sitä tavaroitten paiskimista. Kaikkihan ne niitä laatikoita siellä heittelivät. Ihmettelimme, että eikö laatikkoita voi LAITTAA siihen kuljetuskärryyn, vaan se pitää HEITTÄÄ!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta syyskuu 2011

  Kommentoi matkakertomusta