Matkat – Cala d´Or

Cala d´Orissa voit nauttia miellyttävästä rauhasta ja kauniista maisemista.

Cala d´Or on viihtyisä ja hieno matkakohde olematta kuitenkaan kallis. Kylä koostuu matalista valkoisista taloista, joiden välissä on vehreää puustoa. Keskustan muodostavat Avinguda de Calonge -kadun itäpuolella olevat kävelykadut, joilla on kauppoja ja viihtyisiä ulkoravintoloita. Illalla väki kerääntyy sinne nauttimaan hyvästä illallisesta, tekemään ostoksia ja katselemaan elämänmenoa. Satama-alue on myös suosittu illanviettopaikka. Myös siellä on paljon hyviä ravintoloita, joissa voi nauttia sekä paikallista että kansainvälistä ruokaa viihtyisässä ympäristössä. Cala d'Oria ympäröivä maaseutu on viehättävää vanhoine kivitaloineen ja vehreine puutarhoineen. Jos haluat tehdä itsenäisiä retkiä, alue soveltuu siihen loistavasti, sillä täällä on paljon somia pikkukyliä ja ihania uimapoukamia. Suosittua ajanvietettä on myös polkupyörän vuokraaminen ja retken tekeminen rannikkoa pitkin, jolla voi poiketa esimerkiksi S'Hortan laakson puutarhoihin. Monet matkustavat Cala d'Oriin myös osallistuakseen jazzfestivaalille kesäkuussa tai paikallisen fiestan aikaan elokuun puolivälissä, jolloin järjestetään kulkueita ja muita tapahtumia. Vuokraamalla auton voit myös lähteä retkelle Porto Colomin kalastajakylään ja San Salvadorin pienelle luostarille.

Aurinko ja uiminen Cala d´Orissa

Cala d´Orissa sijaitsee viisi uimapoukamaa, jotka lukeutuvat Mallorcan hienoimpiin. Kallioiset niemet erottavat poukamat toisistaan. Kaikissa poukamissa on pieniä, vaaleahiekkaisia uimarantoja, ja kallioiden ansiosta vesi on kristallinkirkasta, minkä takia rannat soveltuvat erinomaisesti snorklaamiseen. Koska Cala d´Orista on tullut hyvin suosittu matkakohde, rannoilla voi olla korkeasesongin aikaan ahdasta. Hotelleilla on kuitenkin hienoja allasalueita, joilla voi myös viettää ihania hetkiä auringon ja uimisen parissa.

Sunprime Monsuau aikuisille

Sunprime Monsuau -hotelli sijaitsee Cala Ferreran ja Cala Serenan upeiden uimapoukamien välissä. Se on erinomainen valinta ilman lapsia matkustaville, jotka haluavat viettää lomansa tyylikkäässä ympäristössä. Hotellissa on mukavat huoneet ja hyvät mahdollisuudet kuntoiluun, joogan harrastamiseen ja rentoutumiseen hotellin kylpylässä. Halutessasi voit valita myös Sunprime Inclusive -ateriapaketin, joka sisältää illallisen viitenä päivänä seitsemästä.

Lapsiystävälliset hotellit Cala d´Orissa

Family Garden -hotellimme sopivat erinomaisesti lasten kanssa matkustaville. Vain kivenheiton päässä merestä sijaitsee esimerkiksi viihtyisä Cala Azul Park. Siellä viihtyy koko perhe: lapsille on muun muassa lastenkerho, MiniDisco ja TeenSport, ja aikuiset voivat harrastaa kuntoilua ja lentopalloa. Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia. Lyhyen kävelymatkan päässä Cala d´Orista sijaitsee myös Family Garden -hotelli Esmeralda Park, jossa sekä luonto että meri ovat lähellä.

Hyvä tietää
 • Sunprime Hotels
 • Family Garden
 • Hotellit, joissa on ilmainen Wi-Fi
 • All Inclusive
 • Hyvät hiekkarannat
 • Paljon ravintoloita
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Cala d´Or

Nähtävyydet
4,5
Harrastukset
4,0
Ruoka & juoma
3,5

Tarjouksia – Cala d´Or

Caravel-la II
Caravel-la II
Cala d´Or, Mallorca, Espanja
 • 1 viikko
 • Lento + majoitus Kahden hengen huone kadulle päin
 • Lähtö 23.4.2019, lähtöpaikka Helsinki
Helsinki, 23.4.2019, 1 viikko
Sol Cala d´Or
Sol Cala d´Or
Cala d´Or, Mallorca, Espanja
 • 1 viikko
 • Lento + majoitus Kaksio
 • Lähtö 23.4.2019, lähtöpaikka Helsinki
Helsinki, 23.4.2019, 1 viikko

Vinkkejä

Avis-kampanja-alennus vuokra-autoista

20,- alennus vuokra-autosta

Nyt saat 20 euron alennuksen vuokra-autosta, kun matkustat lomalennolla ja varaat AVIS-vuokra-auton. Alennus koskee kaikkia autoluokkia ja vuokra-ajan pituuksia. Voit varata auton matkavarauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Tee matkahaku