PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Cala Bona Beach

Hotellin luokitus: 4,5

  • Huoneistoja jopa 6 hengelle
  • Ilmainen WiFi koko hotellissa
  • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
  • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
  • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
  • Aivan rannalla
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunnit sisältyvät hintaan
  • Babypool aurinkokatoksen alla

Täydellistä rentoutumista Mallorcan kauneimmalla rannikolla!

Suo itsellesi ja perheellesi mahdollisuus nauttia mukavan hotellin palveluista koko rahan edestä. Silmiesi edessä avautuu sininen Välimeri, golfkentät ovat lähellä ja Fitness & Spa kulman takana. Sunwing Cala Bona Beach sijaitsee Mallorcan itärannikolla, joka monen mielestä on jopa Mallorcan kauneinta aluetta. Täällä nautit lomastasi ympäristössä, jossa perheiden hyvinvointi on asetettu etusijalle - ja allasalueelta avautuvat avarat näköalat Välimerelle.

Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Sunwing Cala Bona Beachissä voit rentoutua parhaiten allasalueilla, joista Bouganvillan puolella oleva on suosituin. Täältä löytävät sekä isot että pienet auringonpalvojat omat suosikkialtaansa. Pienet lomalaiset viihtyvät mielellään hauskasti muotoillun lastenaltaan tuntumassa, jossa on myös pienet vesiliukumäet sekä muuta mukavaa. Lastenallas sijaitsee myös sopivan matkan päässä sekä Mini Landista että allasbaarista. Bouganvillan puolella on myös yksi suuri uima-allas sekä auringon paahteelta suojassa oleva babyallas. Mimosan puolella on myös iso uima-allas sekä babyallas. Mikäli haluat lähteä mereen uimaan, suosittelemme Cala Bonan rantaa, jonne on hotellista matkaa noin 800 metriä tai noin 2 kilometrin päässä olevaa Cala Millorin rantaa. Sunwing Cala Bona Beachistä pääset kävellen hienoa rantapromenadia pitkin aina Cala Milloriin saakka, ja matkan varrella on sekä ravintoloita että kauppoja.

Cala Bonassa ei ole varsinaisia Tjäreborgin suomalaisia opaspalveluita. Hotellin oma Resort Service -henkilökunta auttaa ja tarvittaessa voit kääntyä heidän puoleensa. Osa henkilökunnasta puhuu suomea. Mini Landissa on paikalla myös suomenkielinen ohjaaja. Suomalaisen oppaan tavoittaa tarvittaessa palvelupuhelimesta.

Lue lisää hotellista Sunwing Cala Bona Beach Piilota teksti Hotellitiedot

Internet
Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tablettitietokone, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

*Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

Hotellin omat My Sunwing -infosivut
Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta löydät tietoa treenaus- ja aktiviteettiohjelmista, lisätietoja Inclusive -ateriapakettien sisällöistä sekä hyödyllisiä tietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman ja ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

Voit käyttää hotellin infosivuja omalla älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai tabletillasi. Sivustolle pääset myös tietokoneilla, joita on lainattavissa Help Desk -alueella.

Sunwing sosiaalisessa mediassa
Tiesithän, että voit seurata Sunwing Cala Bona Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Cala Bona Beachistä Facebookissa tai seuraa hotellia Instagramissa.

Savuton hotelli
Sunwing Cala Bona Beachissä on savuton hotelli. Tupakointi on sallittu vain tietyillä, merkityillä alueilla. Muuten hotelli on kokonaan savuton. Tupakointikielto koskee kaikkia huoneistoja sekä parvekkeita/terasseja. Myös sähkötupakan käyttö on kielletty.

Lääkäripalvelut
Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista voit tiedustella Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli sinun tarvitsee kääntyä lääkärin puoleen vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille
Hotellissa on varttavissa myös liikuntaesteisille sopivia huoneistoja.

Bouganvillan ja Mimosan vieressä olevissa altaissa on raput ja kaide. Näissä altaissa on myös liikuntaesteisille tarkoitettu allashissi.

Parkkipaikat
Yleinen parkkipaikka hotellin vieressä, rajoitettu määrä paikkoja.

Resort Service/Help Desk
Avoinna 24 t/vrk. Lisäksi voit soittaa palvelupuhelimeemme. Uloskirjautuminen klo 12.00. Pankkiautomaatti Bouganvillassa.

Kausi
Hotelli on avoinna huhtikuun puolesta välistä lokakuun puoleen väliin.

Ympäristö
Lue lisää ympäristötyöstämme Sunwing Family Resorts -ympäristösivuilta.

Hotellinjohtaja
Miquel Manresa

Osoite
Carretera Costa de los Pinos
07559 Cala Bona, Mallorca
Spain
P. +34 971 814 099
Sähköposti (vain englanniksi):
cala.bona@sunwing.net

Sunwing Inclusive

Hyvää ja edullista! Varatessasi Sunwing Inclusive -ateriapaketin jo ennen matkaa nautit buffetaamiaisen jokaisena aamuna sekä buffetlounaan ja -illallisen viitenä päivänä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista) hotellin monipuolisesta buffetpöydästä. Lapset syövät ilmaiseksi!

Sunwing All Inclusive

Mikäli haluat todella hemmotella itseäsi, varaa All Inclusive. Varaa ateriapaketti jo ennen matkaa ja voit syödä ja juoda lomasi aikana joka päivä niin paljon kuin ikinä jaksat monipuolisesta aamiais-, lounas-, ja illallisbuffetistamme. Jäätelö ja kahvi sisältyvät luonnollisesti hintaan. Lapset syövät ilmaiseksi! Lue lisää ateriapaketeista.

Tarjonta Sunwing Cala Bona Beach

Lähdöt ja hinnat