PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Cala Bona Beach

Hotellin luokitus: 4,5

 • Huoneistoja jopa 6 hengelle
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
 • All Inclusive lisämaksusta
 • Lollo & Bernie
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa
 • Aivan rannalla
 • Suora bussikuljetus*
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa*
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babyallas aurinkokatoksen alla
 • Savuton

Täydellistä rentoutumista Mallorcan kauneimmalla rannikolla!

Suo itsellesi ja perheellesi mahdollisuus nauttia mukavan hotellin palveluista koko rahan edestä. Silmiesi edessä avautuu sininen Välimeri, golfkentät ovat lähellä ja Fitness & Spa kulman takana. Sunwing Cala Bona Beach sijaitsee Mallorcan itärannikolla, joka monen mielestä on jopa Mallorcan kauneinta aluetta. Täällä nautit lomastasi ympäristössä, jossa perheiden hyvinvointi on asetettu etusijalle - ja allasalueelta avautuvat avarat näköalat Välimerelle.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Kesäksi 2017 kaikki Happy Baby- ja Royal Family Suite -huoneistot freesataan. Huoneistot saavat mm. uudet sängyt, sohvat ja ulkokalusteet. Lisäksi kaikkiin maan tasalla sijaitseviin Royal Family Suite -huoneistoihin rakennetaan suuri terassi, jolla on ihana loungesohva.

Suositut Lollo & Bernie Suite -huoneistot valmistuvat Jasmin-rakennukseen. Jasminin puolella sijaitsevat myös freesatut Happy Baby- ja Royal Family Suite -huoneistot, joissa on suuri terassi tai parveke, josta on merinäköala. Bouganvillan ja Mimosan puolelle valmistuu uusia Royal Family Suite -huoneistoja, jotka sijaitsevat maan tasalla.

Uutuus! Nyt voit myös varata lomailua helpottavan Lollon & Bernien pienen Bambino -paketin, joka sisältää vaippoja, pesulappuja, ruokalapun sekä vaipparoskispusseja. Mukana on myös lastasi ilahduttava Lollon helistin.

Sunwing Cala Bona Beachissä voit rentoutua parhaiten allasalueilla, joista Bouganvillan puolella oleva on suosituin. Täältä löytävät sekä isot että pienet auringonpalvojat omat suosikkialtaansa. Pienet lomalaiset viihtyvät mielellään hauskasti muotoillun lastenaltaan tuntumassa, jossa on myös pienet vesiliukumäet sekä muuta mukavaa. Lastenallas sijaitsee myös sopivan matkan päässä sekä Mini Landista että allasbaarista. Bouganvillan puolella on myös yksi suuri uima-allas sekä auringon paahteelta suojassa oleva babyallas. Mimosan puolella on myös iso uima-allas sekä babyallas. Mikäli haluat lähteä mereen uimaan, suosittelemme Cala Bonan rantaa, jonne on hotellista matkaa noin 800 metriä tai noin 2 kilometrin päässä olevaa Cala Millorin rantaa. Sunwing Cala Bona Beachistä pääset kävellen hienoa rantapromenadia pitkin aina Cala Milloriin saakka, ja matkan varrella on sekä ravintoloita että kauppoja.

Cala Bonassa ei ole varsinaisia Tjäreborgin suomalaisia opaspalveluita. Hotellin oma Resort Service -henkilökunta auttaa ja tarvittaessa voit kääntyä heidän puoleensa. Osa henkilökunnasta puhuu suomea. Mini Landissa on paikalla myös suomenkielinen ohjaaja. Suomalaisen oppaan tavoittaa tarvittaessa palvelupuhelimesta.

Lue lisää hotellista Sunwing Cala Bona Beach Piilota teksti Savuton Sunwing Family Resorts

Sunwing Family Resorts & Spa Cala Bona on kokonaan savuton. Tupakointi on sallittu vain erillisillä tupakointialueilla. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot.

Sunwing Inclusive

Hyvää ja edullista! Varatessasi Sunwing Inclusive -ateriapaketin jo ennen matkaa nautit buffetaamiaisen jokaisena aamuna sekä buffetlounaan ja -illallisen viitenä päivänä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista) hotellin monipuolisesta buffetpöydästä. Lapset syövät ilmaiseksi!

Sunwing All Inclusive

Mikäli haluat todella hemmotella itseäsi, varaa All Inclusive. Varaa ateriapaketti jo ennen matkaa ja voit syödä ja juoda lomasi aikana joka päivä niin paljon kuin ikinä jaksat monipuolisesta aamiais-, lounas-, ja illallisbuffetistamme. Jäätelö ja kahvi sisältyvät luonnollisesti hintaan. Lapset syövät ilmaiseksi! Lue lisää ateriapaketeista.

* Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja lähtöselvitys hotellissa on voimassa, mikäli matkustat Thomas Cook Airlines Scandinavian lennolla Helsingistä. Lue kohdasta Hotellitiedot lisätietoja, jotka koskevat matkaasi Sunwing Cala Bona Beachissa. Lisätietoa Easy Travelista.

Osoite

Costa de los Pinos
07559 Cala Bona
Mallorca
Spain
P. +34 971 814 099
cala.bona@sunwing.net

Tarjonta Sunwing Cala Bona Beach

Lähdöt ja hinnat