Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Benalmadena

   
  3.4.2016

  Ihana ihana kaunis, siisti ja tunnelmallinen piskuinen Benalmadena. Yli 30 asteen lämpö helli viikon ajan elokuun lopulla. Päivät kuluivat rannalla hedelmäsmoothieita juoden, usein myös Benalmadenan erittäin viihtyisissä pikkuputiikeissa, välillä mojitoja nauttien. Illan lempeässä pimeydessä ruokail imme milloin missäkin lukuisissa ihanissa ravintoloissa, satama-alueella tai keskustassa. Myös rannan tuntumassa tarjoiltavat grillatut kalaherkut ja simpukat maistuvat aivan oivilta. Retkeillä voi valkoiseen kylään tai kukkulalle tai vaikkapa Marbellaan. Tänne vielä palaan!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Benalmadena

  PallonTallaaja 
  1.10.2012

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Ensi katsomalta Benalmadena oli kuten muutkin aurinkorannikon kaupungit - hotellia, rantaa ja turistiravintoloita. Mutta kun lähti siitä rannasta hieman "sivuun" niin sieltähän löytyi sitten muutakin - esim. aika iso puisto "lintupuistoksi" kutsutaan, ja löysimme myöskin paikallisten suosimia ravint oloita kun jaksoi kulkea hieman edemmäs.

  Paikallinen junan pysäkki on Arroyo de la Miel, ja sen läheltä löytyy sitä paikallistakin elämää. Juna kulkee Malagan ja Fuengirolan välillä, joten sieltä pääsee helposti käymään muuallakin - Malagassahan on myös nähtävää ja tekemistä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2008

  Kommentoi matkakertomusta