Banyalbufar/Estellencs, Mallorca

Erinomainen kohde, josta on mukava lähteä tutustumaan Mallorcan länsipuolen maisemiin. Hotellit sijaitsevat hyvällä paikalla, upeat näköalat!

Nyt voit matkustaa Tjäreborgin kautta Banyalbufariin/Estellencsiin joustavasti reittilennoilla. Voit siis matkustaa milloin haluat ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Lyhyesti sanottuna, voit itse suunnitella juuri sinulle sopivan loman!

Lisää kohteesta Banyalbufar/Estellencs Piilota teksti

Banyalbufar ja Estellencs
Banyalbufarin pienessä kylässä on vakituisia asukkaita vain muutama sata, ravintoloita ja baareja on kourallinen ja hotelleja muutamia. Kylän sijainti on ihanteellinen, noin 10 km Valldemossasta etelään ja noin 20 km Port de Andratxista pohjoiseen. Täältä on mukava lähteä tutustua mahtavan Tramuntana-vuoristoketjun maisemiin, upeisiin kävelyreitteihin, kauniisiin pikku kyliin ja kaupunkeihin sekä piilossa oleviin lahtiin ja poukamiin.

Viehättävässä Estellencsin pienessä vuoristokylässä on asukkaita vajaa 400. Kylä sijaitsee noin 7 kilometriä Banyalbufarista, Tramuntana-vuoren lounaisosassa. Kierrellessäsi ympäriinsä Estellencsissa, tuntuu kuin palaisit ajassa taaksepäin keskiaikaan, jolloin kylä perustettiin. Meren läheisyys teki Estellencsistä otollisen ryöstökohteen merirosvoille. Vielä tänäkin päivänä voit nähdä puolustustornien raunioita siellä täällä. Kannattaa käydä myös kirkon kellotornissa sekä Es Trinquet Squaren tornissa. Tjäreborgin kautta voit majoittua siistiin ja mukavaan Maristel-hotelliin, joka on rakennettu terassityyliin.

Aurinkokuivattuja tomaatteja
Banyalbufarissa ja Estellencsissa vallitsee rauha. Näissä koskemattomissa kylissä on taianomainen ja rauhallinen tunnelma, ja rakennukset ovat hienoja, vanhoja kivitaloja. Alue tunnetaan paremmin malvasiaviinistään sekä terassityylisistä tomaattiviljelmistään, ja täällä näetkin paljon auringossa kuivumassa olevia tomaatteja. Mikäli haluat lähteä tutustumaan lähemmin saaren länsiosiin, suosittelemme oman auton vuokraamista. Toki täältä pääsee bussilla Palman kaupunkiin ja myös muille paikkakunnille, mutta omalla autolla pääset kätevästi koskemattoman luonnon keskelle ja voit lähteä tutkimusmatkoillesi omin päin.

Muiden mielipiteet kohteesta Banyalbufar/Estellencs

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana 4,4

Perustuu 19 arvosteluun

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Banyalbufar/Estellencs


Maristel – sinulle, joka haluat rauhaa ja hiljaisuutta.Näytä kuvia

Maristel, Banyalbufar/Estellencs
 

Banyalbufar/Estellencs, Mallorca

Luokitus: 4
Asiakkaidemme arvosana 4,4

Maris on kodikas, perinteiseen mallorcalaiseen tyyliin sisustettu hotelli, joka sijaitsee...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 0 m
  • Uimaranta: 2 km
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Maristel

  Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.