Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Alicante

   
  24.11.2015

  Hotellissa on ihanaa, mutta tällä kertaa asuin ystäväni luona, joka muutti reilu vuosi sitten Alicanteen, tarkoitan siis Aliforniaan. Reissu oli elämäni parasta aikaa, vietin jokaisen päivän parhaan ystäväni, BMX- pyörän, kanssa, söin hyvin, nukuin vielä paremmin. Sää suosi suomalaista, ei liian kuu ma, paitsi espanjalaiset miehet. Silmäkarkkia joka paikassa! Tää reissu oli ihan 5/5 ja kohta uudestaan!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Alicante

   
  12.10.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  2
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  2

  Olin viime kesänä lomalla Espanjassa ystäväni ja tämän vanhempiensa kanssa. Meillä ei ollut hotellia,sillä he ovat asuneet Espanjassa aiemmin ja omistavat asunnon sieltä. Koin elämäni ensimmäisen lennon kun menimme, ja perille päästyäni tunne oli upea. Palmut, kuuma aurinko, ystävälliset ihmiset, es panjan kieli, mahtavat rannat, Välimeri, uima-altaat, markkinat, iltaisin kaupungilla kävely ja rantakatu... Olisin valmis lähtemään takaisin vaikka heti. Vietimme Espanjan auringon alla 10 päivää. Tutustuimme paikallisiin ihmisiin ja oli mukava huomataheidän olevan ihan kivoja. Rakastuin Espanjaan, ja oken todella onnellinen, että olin siellä. Suosittelen kaikille Espanjaa ja Espanjan Torreviejaa!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta kesäkuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta