PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Näytä kuviaSea Club, AlcudiaFamily GardenLollo & Bernie
 • Perheystävällinen

Tervetuloa suosittuun Family Garden -hotelli Sea Clubiin! Hotelli on täydellinen valinta perheille, jotka haluavat asua keskeisellä paikalla Alcudiassa ja tavata lomansa aikana myös suositut maskottimme, Lollon & Bernien. Hotelli koostuu useammasta kaksikerroksisesta rakennuksesta ja ihanan viheralueen keskellä on useita allasalueita, joista jokainen löytää oman suosikkialtaansa. Hotellista on lyhyt matka sekä Alcudian keskustaan että rannalle, ja tarjolla on myös monipuolinen aktiviteettivalikoima koko perheelle. Halutessasi lomailla vieläkin mukavammin suosittelemme, että varaat Holiday Inclusiven, jolloin alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.Lisää
Lisää hotellista

Kesäksi 2016 kaikki huoneistot kunnostettiin. Family Garden Baby -huoneisto on suunniteltu erityisesti pikkulasten kanssa matkustaville. Näissä huoneistoissa on aidattu puutarha ja varustukseen kuuluu paljon fiksuja ja lasten turvallisuuteen liittyviä yksityiskohtia, joita pikkulasten kanssa matkustavat yleensä tarvitsevat. Lue lisätietoja Asuminen-välilehdeltä.

Sea Club on Family Garden 15.4.-20.10.2017, ja silloin sinulla on mahdollisuus tavata hotellissa Lollo & Bernie, lastenkerhot ovat toiminnassa ja myös erilaisia aktiviteetteja on tarjolla. Lastenkerhossa on tuolloin myös suomenkielinen ohjaaja tiettyinä päivinä.

Suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.

Serenity by Sea Club

16.6.-15.8.2017 Serenity by Sea Club toimii perhehotellina, ilman ikärajaa. Asut Serenity by Sea Club -hotellissa ja käytössäsi ovat kaikki palvelut sekä Family Garden -hotelli Sea Clubissa että Serenity by Sea Clubin puolella. Lue lisää Serenity by Sea Club - hotellista ja huoneistoista. Majoitus Serenity by Sea Club -hotellissa yllä olevana ajanjaksona varataan tämän sivun varausvalikosta.

Parannus- ja kunnostustyöt hotellissa

Jotta saisit vieraanamme parhaan mahdollisen loman, pyrimme jatkuvasti parantamaan hotellejamme. Syksyn 2015 aikana kysyimme yhteistyössä Sea Clubin kanssa hotellissa asuneilta vierailtamme, kuinka hotellista voisi tehdä entistä paremman. Sen seurauksena teimme parannuksia kesäkaudelle 2016 (koskee vain Sea Clubin huoneistoja):

Kaikki huoneistot on kunnostettu
Uusi huoneistotyyppi - Family Garden Baby - näppärillä, lapsiystävällisillä yksityiskohdilla
Suurempi ja ilmainen tallelokero
Uudet peitot ja tyynyt kaikissa sängyissä nykyisten vilttien sijaan
Uusi kuivausteline parvekkeella/terassilla
Enemmän koukkuja ja hyllyjä kylpyhuoneessa
Kylpyhuoneet on kunnostettu ja niihin laitettiin suuri suihku
Keittonurkkaukset kunnostettiin ja niihin laitettiin suurempi työskentelytaso
Liesituuletin asennettiin keittolevyjen yläpuolelle
Avainkortit avainten sijaan
Uudet ja paremmat lukulamput sängyn viereen
Paremmat säilytystilat: kaappeja ja hyllyjä
Uusi ja suurempi tv

Nettiyhteys

WiFi koko hotellissa lisämaksusta
WiFi vastaanotossa/aulassa sisältyy (aulassa)
WiFi huoneissa lisämaksusta (ilmainen Family Garden Baby -huoneistoissa sekä huoneistoissa, joissa oma puutarha
Tietokone, jossa nettiyhteys lisämaksusta

Verot & maksut

Baleaarien saarten viranomaiset ovat ilmoittaneet, että saarilla otetaan käyttöön turistivero 1.7.2016 alkaen. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla. Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
4+ ja 5 tähteä: 2,20 euroa/yö/henkilö
3+ ja 4 tähteä: 1,65 euroa/yö/henkilö
1-3 tähteä: 1,10 euro/yö/henkilö

Majoittuessasi 1.11.–30.4. myönnetään yllä olevista hinnoista 50 %:n alennus. Yli 8 yötä kestävistä yöpymisistä myönnetään 50 %:n alennus yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätiedot

Pysäköinti hotellialueella on ilmainen vapaiden paikkojen puitteissa
Pysäköinti hotellia ympäröivän kadun varrella
Rakennettu 1987
Kunnostettu 2015 (huoneistot, joissa oma puutarha) ja 2016 (muut huoneistot)
2 kerros(ta)
399 huoneistoa
Vastaanotto
Minimarket
Itsepalvelupesula
Pankkiautomaatti

Tässä hotellissa
 • Huoneistoja jopa 5 hengelle
 • Ilmainen WiFi vastaanotossa
 • All Inclusive lisämaksusta
 • Holiday Inclusive lisämaksusta
 • Skandinaavinen lastenkerho, jossa Lollo & Bernie
 • Suomenkielinen lastenkerho
 • Useita uima-altaita
 • Kuntosali
 • Leikkipaikka
 • Vastaanotto avoinna ympäri vuorokauden

4,3/5

AsiakasarvosanaPerustuu 3842 vastaukseen
tripadvisor 4.5/5TripAdvisor-arvio

Sea Club

Sea Club

tripadvisor 4.5/5116 arvostelua TripAdvisorin käyttäjiltä

Matkailijoiden arviot

Erinomainen92
Erittäin hyvä15
Keskitaso4
Huono3
Todella huono2

Arvostelut

Sijaintitripadvisor 5/5
Vuoteen mukavuustripadvisor 4.5/5
Huonetripadvisor 4.5/5
Palvelutripadvisor 4.5/5
Tasotripadvisor 4.5/5
Siisteystripadvisor 4.5/5
Hotellitiedot
 • Ulkouima-allas
  4 kpl
 • Lastenallas
  6 kpl
 • Hissi
  Ei
 • Baari
  4 kpl
 • Allasbaari
  3 kpl
 • Ravintola
  On
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  5
 • Paikallinen keskusta
  300 m
 • Keskusta
  2,5 km
 • Lähin ranta
  500 m
 • Internet
  Kyllä
 • Vesiliukumäki
  Ei
LisäarvoaValitut hotellit, joissa tiettyjä lisäetuja
Valitut hotellit, joissa tiettyjä lisäetuja
Lisäarvoa

Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja.

Lisäarvoa-palvelut ovat voimassa 1.6.2017 lähtien. Tällä sivulla mainitut Lisäarvoa-palvelut koskevat vain tilauslennoilla tehtäviä matkoja.

24-tunnin lupaus
Haluamme, että tunnet saaneesi juuri sellaisen hotellin ja huoneen kuin olet varannut. Jos hotelliin saavuttuasi huomaat jotain, mikä ei vastaa hotellikuvaustamme ja ilmoitat siitä meille vuorokauden sisällä, me korjaamme puutteen 24 tunnin kuluessa – tai tarjoamme sinulle mahdollisuuden muuttaa toiseen vastaavantasoiseen hotelliin. Jos emme onnistu korjaamaan puutetta, saat takaisin 25 prosenttia nykyisen matkasi perushinnasta. Saat korvauksen lahjakorttina, jonka voit käyttää toiseen Lisäarvoa-hotelliin vuoden sisällä. Voit myös halutessasi keskeyttää lomasi ja palata kotiin seuraavalla mahdollisella tilauslennollamme, meidän kustannuksellamme. Lisäksi saat koko matkan hinnan takaisin.

Terveys ja turvallisuus
Vierailemme hotelleissa säännöllisesti varmistaaksemme, että hotellit täyttävät tiukat terveys- ja turvallisuusvaatimukset.

Laadunvalvonta
Teemme erittäin läheistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa ja valvomme, että hotellin laatu täyttää korkeat vaatimuksemme.

Henkilökunta kohteessa
Tjäreborgin oppaat ovat tavattavissa lomakohteessa ja voit aina kääntyä heidän puoleensa, mikäli tarvitset apua tai neuvoja.

Palvelua ympäri vuorokauden
Kun asut Lisäarvoa-hotellissa, tavoitat meidät tarvittaessa ympäri vuorokauden puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tiedot kotimatkasta
Noin 24–48 tuntia ennen kotimatkaa lähetämme sinulle tekstiviestillä kaiken tarpeellisen tiedon lentokenttäkuljetuksesta sekä muuta informaatiota, joka voi olla hyödyllistä tietää ennen kotimatkaa.

Yhteistyö hotellin kanssa
Vierailemme hotellissa säännöllisesti varmistaaksemme, että vieraistamme pidetään niin hyvää huolta kuin suinkin mahdollista.

Perintömme
Tjäreborg on viimeiset 50 vuotta omistautunut ajattelemaan lomamatkoja. Sinun lomaasi. Vuosien saatossa olemme hioneet yksityiskohtia ja kehittäneet palvelujamme, jotta pystyisimme tarjoamaan juuri sinun toiveitasi vastaavan loman.

Lue lisää ehdoista.

Sulje

Asuminen

Ruoka ja juoma

Uiminen

Asuminen

Asuminen – huoneistot

Huoneistot Sea Clubissa
Valoisat kaksiot (n. 38 m²), joissa erillinen olo- ja makuuhuone.

Kesäksi 2016 kaikki huoneistot kunnostettiin. Family Garden Baby -huoneistot sopivat erityisesti aivan pienten lasten kanssa matkustaville.

Kaksiot 2-4 hengelle:
- oma puutarha
- Family Garden Baby
- allasalueelle päin
- liikuntaesteisille sopiva
- ympäristön suuntaan

Liikuntaesteisille sopivissa kaksioissa on seuraavat ovien leveydet: ulko-ovi 80 cm, kylpyhuoneen ovi 85 cm, terassin ovi 70 cm sekä olo- ja makuuhuoneen välinen ovi 85 cm. Suihkussa ja wc-istuimen vieressä on tukikahva. Pyynnöstä suihkuun saa muovituolin. Suihkuun mentäessä ei ole kynnystä.

Kaksio 2-5 hengelle, joista 1 lapsi:
- ympäristön suuntaan

Kaksio 1-2 hengelle, joista 1 lapsi tai 1 teini:
- Matka yhdelle/Pieni Perhe -ympäristön suuntaan

Huoneistoissa, joissa oma puutarha, sekä Family Garden Baby -kaksioissa on kaksi aurinkotuolia, aurinkovarjo sekä yksi pöytä ja joko kaksi tai neljä tuolia puutarhassa. Näissä huoneistoissa on myös paremmat vuoteet, ilmainen WiFi, päivittäinen siivous sekä erikoisvarusteet alla olevan mukaisesti.

Family Garden Baby -kaksioissa on aidattu puutarha, jossa myös portti. Family Garden Baby -kaksioiden suunnittelussa on huomioitu alle 3-vuotiaat lomalaiset käyttämällä fiksuja ja lasten turvallisuutta parantavia yksityiskohtia. Huoneistossa on valmiina odottamassa lastensänky, syöttötuoli, yksinkertaiset sateenvarjorattaat, potta, babysitter, vaipparoskis, kylpyamme sekä jakkara. Family Garden Baby -huoneistot sijaitsevat alueella A, hotellin aluekartta on Kuvia-välilehdellä. Family Garden Baby -huoneistossa on varusteet yhdelle lapselle. Mikäli perheessä on useampia alle 3-vuotiaita, voit varata erikseen ennen matkaa Vauvapaketin.

Niissä kaksioissa, joissa oma puutarha, piha-alue on vain osittain aidattu (ei porttia).

Varaa etukäteen - Vauvapaketti
Jos matkustat alle 3-vuotiaan lapsen kanssa, voit matkavarauksen yhteydessä varata myös Vauvapaketin. Pakettiin sisältyy lastensänky, syöttötuoli ja yksinkertaiset sateenvarjorattaat. Halutessasi voit myös tilata pelkän lastensängyn tai sateenvarjorattaat. Tarjolla on vain rajoitettu määrä paketteja.

Huoneistot Serenity by Sea Clubissa
Yksiöt, joissa yhdistetty olo- ja makuuhuone ympäristön suuntaan. Kaksiot (n. 38 m²), joissa erillinen olo- ja makuuhuone allasalueelle päin sekä oma puutarha.

Huoneistotyypit:
Yksiö (n. 20 m²) ja terassi* 2 hengelle
Yksiö (n. 20 m²) ja parveke** 2 hengelle
Suurempi yksiö (n. 25 m²) ja terassi 2-3 hengelle

Kaksiot 2-4 hengelle, joista 1 teini:
- terassi allasalueelle päin
- parveke allasalueelle päin
- oma puutarha

*Osa terassista on rakennuksen yläkertaan johtavien rappusten alla.
**Parveke 1,70 m².

Kaikki alla olevat tiedot koskevat Sea Clubin huoneistoja. Lisätietoja Serenity by Sea Club -huoneistoista voit lukea täältä.

Huoneistoissa:

 • Ilmastointi kesä-syyskuussa, ulkolämpötilan mukaan
 • Terassi huoneistoissa, joissa oma puutarha, sekä Family Garden Baby -huoneistoissa
 • Parveke tai terassi muissa huoneistotyypeissä
 • Yhden hengen vuoteet
 • Lisävuode - vuodesohva tai kokoontaitettava sänky
 • Vauvansänky (rajoitettu määrä) lisämaksusta (sisältyy Family Garden Baby -huoneistoihin)
 • Tv (satelliittikanavat)
 • Tallelokero
 • Keittonurkkaus
 • Keittolevyt
 • Yksinkertainen keittovarustus
 • Jääkaappi
 • Mikro
 • Leivänpaahdin
 • Vedenkeitin
 • Kahvinkeitin
 • Ruokailutila
 • Hiustenkuivaaja
 • Kylpytakit vain aikuisille huoneistoissa, joissa oma puutarha, sekä Family Garden Baby -huoneistoissa
 • Suihku kylpyhuoneen erillisessä osassa
 • Wc

Huoneiston tiettyä sijaintia hotellialueella ei voida taata.

Ruoka ja juoma

Sea Clubissa on yksi buffetravintola sekä kolme allasbaaria, Tropical, Apolo ja Dolce Vita, joissa on tarjolla myös pientä syötävää ja snacksejä. Sen lisäksi hotellissa on myös tavallinen baari, Margaritas Show Bar.

Kun aikuiset ovat varanneet etukäteen itselleen Holiday Inclusive -ateriapaketit, alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi aterioidessaan maksavan aikuisen seurassa. Holiday Inclusiveen sisältyy tietyt juomat.

Alle 12-vuotiaat lapset saavat puoleen hintaan aamiaiset, puolihoidon tai All Inclusiven, kun aikuiset ovat varanneet ateriapaketit etukäteen.

 • Allasbaari
 • Baari
 • Ravintola
 • Syöttötuoleja

Ateriat hotellissa:

 • Aamiaisbuffet lisämaksusta
 • Puolihoito lisämaksusta (aamiais- ja illallisbuffet)
 • Holiday Inclusive lisämaksusta
 • All Inclusive lisämaksusta

Holiday Inclusiveen sisältyy aamiainen joka päivä sekä lounas ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä. Tiistaisin ja perjantaisin on vain aamiaistarjoilu. Lounas- ja illallisateriat valitaan joko buffetista tai listalta sen mukaan kuinka paljon hotellissa on ruokailijoita kyseisenä aikana. Ruokajuomana lounaalla ja illallisella hintaan sisältyy 50 cl olutta tai ½ pulloa viiniä, virvoitusjuoma tai vesi.

All Inclusive

All Inclusiveen sisältyy ruuat ja juomat sekä tietyt hotellissa järjestettävät aktiviteetit. Lähtöpäivänä All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti.

Tässä hotellissa sisältyy:

 • Buffetravintolassa tarjoillaan aamiainen klo 07.30-10.00, lounas klo 12.30-14.00 ja illallinen klo 18.30-21.00. Kolmena iltana viikossa on teemaillallinen, meksikolainen, aasialainen ja välimerellinen.
 • Lounaalla ja illallisella ruokajuomana vesi, virvoitusjuoma sekä paikallinen olut ja viini
 • Vesi, virvoitusjuomat, kahvi ja tee sekä paikalliset alkoholijuomat Sealounge Baarissa ja kolmessa allasbaarissa. Sealounge Baari on avoinna klo 10.30-23.30 ja allasbaarit klo 18.00 asti.
 • Salaattia, voileipiä ja pizzaa allasbaareista klo 11.00-12.00 ja 14.30-18.00
 • Jäätelöä jostakin hotellin Ice Cream Cornereista klo 10.30-23.30

Hotelli saattaa ilman ennakkoilmoitusta muuttaa All Inclusiven sisältöä ja aikoja. Voimassa olevat ravintoloiden ja baarien aukioloajat ilmoitetaan saavuttuasi perille hotelliin. Tietyt aktiviteetit ovat käytössä rajoitettuina aikoina.

Uiminen

Sea Clubissa on useita allasalueita, joista jokainen löytää oman lempialtaansa. Kaikista aikuisten altaista on osa erotettu lapsille. Sen lisäksi on vielä kaksi erillistä lastenalalsta, joista toisen syvyys on 0-65 cm. Useimmissa altaissa on suihkulähteitä sekä vesiputous.

 • Neljä uima-allasta, joiden pinta-ala on yhteensä n. 1000 m²
 • Kuusi lastenallasta (syvyys korkeintaan 65 cm)
 • Aurinkotuolit uima-altaalla
 • Aurinkovarjo altaalla
 • Uimapyyhkeet lisämaksusta ja takuumaksu (sisältyy huoneistoihin, joissa oma puutarha sekä Family Garden Baby -huoneistoihin)

Alcudian loivasti syvenevälle, kymmenien kilometrien pituiselle valkoiselle ja hienohiekkaiselle rannalle on hotellista noin 600 metriä. Hotellista rannalle mentäessä on ylitettävä vilkkaasti liikennöity tie. Rannalla on aurinkotuolit ja -varjot sekä vesiurheilumahdollisuuksia; kaikki lisämaksusta.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Lapset ja nuoret

Kartta

Kuntoilu ja aktiviteetit

Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille sekä viihdeohjelmaa koko perheelle koko kauden. Hotellin omat englanninkieliset aktiviteettiohjaajat järjestävät iltaohjelmaa ja tiettyjä aktiviteetteja. Hotellissa on myös jalkapallo-, lentopallo- ja koripallokentät. Kuntosali on käytössäsi ilmaiseksi klo 16.00-21.00. Ohjatut ryhmäliikuntatunnit lisämaksusta. Hotellin kuntosalilla on ikäraja 14 vuotta.

 • Kuntosali (hotellin vieressä)
 • Hieronta lisämaksusta
 • Pöytätennis
 • Biljardi lisämaksusta
Lapset ja nuoret

3–7-vuotiaille lapsille järjestetään erilaisia aktiviteetteja Lollo & Bernie's Kids Clubissa. Avointen ovien aikaan kaikki voivat tulla yhdessä vanhempiensa seurassa askartelemaan, leikkimään tai katsomaan elokuvia. Viikon aikana järjestetään esimerkiksi aarteen etsintää ja muita seikkailuja 3–7-vuotiaille lapsille. Iltaisin on lasten vuoro nousta lavalle ja tanssia Mini Discossa. Junior Clubissa on hauskoja urheiluaktiviteetteja 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

 • Lollo & Bernie hotellissa
 • Lollon & Bernien Kids Club, jossa skandinaavinen henkilökunta
 • Junior Club (suomenkielistä henkilökuntaa)
 • Open House
 • Halaa suosittuja maskottejamme, Lolloa & Bernietä
 • Lollon & Bernien After Beach
 • Lollon & Bernien Mini Show
 • Mini Stars
 • Mini Party lisämaksusta
 • Mini Disco
 • Leikkipaikka

Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia, mutta tietyistä aktiviteeteista peritään pieni maksu.

Sijainti ja liikkuminen

Sää maaliskuu17°8°

Sää

Sijainti ja liikkuminen

Turistialuetta, paikallisliikennettä. Rannalle mentäessä on ylitettävä vilkkaasti liikennöity tie. Hotellista on noin 300 metriä Avenida Pedro Mas y Reus -kadulle, jonka varrella on paljon erilaisia putiikkeja, kauppoja ja huvittelumahdollisuuksia. Avenida Pedro Mas y Reus -kadulta kantautuvat liikenteen, baareista kantautuvat sekä katuelämän äänet saattavat häiritä iltaisin ja yöaikaan. Hotellin iltaohjelmasta sekä ravintolasta kantautuvat äänet kuuluvat häiritsevästi tiettyihin huoneistoihin klo 24.00 saakka. Hotellin yleisissä tiloissa on liikuntaesteisille soveltuvat wc:t sekä vastaanoton että buffetravintolan vieressä.

Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Alcudiassa sijaitsevaan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta. Ajoaika bussilla Palman kaupungin lähellä sijaitsevalta Palma de Mallorcan lentokentältä Alcudian hotelliisi on noin 45 min - 1 t 30 min (n. 65 km). Matkan kesto vaihtelee sen mukaan kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella.
Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Lisätiedot saat saavuttuasi perille.

Reittilennoilla toteutettavat pakettimatkat ovat joustavia omatoimimatkoja, ilman opaspalveluja, ja matkan pituuden voit määritellä itse. Lentokenttäkuljetukset voit myös ostaa useimmissa tapauksissa erikseen, ja kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat yleensä taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

 • Lähin lentokenttä: 65 km (Palma)
 • Paikallinen keskusta 300 m (Avenida Pedro Mas y Reus)
 • Keskusta: 2,5 km (Puerto de Alcudia)
 • Lähin ranta: 500 m (Playa de Alcudia)

Avenida de México s/n
07400 Puerto Alcúdia
Mallorca
P. +34 971 890 177
reservas@seaclub.com

Sää
 • tammikuu
14°6°
5
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
15°6°
6
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
17°8°
7
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
19°10°
8
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
22°13°
9
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
26°17°
10
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
29°19°
11
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • elokuu
29°20°
10
Aurinkotuntia/pv
25°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
27°18°
7
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
23°14°
6
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
18°10°
5
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
15°8°
4
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä

Valitse huonetyyppi