Eri tapoja matkustaa

Suurin osa meistä rakastaa matkustamista, mutta kaikilla on omat mieltymyksensä siitä kuinka matkustaa. Monet valitsevat mieluiten mukavan valmismatkan tilauslennoilla, jossa kaikki on mietitty valmiiksi. Toiset puolestaan haluavat joustavan matkan, jonka voi valita omien mieltymysten ja aikataulujen mukaisesti mieleisekseen. Minkälainen matka sopisi sinulle?

Helposti tilauslennolla

Jos haluat keskittyä leppoisaan lomailuun ja antaa muiden hoitaa järjestelyt puolestasi, on matka tilauslennoilla sinulle sopivin vaihtoehto. Tjäreborgin matkat tilauslennoilla sisältävät koko paketin lennoista hotelliin. Ne suuntautuvat suosituimpiin matkakohteisiimme, ja kestävät yleensä viikon tai kaksi. Matkakohteeseen lennät tilauslennolla, ja lähes kaikissa kohteissa sinua odottavat Tjäreborgin ammattitaitoiset matkaoppaat. Helppouden lisäksi matkat tilauslennoilla ovat yleensä myös edullisin tapa matkustaa.

Joustavasti reittilennolla

Matka reittilennoilla sopii sinulle, joka haluat suunnitella matkasi joustavasti omiin mieltymyksiisi sopivaksi. Reittilennoilla tehtävässä matkassa yhdistyvät omatoimisen matkustamisen vapaus ja valmismatkan tuoma turvallisuus. Sinä valitset matkakohteen, keston, lentoyhtiön ja hotellin, meiltä löytyy laaja valikoima mistä valita.


Lennot

Tarve ainoastaan lentolipuille? Tjäreborgin kautta voit varata reittilentoliput tunnetuimpien kansainvälisten reittilentoyhtiöiden valikoimasta ja tarjouksista. Voit myös tilata pelkät lennot tilauslennoillemme.


Hotelli

Matkalle lähdössä, mutta majoitus puuttuu? Tjäreborgilta voit varata matkallesi myös pelkän hotellimajoituksen. Tarjolla on tuhansia hotelleja ympäri maailmaa.