Hyvä tietää ennen työn hakemista

Hyvä tietää ennen työn hakemista

Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme ulkomailla. Odotamme hakemustasi!

Muutama asia, mitä kannattaa miettiä ennen kuin haet:

  • Hakijoita on monia. Täytä hakemus yksityiskohtaisesti ja kuvaile tarkasti, kuka olet ja mitä voit tarjota meille Tjäreborgilla! Hakemuksestasi käy ilmi, miksi haluat työskennellä ulkomailla. Mikä on sinun motivaatiosi, minkä vuoksi haluat matkustaa ulkomaille ja työskennellä meille?
  • Palkkaamme useimmat ihmiset talvikaudelle, jolloin aloitus on syys-/lokakuussa. Yleensä rekrytointiprosessi kestää huhtikuusta heinäkuuhun.
  • Odotamme, että työskentelet meille vähintään koko sesongin, joka kestää yleensä neljästä kahdeksaan kuukautta. Emme voi tarjota lyhyempiä jaksoja kesäkuukausina.
  • Yleensä emme palkkaa henkilökuntaa tiettyyn kohteeseen, vaan oletamme, että haluat työskennellä ja viihtyä monissa eri kohteissamme. Luonnollisesti on hyödyksi, jos sinulla on kokemusta tietystä maasta tai kielestä, mutta emme voi taata työpaikkaa tietyssä lomakohteessa.
  • Useimmat meistä työskentelevät enemmän kuin yhden kauden ja voitkin olettaa vaihtavasi kohdetta noin puolen vuoden välein. Ennen uutta sesonkia voit myös toivoa seuraavaa lomakohdetta sisäisessä hakuprosessissamme.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä…

Muista valmistautua mahdollisimman hyvin ennen kuin haet avointa paikkaa. Lue lisätietoja paikasta. Kysymyksiä ja vastauksia -sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin koskien ulkomailla työskentelyä Tjäreborgilla.