Golfia Egyptissä

Jos haluat golfata talvella, Egypti on täydellinen golfkohde. Miellyttävän ilmaston ansiosta luvassa on mukavia golfelämyksiä.

Golfaa korkeatasoisilla kentillä El Gounassa tai Makadissa, joka soveltuu myös ihanan perheloman viettoon.
 
Lue lisää Kaikkein suosituin golfkohteemme Egyptissä on El Gouna, jossa asut aivan golfkentän laidalla ja meren läheisyydessä. El Gounassa voit valita muutamasta korkeatasoisesta ja erityyppisestä hotellista mieleisesi. Jos matkustat lasten kanssa, perheystävällinen Waterworld Makadi Beach -hotelli Makadissa on silloin hyvä vaihtoehto.Piilota

SUOSITTELEMIAMME GOLFKENTTIÄ EGYPTISSÄ

Hyviä golfkenttiä, joilla voit pelata yhden kierroksen tai halutessasi vaikka joka päivä tai suunnitella vaikka pidemmän golfmatkan Egyptiin.

Golfkentät Egyptissä
Golfmatkat Egyptiin

Madinat Makadi Golf

Golfaa Madinat Makadi Golfin kentällä Golf -kentältä, josta avautuvat ihastuttavat näköalat yli Punaisenmeren. Tämän mestaruustasoisen kentän on suunnitellut John Sanford.
 
Lue lisää Golfkentällä on pituutta 6880 metriä ja se on yksi Egyptin pisimmistä. Juuri kentän pituus tekeekin siellä pelaamisen suhteellisen haastavaksi. Kentän suunnittelu on toteutettu erinomaisesti ja kentällä on kolme suurta järveä ja trategisesti sijoitettua bunkkeria. Par 72. Lisäksi 9-reikäinen rata, jonka par on 27. Klubirakennuksessa on mm. à la carte -ravintola sekä spa.Piilota

Kentän virallisilta nettisivuilta saat lisätietoa. Nettisivujen kautta voit myös varata greenfee-aikoja.

Golfmatkat Egyptiin

El Gouna Golf

Golfaa El Gouna Golfin kentällä - amerikkalainen Gene Bates ja golftähti Fred Couples ovat yhteistyössä luoneet vaihtelevan kentän, joka sopii kaikille. He ovat käyttäneet jokaisella reiällä viittä erilaista tiiauspaikkaa.
 
Lue lisää Rata on sopivan pitkä eritasoisille pelaajille. Tämän lisäksi kentän mausteina on käytetty bunkkereita, vesiesteitä sekä erämaan karheikkoa, josta selviää parhaiten välttämällä joutumasta sinne lainkaan. Tuloksena on korkeatasoinen kenttä, jossa kaikentasoiset pelaajat tasoituksesta riippumatta voivat nauttia haasteellisesta pelaamisesta ja samalla myös mukavasta pelikierroksesta. Usein tuuli on suurimpana syynä siihen, että tuloksesta ei tule paras mahdollinen. Mutta toisaalta tuulta voi myös pitää tervetulleena - se on kuin ihana tuuletin lämpimässä ilmastossa.Piilota
 
Kentän virallisilta nettisivuilta saat lisätietoa. Nettisivujen kautta voit myös varata greenfee-aikoja..

SUOSITUT GOLFHOTELLIT

GOLFBÄGI LENNOLLA

Golfbägit
Golfbägit lasketaan lennolla erikoismatkatavaroihin, ja usein niille täytyy myös varata paikka lennolle etukäteen. Golfvarusteet eivät yleensä sisälly normaaliin matkatavaroiden painoon. Lentoyhtiöt veloittavat golfbägin kuljetuksesta erillisen lisämaksun. Golfvarusteiden kuljetuksesta perittävä maksu riippuu lippusi matkatavarakiintiöstä ja muusta matkatavarastasi. Golfbag ei saa painaa enempää kuin 15 kg ja se saa sisältää vain golfmailoja ja golfpalloja.

Golfvarusteiden kuljetus lentokentän ja hotellin välillä ei sisälly hintaan, vaan on kustannettava itse. Golfbägit otetaan lentokenttäbussiin vain, mikäli bussissa on tilaa ja silloin niistä veloitetaan pieni lisämaksu.
 
Golfkärry
Tilanpuutteen vuoksi kärryjä ei voi ottaa mukaan lennoille. Niitä on vuokrattavissa kaikilla kentillä perillä paikan päällä, mikäli kentillä kärryjen käyttö on sallittu. Hinta n. 6–12 euroa.