Golf - El Gouna, Hurghadan alue

El Gouna on Tjäreborgin suosituin golfkohde Egyptissä. Täällä asut aivan golfkentän laidalla ja meren rannalla. Paras majoitusvaihtoehto on Steigenberger Golf Resort.

Hienostunut El Gouna sijaitsee noin 25 kilometriä Hurghadasta pohjoiseen. Tämä kohde sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat nauttia Punaisenmeren rannoista, uimisesta, auringosta sekä golfaamisesta. Lentomatka kestää vain viitisen tuntia ja hotellit ovat luksustasoisia, varsinkin Steigenberger Golf Resort. Asumisen taso on huippuluokkaa, aivan rannan tuntumassa, ja vieressä on myös 18-reikäinen El Gouna Golf & Country Club -kenttä. Aamiaisen jälkeen voit vain laittaa golfkengät jalkaan ja kävellä ensimmäiselle tiiauspaikalle! Voit myös varata kauttamme kätevästi El Gounan golfpaketin.

Lisää kohteesta El Gouna Piilota teksti

Maailmankuulut nähtävyydet
Halutessasi voit vuorotella golfin pelaamisen, surffauksen, snorklauksen, uimisen tai Punaisellamerellä sukeltamisen kanssa. Mikäli sinulla on sukellustodistus, odottavat sinua täällä muutamat maailman parhaista sukelluspaikoista. Hyvällä onnella näköpiiriin saattaa myös eksyä alueella runsaasti esiintyviä delfiineitä. Jos lähdet suunnistamaan sisämaahan päin, voit tutustua Egyptin suuriin nähtävyyksiin. Niilin varrella on Luxor Karnakin temppeleineen, Hatshepsutsin temppeli sekä Kuninkaiden laakso. Voit myös lähteä päiväretkelle tutustumaan Kairoon ja pyramideihin! Tai halutessasi voit tietenkin myös yöpyä Kairossa. Mikäli siis raaskit jättää päivän pelit golfkentällä väliin.

El Gouna Golf & Country Club
Amerikkalainen Gene Bates ja golftähti Fred Couples ovat yhteistyössä saaneet aikaan vaihtelevan kentän, joka sopii kaikille. He ovat käyttäneet jokaisella reiällä viittä erilaista tiiauspaikkaa tehdäkseen radasta sopivan pitkän eritasoisille pelaajille. Tämän lisäksi kentän mausteina on käytetty bunkkereita, vesiesteitä sekä erämaan karheikkoa, josta selviää parhaiten välttämällä joutumasta sinne lainkaan. Tuloksena on korkeatasoinen kenttä, jossa kaikentasoiset pelaajat tasoituksesta riippumatta voivat nauttia haasteellisesta pelaamisesta ja samalla myös mukavasta pelikierroksesta. Usein tuuli on suurimpana syynä siihen, että tuloksesta ei tule paras mahdollinen. Mutta toisaalta tuulta voi myös pitää tervetulleena - se on kuin ihana tuuletin lämpimässä ilmastossa.

Hyviä hotelleja golflomalle
Kun matkustat Tjäreborgilla, on sinulla aina mahdollisuus asua hiukan paremmin! El Gounassa valittavanasi on hyviä, erityisesti golflomailijalle sopivia hotelleja.

Muiden mielipiteet kohteesta El Gouna

Vieraiden arvosanat matkakohteelle Arvosana
Nähtävyydet
3,3
Ostokset
3
Ruoka & juoma
4
Harrastukset
4
Yleisarvosana
5

Arvosana 4,3

Perustuu 134 arvosteluun

Suositut hotellit - El Gouna


2 / 4 matkakohteen golfhotelleista näkyvillä
Kaikki hotellit
 • Signature perheille
Mövenpick El Gouna – lapsiperheille, jotka haluavat lomallaan luksusta.Näytä kuvia

Mövenpick El Gouna, El Gouna
 

El Gouna, Hurghadan alue

Luokitus: 5
Asiakkaidemme arvosana 4,3

Mövenpick El Gouna on rannan tuntumassa sijaiseva suuri luksushotelli viihtyisässä El Gounassa....

 • Allas: 3 kpl
 • Lastenallas
 • Baari: 4 kpl
 • Ravintola: 4 kpl
 • Paikallinen keskusta: 1,3 km
 • Uimaranta: 0 m
 • Internet
Näytä hotelli kartalla
 
Valitse Mövenpick El Gouna
All Inclusive Steigenberger Golf Resort-hotellissa.Näytä kuvia

Steigenberger Golf Resort, El Gouna
 

El Gouna, Hurghadan alue

Luokitus: 5
Asiakkaidemme arvosana 4,4

Steigenberger Golf Resort on ylellinen designhotelli, jossa on hyvät ja monipuoliset palvelut....

 • Allas: 3 kpl
 • Lastenallas
 • Baari: 3 kpl
 • Ravintola: 3 kpl
 • Paikallinen keskusta: 2 km
 • Uimaranta: 250 m
 • Internet
Näytä hotelli kartalla
 
Valitse Steigenberger Golf Resort
2 / 4 matkakohteen golfhotelleista näkyvillä
Kaikki hotellit