Dubai on enemmän.
Dubai on enemmän.

Suurin, paras ja kaunein

Dubai on täynnä toinen toistaan hätkähdyttävämpiä nähtävyyksiä. Kuten myös paljon mahdollisuuksia toteuttaa itseään, liittyivätpä ne elämyksiin, rantalomailuun tai shoppailuun. Ilmastokin kohtelee matkailijaa Dubaissa erinomaisesti – myös talvikuukausina. Tjäreborgin reittilennoilla matkustat omien aikataulujesi mukaan, ja laajasta hotellivalikoimastamme löydät taatusti sopivan vaihtoehdon.

Miksi Dubai?

  • Suoria lentoja
  • Laaja hotellivalikoima
  • Valitse itse matkasi kesto
  • Yhdistä kaupunkia ja rantaa
  • Maailmanluokan ostosmahdollisuudet
  • Myös risteilymahdollisuus

Dubain kaupunkilomat

Hintaesimerkit valituille lähdöille. Valitse hotelli ja saat lisää vaihtoehtoja.

RANTALOMAT DUBAISSA

Pitkät, kauniit rannat ja lämmin ilmasto tekevät Dubaista loistavan valinnan, kun kehosi kaipaa D-vitamiinia ja lämpöä. Vieraile Jumeirah Beach -rannalla, josta löytyy myös pyörätiet ja juoksurata, jos haluat pysyä liikkeessä lomallakin. Tjäreborgin valikoimista löydät sopivan hotellin, etsitpä edullista tai enemmän luksusta.

Hintaesimerkit valituille lähdöille. Valitse hotelli ja saat lisää vaihtoehtoja.

Ras Al Khaimah

Dubain pikkuveli, Ras al Khaimah, on pienempi ja rauhallisempi kuin Dubai ja sijaitsee kauniissa luonnonympäristössä, vuorten ja Persianlahden välissä.

Matkat muihin Emiraatteihin

Hintaesimerkit valituille lähdöille. Valitse kohde ja saat lisää vaihtoehtoja.

Costa Cruisesin risteily Persianlahdella

Risteilyllä Persianlahdella pääset kokemaan Dubain, Abu Dhabin, Muscatin ja Khasabin loiston. Matkan aikana ehdit hyvin tutustumaan Dubaihin sekä pysähdyksillä myös muihin itämaisiin kohteisiin. Suurella Costa Mediterranea -risteilyaluksella on paljon erilaisia aktiviteetteja niin suurille kuin pienillekin matkustajille.

Inspiroidu

Katso 360° video Dubaista.