POIS ARJESTA

Kesän nautinnollisinta lomaa tarjoaa uusin hotellikonseptimme Cook’s Club. Cook’s Club -hotelleissa on 16 vuoden ikäraja ja ne on suunniteltu uuden sukupolven lomailijalle, jolla on rento ja utelias ote elämään. Täällä lomailet välittömässä, urbaanin boheemissa tunnelmassa ja keskiössä on hyvinvointi kaikille aisteille.

Ajankohtaiset tarjoukset

COOK'S CLUB -HOTELLIMME

Tutustu Cook's Club -hotelleihimme ja varaa!

Cook's Club City Beach Rhodos

Tervetuloa Cook's Club City Beach Rhodos -hotelliin, joka on upea hotelli keskellä Rodoksen kaupunkia. Anna tyylikkään ja modernisti sisustetun hotellin hurmata sinut suunnittelullaan, jossa pienintäkään yksityiskohtaa ei ole jätetty huomioimatta. Hotellin kattoterassilla on infinity-allas.

Cook's Club Hersonissos Crete

Vastaremontoitu hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Hersonissoksessa. Täältä on lyhyt matka ravintoloihin, kahviloihin, ostoksille ja iltaelämään. Hotellissa on kiva uima-allasalue baareineen ja rannallekin on vain kävelymatka.

Cook's Club Gambia

Cook's Club Gambia on viehättävä ja siisti hotelli yhdellä Gambian parhaista rannoista. Hotellissa on rento tunnelma, ja se sijaitsee lähellä Kololin ja Senegambian keskustaa. Cook's Club Gambian viihtyisät ja mukavat huoneet ja hotellin moderni design sopivat täydellisesti sinulle, joka etsit hyvää ja trendikästä asumista.

Cook's Club Gambia on viehättävä ja siisti hotelli yhdellä Gambian parhaista rannoista.

Cook's Club Palma Beach

Cook's Club Palma Beach sijaitsee viehättävässä Playa de Palmassa Mallorcalla.

Hotelli tarjoaa ainutlaatuista designia ja tasokasta asumista modernissa ympäristössä.

Cook's Club Alanya

Kunnostettu Cook's Club Alanya sijaitsee hienolla Kleopatra-rannalla. Asut modernissa ja trendikkäässä ympäristössä, ja hotelli sopiikin erinomaisesti sinulle, joka haluat jotain pientä ekstraa.

Cook's Club Sunny Beach

Cook's Club Sunny Beach -hotellin design on ainutlaatuinen ja täällä pääset asumaan tasokkaassa ja modernissa ympäristössä.

Ainutlaatuinen design tasokkaassa ja modernissa ympäristössä.

Lisätietoa Cook's Clubista

RAKASTAMME RUOKAA

Cook’s Clubin sydän on ravintola Cantina – herkuttelumekka, joka tarjoaa tuoreita paikallisia ja kansainvälisiä makuja. Tarjonnasta löytyy niin katuruokasuosikkeja, vegaanisia herkkuja kuin klassikkoannoksiakin. Cantina on aina auki, vuorokauden ympäri, ja vaihteleva lista sopii myös valikoivan herkuttelijan makuun.

 
 

HYVÄ LOMAFIILIS

Cook’s Clubilla olemme sitä mieltä, että jokaisella kesällä on oma soundtrack. Huolella valitut, nimekkäät DJ:t keräävät yhteen hotelliasukkaita ja paikallisia hyvän musiikin, rytmin ja tunnelman äärelle. Samalla voit siemailla berliiniläisen baarigurun David Wiedemannin taidolla suunnittelemia drinkkejä. Kaikki baarin tuoreet mehut ja drinkit on viimeistelty hotellin omasta yrttitarhasta poimituin yrtein.