POIS ARJESTA

Tämän kesän nautinnollisinta lomaa tarjoaa uusin hotellikonseptimme Cook’s Club. Cook’s Club on suunniteltu uuden sukupolven lomailijalle, jolla on rento ja utelias ote elämään. Täällä lomailet välittömässä, urbaanin boheemissa tunnelmassa ja keskiössä on hyvinvointi kaikille aisteille. Cook's Club Hersonissos Kreetalla on aivan ensimmäinen Cook’s Club -hotellimme, mutta ei hätää – tulossa on monta lisää.

 

RAKASTAMME RUOKAA

Cook’s Clubin sydän on ravintola Cantina – herkuttelumekka, joka tarjoaa tuoreita paikallisia ja kansainvälisiä makuja. Tarjonnasta löytyy niin katuruokasuosikkeja, vegaanisia herkkuja kuin klassikkoannoksiakin. Cantina on aina auki, vuorokauden ympäri, ja vaihteleva lista sopii myös valikoivan herkuttelijan makuun.
 
 

HYVÄ LOMAFIILIS

Cook’s Clubilla olemme sitä mieltä, että jokaisella kesällä on oma soundtrack. Huolella valitut, nimekkäät DJ:t keräävät yhteen hotelliasukkaita ja paikallisia hyvän musiikin, rytmin ja tunnelman äärelle. Samalla voit siemailla berliiniläisen baarigurun David Wiedemannin taidolla suunnittelemia drinkkejä. Kaikki baarin tuoreet mehut ja drinkit on viimeistelty hotellin omasta yrttitarhasta poimituin yrtein.
 
  

TUTUSTU JA VARAA

Cook's Club Hersonissos Crete

Cook's Club Hersonissos Crete on vasta remontoitu hotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla Hersonissoksessa. Täältä on lyhyt matka ravintoloihin, kahviloihin, ostoksille ja iltaelämään. Hotellissa on kiva uima-allasalue baareineen ja rannallekin on vain kävelymatka.