Munloma-kuvakisa

VOITA LAHJAKORTTI

Osallistu kilpailuun ja voita Tjäreborgin matkalahjakortti

Jaa kesäloman parhaat reissukuvasi tai -videosi oman Instagram-tilisi feedissä käyttämällä tunnistetta #munloma ja tägäämällä @tjareborg, niin voit voittaa Tjäreborgin 100 euron arvoisen matkalahjakortin!

Säännöt ja ehdot

Lue lisää Järjestäjä: Oy Tjäreborg Ab
Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin yrityksenä. Järjestäjä sitoutuu noudattamaan Instagram-palvelua koskevia sääntöjä.
 
Oikeus osallistua: Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä ja järjestäjän näiden sääntöjen perusteella tekemiä päätöksiä. Osallistujien tulee olla 18 vuotta täyttäneitä, luonnollisia henkilöitä.
 
Osallistumisaika: 1.7.–15.9.2019. Päättymisajan jälkeen tehtyjä julkaisuja ei oteta kilpailussa huomioon.
 
Osallistuminen: Kilpailuun osallistuvat kaikki luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, ja jotka ovat julkaisseet oman Instagram-tilinsä feedissä lomakuvan tai -videon ja lisänneet #munloma ja tägänneet @tjareborg 15.9. mennessä. Kilpailuun osallistuvan Instagram-tilin on oltava julkinen ja voittajalla on oltava julkaisuun täydet oikeudet. Tjäreborgin työntekijät perheineen eivät voi osallistua arvontaan.
 
Yhteydenotto voittajaan: Voittajiin otetaan yhteyttä Instagramissa henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Voittajan on reagoitava järjestäjän lähettämään viestiin kahden (2) vuorokauden kuluessa voitosta ilmoittavan viestin lähetyksestä ja ilmoitettava yhteystietonsa: Etu- ja sukunimi, paikkakunta sekä sähköpostiosoite. Ellei voittaja ole ilmoittanut yhteystietojaan annetussa määräajassa, järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja. Voittajan ilmoittamia tietoja käsitellään ainoastaan palkinnon luovuttamiseksi. Tjäreborg kilpailun järjestäjänä ei tallenna voittajan yhteystietoja jatkokäyttöä varten. Kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa Tjäreborgin omissa medioissa.
 
Palkinto: Matkalahjakortteja arvotaan osallistujamäärästä riippuen 10–25 kpl. Kukin voittaja saa palkinnoksi Tjäreborgin sadan (100) euron arvoisen matkalahjakortin. Palkintoa ei voida muuttaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin. Palkinto toimitetaan voittajalle sähköisesti 31.10.2019 mennessä.
 
Vastuut: Palkinnon voittaja vastaa itse mahdollisista palkinnon vastaanottamisesta aiheutuvista veroista ja ilmoittamisesta verottajalle. Palkinnon voittaja vastaa kaikista muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista, kuten matka- tai pysäköintikuluista.
 
Muut ehdot: Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen.
Piilota