Vaellusloma Teneriffalla

Koe Teneriffan upea luonto

Vaellusviikko Teneriffalla

Ajankohta: 9. - 16.2.2020
Kohde: Playa de las Americas, Teneriffa
Hinta: alk. 1 280,- /hlö

Lähde mukaan nauttimaan Teneriffan monipuolisesta ja vehreästä luonnosta patikoiden.

Viikon aikana pääset kokemaan hyvän valikoiman saaren parhaita patikointireittejä sekä mieleenpainuvan päivän vehreällä La Gomeran saarella. Vaelluksien vetäjänä toimivat kokeneet suomenkieliset vaellusoppaat, jotka tuntevat saaren patikointipolut kuin omat taskunsa ja pitävät huolen, että viikosta muodostuu ikimuistoinen kokemus.
Vaellusten lisäksi pääset myös kurkistamaan saaren ruoka- ja viinikulttuuriin. Pohjoisen viinivaelluspäivään kuuluu opastettu kierros Bodegas Monjen viinitilalla. Tutustumme vuosisatojen perinteet omaavaan paikalliseen viininvalmistukseen sekä maistelemme laadukkaita teneriffalaisia viinejä maukkaan lounaan yhteydessä. Vaellusviikko soveltuu kaikille, joille vaihtelevassa maastossa ja ympäristöissä käveleminen on mieleistä.


Loppuunmyyty!

Hintaan sisältyy:

  • Edestakaiset lennot Helsingistä Teneriffalle
  • Ateriat lennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Majoitus 7 vrk
  • Viisi vaelluspäivää suomenkielisellä opastuksella, joihin sisältyy kuljetukset, vesipullo ja lounas.
  • Vaellussauvojen ja sadeviittojen lainaus

Lisätietoa matkasta

Vaellukset ovat päiväretkiä ja kestävät noin kello 9–16. La Gomeran retkelle lähdetään kuitenkin jo aamuvarhaisella ja palataan vasta illalla. Viikkoon sisältyy myös yksi kokonaan ohjelmaton päivä, jolloin on aikaa rentoutumiseen tai omille retkille. Itse vaellukset ovat lähtökohtaisesti noin 7 km pituisia, vaikeusasteiltaan kohtalaisia ja kestoltaan noin 2-3 tuntia. Mukana on aina kaksi Xwanderin kokenutta vaellusopasta, jolloin voimme kulkea tarvittaessa kahdessa eri ryhmässä ja tarjota vaihtoehtoisen, lyhyemmän reitin huomioiden osallistujien toiveet ja kuntotason.
Päivä 1: Saaren eteläosa: Ifonche–Taucho. Lounas Tauchossa.
Päivä 2: Saaren pohjoisosa: Afur–Taganana. Lounas Tagananassa.
Päivä 3: La Gomeran saari. Lounas.
Päivä 4: Vapaapäivä
Päivä 5: Teide / saaren pohjoisosa: Teide / Roques De Garcia – Chinyero – San Jose de los Llanos. Pikniklounas.
Päivä 6: Saaren pohjoisosa: Viinivaellus. Lounas Bodegas Monjessa.
Vaellusviikon ohjatusta ohjelmasta Teneriffalla vastaa yhteistyökumppanimme Xwander, joka on perustettu alun perin Suomessa 2001. Xwander tarjoaa seikkailu- ja vaellusaktiviteetteja, liikuntalomia ja yritysryhmien virkistyspalveluita ryhmille ja yksityisasiakkaille jopa 12 eri kielellä.

Ohjaajat

Ohjaajina vaellusviikolla toimivat Teneriffalla asuvat Heidi Björk ja Sini Mustikkamaa. Heidi on erittäin kokenut vaellusopas, joka rakastaa Kanariansaarten luontoa, kulttuuria, ihmisiä ja ruokaa. Hän on asunut Teneriffalla jo parinkymmenen vuoden ajan ja johdattaa sinut Teneriffan upeimpiin kohteisiin vankalla tietämyksellä, ammattitaidolla ja pilke silmäkulmassa. Heidin opastuksella pääset sukeltamaan syvälle Teneriffan luonnon ainutlaatuisuuteen ja paikalliskulttuurin saloihin.
Sini on liikunta-alan moniosaaja ja hänellä on erittäin pitkä kokemus liikunta-alalta sekä Suomesta että ulkomailta. Sini on asunut Kanarialla jo noin neljän vuoden ajan. Hän rakastaa joogan, tanssin ja toiminnallisen voimaharjoittelun lisäksi luonnossa liikkumista ja nauttii siitä kaikin aistein.

Lentoaikataulut

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines
Konetyyppi: A321

Menomatka: Helsinki 9. helmikuuta 2020
Helsinki (HEL) klo 7.15 - Teneriffa etelä (TFS) klo 11.45

Paluumatka: Teneriffa 16. helmikuuta 2020
Teneriffa etelä (TFS) klo 13.05 - Helsinki (HEL) klo 21.20

Lisämaksusta

  • Huone omaan käyttöön alk. +285,-

  • Aamiainen alk. +55,-

  • Suosittelemme matkavakuutusta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.