La Gomeran vaellusmatka

Kevään treeni- ja vaellusloma La Gomeralla

Ajankohta: 5.–12.5.2020
Kohde: La Gomera, Espanja
Hinta: alk. 1 290,- /hlö

Lähde mukaan kevään treeni- ja vaelluslomalle vehreälle La Gomeran saarelle.

Lähde mukaan kevään treeni- ja vaelluslomalle vehreälle La Gomeran saarelle. Tämä Kanarian saarten vihreä helmi on luontomatkailijan paratiisi, joka on täynnä taianomaisia metsiä, idyllisiä kyliä ja vihreitä laaksoja. Viikon ohjelmassa on patikointia Garajonayn kansallispuiston alueen reiteillä ja kuntoilua sekä energisoivaa kehonhuoltoa. Pääset nauttimaan kuntoilusta ja hyvinvoinnista samanhenkisessä seurassa sekä saat vinkkejä omaan treeniin ja ruokavalioon.


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

  • Edestakaiset lennot Helsingistä Teneriffalle
  • Ateriat lennolla
  • Matkatavarat lennolla 14+6 kg
  • Lentokenttäkuljetukset ja laivamatkat kohteessa
  • Majoitus 7 vrk
  • Puolihoito
  • Kaksi vaellusretkeä suomenkielisellä opastuksella
  • Kaksi treenipäivää suomalaisen ohjaajan johdolla
  • Kaksi lounasta vaelluspäivinä ruokajuomineen
  • Vaellussauvojen ja sadeviittojen lainaus

Lisätietoa matkasta

La Gomeran Treeni ja vaelluslomaan kuuluu neljä aktiviteettipäivää. Kahtena päivänä patikoimme tutustuen saaren upeimpiin kohteisiin ja paikalliseen ruokakulttuuriin. Vastapainoksi patikoinnille kahtena päivänä liikumme ja huollamme kehoa. Patikointiretkillä mukana on opettajamme Sinin lisäksi la Gomeran erittäin hyvin tunteva paikallisopas. Patikointi soveltuu kaikille luonnossa ja vaihtelevassa maastossa liikkumisesta pitäville. Itse vaellukset ovat vaikeusasteiltaan keskivaikeita ja kestoltaan noin 4 -5 tuntia. Mukaan tarvitset hyvät kengät, tuulitakin, hatun tai huivin, repun, aurinkorasvaa, ja juomapullon. Vaatetuksessa on hyvä suosia kerrospukeutumista huomioiden vaihtelevan sään ja lämpötilat. Liikuntaohjelma soveltuu kaikille ja ryhmätreenit räätälöidään osallistujien tason mukaan.

Matkan ohjatusta ohjelmasta Teneriffalla vastaa yhteistyökumppanimme Xwander. Xwander on Teneriffalla sijaitseva seikkailumatkatoimisto, joka on perustettu alun perin Suomessa 2001. Xwander tarjoaa seikkailu- ja vaellusaktiviteetteja, liikuntalomia ja yritysryhmien virkistyspalveluita ryhmille ja yksityisasiakkaille jopa 12 eri kielellä.

La Gomeran treeni-ja patikointiviikon alustava viikko-ohjelma.

Lue lisää Päivä 1. Matkustuspäivä
Saapuminen Teneriffa-La Gomera
Lento laskeutuu Reina Sofian lentokentälle Etelä-Teneriffalla. Tjäreborgin opas on vastassa Teneriffan lentokentällä ja järjestää kuljetuksen lautalle. Matka bussilla/minibussilla lentokentältä Los Cristianokseen kestää noin 30 minuuttia. Yleensä laivat La Gomeralle liikennöivät keskipäivällä ja illalla, joten odotusajat ovat mahdollisia sen mukaan mihin aikaan lentosi saapuu Teneriffalle. Laivamatka Los Cristianoksesta La Gomeralle (San Sebastián) kestää noin 45 minuuttia Fred Olsenin pikalautalla. San Sebastianin satamasta La Gomeran hotelliin matka kestää noin tunnin bussilla.
 
Päivä 2. Treenipäivä
 
Päivä 3. Pohjois-Gomeran vaellus
Lomo del Dinero (1020m) – Cruz de Tierno (785m) – Las Rosas (523m) – El Roquillo (650) – Cruce Mirador de Abrante/Juego de Bolas (750m) – Mirador de Abrante (680m).
Tämä vaellus alkaa Pohjoispuolelta saarta aivan kansallispuiston reunalta. Laskeudumme ikivanhaa polkua pitkin, joka vie meitä kohti saaren Koilispuolta Valle Hermosan yläpuolelle. Jatkamme kulkua vuoren harjannetta seuraten kohti Las Rosasin aluetta nauttien monipuolisista maisemista. Päätämme vaelluksen Mirador de Abrante näköalapaikalle, jonka kahvilassa nautimme virvokkeet. Näköalapaikan lasitasanteelta avautuu uskomattomat näkymät Agulon kylän jäädessä aivan jalkojemme alle. Lounas paikallisessa ravintolassa.
Korkeusvaihtelut vaelluksella, (ei kumuloitu): - 497m / + 250 m. Vaelluksen pituus: 10 km
Arvioitu vaellusaika: noin. 4h
Vaikeustaso: keskivaikea
Maasto vaellusreitillä: Metsämaasto, kivikkoinen ja irtokiviä, muutamia portaita ja pieniä
osuuksia päällystetyllä tiellä
Suositeltavat Varusteet: Vaelluskengät / hyvä urheilukengät, vesipullo, Tuulelta suojaava takki,
kävelysauvat ja hattu.
 
Päivä 4. Vapaapäivä
 
Päivä 5. Treenipäivä
 Päivä 6. Eteläisen ja keskisen alueen vaellus La Gomeralla
Roque Agando (1100m) – Pajarito (1350m) – Alto de Garajonay (1487m) – Igualero (1300m) – Pavón (1070m).
Vaellus vie meidät läpi Garajonay Kansallispuiston Laurisilvametsien saaren korkeimmalle kohdalle Alto de Garajonaylle. Matkan varrelta avautuvat huikeat näkymät saaren Etelä- ja Pohjoispuolelle. Laskeudumme Igualeron kylään puiston eteläpuolella ja jatkamme vanhaa aasipolkua Erque ja Erquito rotkossa ohittaen Pavón linnoituksen, jonne päätämme vaelluksen. Läheisessä Chipuden kylässä sijaitsevassa Bar Soniassa nautimme herkullisen paikallisen lounaan.
Korkeusvaihtelut vaelluksella, (ei kumuloitu): - 417m / + 387 m
Vaelluksen pituus: 11 km
Arvioitu vaellusaika: noin. 4,5h
Vaikeustaso: keskivaikea
Maasto vaellusreitillä: Metsämaasto, kivikkoinen ja irtokiviä, muutamia portaita ja pieniä
osuuksia päällystetyllä tiellä
Kuljetusaika vaelluksen aloitus pisteelle ja takaisin hotellille 30 min /45 min.
 
Päivä 7. Vapaapäivä
 
Päivä 8. Kotimatka La Gomera-Teneriffa
Bussi hakee hotellilta n. 1,5 tuntia ennen kuin aamun ensimmäisellä pikalautta lähtee La Gomeralta Teneriffalle. Satamasta on järjestetty bussikuljetus Sunwing Fañabé Beach -hotelliin. Sen jälkeen on järjestetty bussikuljetus lentokentälle. Mikäli paluulentosi on Sunclass Airlinesin koneella, voit myös lähtöselvittää matkatavarasi jo Sunwing Fañabé Beach -hotellissa. Tarkemmat ajat ilmoitetaan saavuttuasi perille Sunwing Fañabé Beach -hotelliin.
Piilota

Sini Mustikkamaa

Ohjaaja

Sini Mustikkamaa
Ohjaajana ja oppaana matkalla on Teneriffalla asuva hyväntuulinen ja humoristinen opas Sini Mustikkamaa. Sini on personal trainer, hyvinvointivalmentaja ja liikunta-alan moniosaaja, joka rakastaa luonnossa liikkumisen lisäksi joogaamista ja tanssimista. Sinin positiivinen energia saa varmasti ryhmäläiset nauttimaan kaikin aistein.

Sunclass Airlines

Lentoaikataulut

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines
Konetyyppi: A321

Menomatka: Helsinki 5. toukokuuta 2020
Helsinki (HEL) klo 7.00 - Teneriffa (TFS) klo 11.30

Paluumatka: Teneriffa 12. toukokuuta 2020
Teneriffa (TFS) klo 12.50 - Helsinki (HEL) klo 21.05

Hinnat

Kahden hengen huone 1 290,-/hlö
Kahden hengen huone yhdelle 1 550,-/hlö

Lisämaksusta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.